Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1460962 alkalommal)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
Re:Kávézó
« Válasz #8820 Dátum: 2014. November 27. - 08:55:28 »
...ja persze, Nagy Feró meg csirkét darált a színpadon. ;)
Gazember-Velorex-Testépítő-UlmannMónika Lászlóval:))
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8821 Dátum: 2014. November 27. - 09:02:16 »
Ezt az anekdótát én is ismertem. Hol omega, hor Guns'n rosis s egyéb nagy klasszikussal hallható szakmai körökben.

Bár mindenki csak hallott olyanról aki ott volt.

A történet ott bukik, hogy a használatat biztos nem élesben próbálták ki elsőre, tehát már ez a szag ki kellett volna ütközzön korábban. A másik, a szárazjeget forrásban lévő és abban tartott vízbe kell meríteni, hisze a -78.5c° os széndioxid gáz egy kettőre befagyasztaná a folyadékot.

De mint történet zseniális!

De tegyük hejre.
Van köd, füst s nehéz füst, s a szárazjég.

A ködnél annyi a cél, hogy a fény pászmák megfessék a teret, vagyis kiemelkedjenek, laser shownál ideális
Könnyű füst-füst a szimpad jellemző kelléke, felemelkedik, a szinek megfestik
Nehéz füst a szimpad szintjén marad, nehezen "mozdítható", ellemben jól lehet takarni vele nem kívánt trükköket, akár egy sűlyesztést
Szárazjég

Az igazi show elem

Laza hömpölyög, tiszta fehér s vattás létére, könnyen irányítható
Hamar eloszlik.
Természetesen én nem voltam ott így a valóságtartalmát nem tudom. 1994-95-ben volt szerencsém dolgozni a Neoton-nal ahol játszottam is. Mikor a Budai Parkszínpadon léptünk fel ott mesélték. Állítólag ott történt. De meséltek még jobbakat is! :) Egyébként és forgalmazok ilyen gépeket és lötyiket is többek között, úgyhogy nagyjából képben vagyok velük.
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8822 Dátum: 2014. November 27. - 09:11:10 »
Barátom, nem ellened, irányúlt, hanem a hallgatóság kedvéért, mert nem kis ismeret anyagról van szó
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8823 Dátum: 2014. November 27. - 09:15:38 »
Barátom, nem ellened, irányúlt, hanem a hallgatóság kedvéért, mert nem kis ismeret anyagról van szó
Nem vettem annak :cimbi: Csak a forrásom vélhetőleg autentikus és azért írtam hogy honnan hallottam a story-t. Természetesen nem voltam ott így lehet legenda, csak vicces  :borz2:
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8824 Dátum: 2014. November 27. - 09:41:13 »
Szeretem, mondhatni gyűjtöm az ilyen s ehhez hasonló városi legendákat, én mondjuk ue. a Pecsával hallottam.

Legjobb mikor egy olyantól hallok ilyet, nem anekdótaként előadva azoktól a számomra irányt mutató "nagy öregektől" kiktől loptam a szakmát. Olyan meggyőződéssel ecsetelik  hogy az X együttes úgy csinált szines hátteret, hogy a PAR65 öst belehelyezték a lemezvödörbe, tele öntötték vizzel, s a víz felszínére addig csepegtették a kék-zöld-piros stb tintát, míg az a színárnyalat nem jött ki.

S mikor megkérdezed, hogy az Altman mióta vízálló?

Akkor te vagy a hülye, mert ő emlékszik, hiszen Géza mondta, ki látta!

Ha működne is, sem működik!

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8825 Dátum: 2014. November 27. - 09:49:28 »
Szeretem, mondhatni gyűjtöm az ilyen s ehhez hasonló városi legendákat, én mondjuk ue. a Pecsával hallottam.

Legjobb mikor egy olyantól hallok ilyet, nem anekdótaként előadva azoktól a számomra irányt mutató "nagy öregektől" kiktől loptam a szakmát. Olyan meggyőződéssel ecsetelik  hogy az X együttes úgy csinált szines hátteret, hogy a PAR65 öst belehelyezték a lemezvödörbe, tele öntötték vizzel, s a víz felszínére addig csepegtették a kék-zöld-piros stb tintát, míg az a színárnyalat nem jött ki.

S mikor megkérdezed, hogy az Altman mióta vízálló?

Akkor te vagy a hülye, mert ő emlékszik, hiszen Géza mondta, ki látta!

Ha működne is, sem működik!
Én is bírom ezeket :) Egyszer megoszthatnánk egymással néhányat. Ezt a lámpásat még nem hallottam, de jó  :fetreng:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8826 Dátum: 2014. November 27. - 10:01:17 »
Rendben

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #8827 Dátum: 2014. November 27. - 10:39:27 »
Velünk is! :sör:
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8828 Dátum: 2014. November 27. - 10:40:23 »
Részemről ok :)

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #8829 Dátum: 2014. November 27. - 11:23:50 »
Végülis a kávézó topik erre való. :+1:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8830 Dátum: 2014. November 27. - 11:44:18 »
Ezzel csak annyi a problema, hogy bizony-bizony mosolyt csalnak az emberek arcára ezek a történetek, de azon a néhány főn akik szakma beliek, nem egy poént körbe kell magyarázni.

Pl ezért fejtettem ki a füstöt s a szárazjég működtetését. mert nem szakavatott el is hiszi

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8831 Dátum: 2014. November 27. - 11:47:17 »
Nem is beszélve arról hogy néhány story csak úgy érdekes ha tudod hogy kiről szól. Az pedig túl személyes és nem igazán írnék neveket.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8832 Dátum: 2014. November 27. - 11:50:14 »
Ebben is van valami.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8833 Dátum: 2014. November 27. - 11:52:02 »
Név nélkül :
Volt egy dobos kolléga (amerikai) aki megkérdezte a buli előtt hogy milyen hosszú a koncert. Kb 60-70 perc jött a válasz. Most 60 vagy 70? Miért kérdezed? Mert akkora trombitát kell sodorni előtte hogy kitartson a buli végéig és 10 perc ide vagy oda az nem mindegy.  :borz2:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8834 Dátum: 2014. November 27. - 12:02:42 »
Hazai:

Híres művész:

-Nem lesz így jó a díszlet!
-Miért? - kédezte tölle a helyi stáb tagja.
-Mert ebbe a résbe, az anyaszínházban, mindig befér a laposüvegem!-hangzott a válasz.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici