Nem lebecsülni Mari nénit! Még az illatát is fogja érezni a húsnak akár az utolsó sorból...
A legegyszerűbb megoldás egy ultrahangos kütyü lenne ami, a hús mögött elhelyezett petri csészéből, vagy akár a tálcára öntött vizből párologtatná a vizet. Ilyen kütyü létezik, hogy tápos verzió van-e, ahol az akksit a szinés a zsebébe rejti, hát azt nem tudom, de biztos meg lehet oldani.
Talán segít, egyszerű vegyi anyagok egy variációra, ami füstöt generál a reakció során... itt annyi a gond, hogy kisérletezni kellene, hogy milyen töménységű az ideális. Egy kicsit veszélyes is a dolog, mert kell hozzá sósav és ammónium hidroxid, meg valami nedvszívó közeg, pl. vatta. A sósavval átitatott vattára, ha öntöd az ammonium hidroxidot, jön a füstöt ( de ez tömény sósavval). Gőzt immitálni a töménység csökkentésével vagy adagolással lehetne elvileg. Hogy a színész hogy öntené vagy spriccelné a cuccot a vattára nem tudom, ha közben a húson ott a búra.
Aztán érdemes lenne megkérdezni egy bűvészt is, hogy tud-e álforró húsra műgőz megoldást.