Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1459929 alkalommal)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
Re:Kávézó
« Válasz #8865 Dátum: 2014. December 05. - 09:56:33 »
Amerika hadba lépése előtt a Náci pártot amerikai zsidó szervezetek pénzelték, ezt ne feledd el.
Légy olyan kedves egy hiteles történelmi szakkönyvet azért hivatkozz hozzá, köszönöm!

(Csak finoman jelzem, történészként, hogy ez így, ebben a formában nettó hülyeség!)  :sör: Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a Történelemtanárok Egylete által működtetett "Cáfolós" oldalt nyugodtan látogassa, jóféle.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8866 Dátum: 2014. December 05. - 10:05:29 »
Ezt a National Geografic " hiteles " dokumentum sorozatában hangzott el.

Ha ott nem igazat állítottak, akkor bocs.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8867 Dátum: 2014. December 05. - 10:34:56 »
Hitler hatalomra jutásáig, a Kristályéjszakáig talán el tudom képzelni, de azért ez alaposabb utánanézést igényelne.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8868 Dátum: 2014. December 05. - 10:39:47 »

Hitler hatalomra jutásáig, a Kristályéjszakáig talán el tudom képzelni, de azért ez alaposabb utánanézést igényelne.
1938-ban az év embere volt a Time magazinban. Elképzelhető hogy támogatták a pártját abban az időben. Később már nem gondolnám :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #8869 Dátum: 2014. December 05. - 10:44:13 »

1938-ban az év embere volt a Time magazinban. Elképzelhető hogy támogatták a pártját abban az időben. Később már nem gondolnám :)
Azért mondtam a Kristályéjszakát ('38). Addig igazából egy keménykezű, végre rendet tevő embert láttak benne. Amerika hadbelépése viszont 41. Mindegy, tudom, szőrszálhasogatás, de na...  :evil:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #8870 Dátum: 2014. December 05. - 10:58:08 »

Azért mondtam a Kristályéjszakát ('38). Addig igazából egy keménykezű, végre rendet tevő embert láttak benne. Amerika hadbelépése viszont 41. Mindegy, tudom, szőrszálhasogatás, de na...  :evil:

Mondom, "televíziós tanulmányaim" alapján adtam az infót.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető herpa

• Törzstag
« Válasz #8871 Dátum: 2014. December 05. - 11:31:51 »
Amerika hadba lépése előtt a Náci pártot amerikai zsidó szervezetek pénzelték, ezt ne feledd el.
Légy olyan kedves egy hiteles történelmi szakkönyvet azért hivatkozz hozzá, köszönöm!

(Csak finoman jelzem, történészként, hogy ez így, ebben a formában nettó hülyeség!)  :sör: Egyébként mindenkinek ajánlom, hogy a Történelemtanárok Egylete által működtetett "Cáfolós" oldalt nyugodtan látogassa, jóféle.
Ez nagyon jó. Teljesen belefeledkeztem.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #8872 Dátum: 2014. December 05. - 11:33:47 »

Azt azért szem előtt kell tartani, hogy a Time év embere, nem feltétlen elismerő cím, hanem csupán annyit jelent, hogy az illető jelentős szereplője volt az évnek. Ezt gyakran elfelejtik.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8873 Dátum: 2014. December 05. - 11:41:00 »
Kinek mi a jelentős és melyik csoport gondolja úgy hogy jó üzlet lehet támogatni egy ilyen pártot. Esetleges megrendeléseket remélve, vagy hogy beleszólhat az európai politikába. Ezt innen nem tudjuk megmondani. Legalábbis én biztosan nem :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

• Törzstag
« Válasz #8874 Dátum: 2014. December 05. - 15:44:40 »
Kinek mi a jelentős és melyik csoport gondolja úgy hogy jó üzlet lehet támogatni egy ilyen pártot. Esetleges megrendeléseket remélve, vagy hogy beleszólhat az európai politikába. Ezt innen nem tudjuk megmondani. Legalábbis én biztosan nem :)

Csak arra akartam reagálni, hogy Hitler nem azért lett "person of the year", mert annyira szimpatikus volt. Hanem az ismert okokból. Itt van az elején, hogy nem csak pozitívummal lehet kiérdemelni:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Time_Person_of_the_Year

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8875 Dátum: 2014. December 05. - 17:25:38 »

Csak arra akartam reagálni, hogy Hitler nem azért lett "person of the year", mert annyira szimpatikus volt. Hanem az ismert okokból. Itt van az elején, hogy nem csak pozitívummal lehet kiérdemelni:
Ugyanazt mondjuk :) Bizonyos üzleti csoportoknak megéri támogatni egy potenciális diktátort. Nem azért mert egyetért vele, hanem mert üzletet remél ha hatalomra kerül. Ma sincs ez másképpen.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #8876 Dátum: 2014. December 05. - 22:43:44 »
Van ötletetek/tapasztalatotok hogy 10 éves kölöknek milyen mikroszkópot vegyek?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #8877 Dátum: 2014. December 05. - 22:49:23 »
Azt sajnos nem tudom, de ha nekem szeretnél venni, akkor egy ilyennek nagyon örülnék. ;D :bocs:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #8878 Dátum: 2014. December 05. - 22:59:24 »

Van ötletetek/tapasztalatotok hogy 10 éves kölöknek milyen mikroszkópot vegyek?
Én most vettem a lányaimnak egy usb-s mikroszkópot. Ha gondolod megírom milyen de most koncert van és nem vagyok otthon. Nekünk nagyon bejött. A borotvák élezését is azzal nézem :)

• Törzstag
« Válasz #8879 Dátum: 2014. December 06. - 00:18:19 »

Ugyanazt mondjuk :) Bizonyos üzleti csoportoknak megéri támogatni egy potenciális diktátort. Nem azért mert egyetért vele, hanem mert üzletet remél ha hatalomra kerül. Ma sincs ez másképpen.

Nem. Én pont nem ezt próbáltam leírni. De nem akarok nagyon belemenni, főleg aktuálpolitikába nem.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici