Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457391 alkalommal)

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9015 Dátum: 2014. December 22. - 20:14:05 »
Jó lesz tanulópénznek... mielőtt eladod a robogód.

Ugye nem az OLX az a hirdetési oldal, ahol az villog az arcunkba folyamatosan, hogy ne utaljunk előre?

Ez az?

Ez biza. Szép új ülés.

"új ülést kapott"
Pontosan így történt  :crazy:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #9016 Dátum: 2014. December 22. - 21:29:52 »
Érdemes írni neki, hogy vagy utal vagy pedig közérdekű bejelentést teszel 70-es blokk 50-es papírokkal témában ;D
Néhány éve feljelentettem egy bolti tolvajt. A kamera képe kivételesen tökéletes volt, tisztán ki lehetett venni az arcát, de a biztonság kedvéért az elkövető nevét és lakcímét is bediktáltam (ismerem az elkövetőt).
Három hónap múlva hív egy rendőr, hogy van-e még valamilyen információm az elkövetőről. Sajnálattal közöltem, hogy a nevén, címén és fényképén kívül egyébbel nem szolgálhatok.
A nyomozást lezárták, ismeretlen elkövető... :D
Tényleg nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #9017 Dátum: 2014. December 22. - 21:32:37 »
Már befenyegettem, hogy feljelentem, de szerintem tudja, hogy csak blöffölök.
Mert valahogy nem vagyok egy feljelentős típus. Meg baromi macera, és bizonyos értékhatár alatt nem is foglalkoznak vele talán. Inkább bosszant, de azért biztos teszek, hogy a jóhíre sérüljön, hogy mást ne verjen át.
Ájki, ugye tudod, hogy legközelebb is azért meri majd teljesen nyugodtan más ülését is ellopni, mert te nem jelentetted fel? (Nyilván, ez kicsit sarkított...)

Nem is értem, hogy merülhet fel, hogy nem jelented fel.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #9018 Dátum: 2014. December 22. - 22:11:39 »
Kun!
Igazad van, ezért is meri megtenni.
De, szerinted egy olx-es levelezés mennyiben perdöntő? Feladtam a cuccot, átvette, nem fizetett.
6-8000 Ft-ról van szó. Szerintem a rendőrségen nem vennének túl komolyan. És már így is égek a naív segítőkészségem miatt.
És azt is nehezen bizonyítom, hogy ez az enyém volt.
Persze, ha lenne ismerősöm a helyi rendőrségen, kérnék egy kis segítséget. De le is utazhatnék. Azért így is tudok neki kellemetlen perceket okozni. Akár, mint kellemetlen "vevő". Szar lesz, ha senki nem lesz ott a megbeszélt helyen. Aztán írok neki, hogy remélem jól szórakozott...

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9019 Dátum: 2014. December 22. - 22:20:58 »
Mondjuk megdolgoztathatnánk :) Minden napra egy találkozó amire nem megy el senki.
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #9020 Dátum: 2014. December 23. - 07:22:42 »
Kun!
Igazad van, ezért is meri megtenni.
De, szerinted egy olx-es levelezés mennyiben perdöntő? Feladtam a cuccot, átvette, nem fizetett.
6-8000 Ft-ról van szó. Szerintem a rendőrségen nem vennének túl komolyan. És már így is égek a naív segítőkészségem miatt.
És azt is nehezen bizonyítom, hogy ez az enyém volt.
Persze, ha lenne ismerősöm a helyi rendőrségen, kérnék egy kis segítséget. De le is utazhatnék. Azért így is tudok neki kellemetlen perceket okozni. Akár, mint kellemetlen "vevő". Szar lesz, ha senki nem lesz ott a megbeszélt helyen. Aztán írok neki, hogy remélem jól szórakozott...
Nézd, ha nem akarod feljelenteni csalás miatt, ne tedd. Ha igen, akkor ide indulj, szerintem ez van hozzád a legközelebb.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9021 Dátum: 2014. December 23. - 07:46:41 »
Mondjuk megdolgoztathatnánk :) Minden napra egy találkozó amire nem megy el senki.
Én inkább megdolgoznám ezt a típust. Másból nem értenek úgy sem, ezen szocializálták őket.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9022 Dátum: 2014. December 23. - 08:19:07 »

Én inkább megdolgoznám ezt a típust. Másból nem értenek úgy sem, ezen szocializálták őket.
Persze az ember legszívesebben azt tenné de sajnos az önbíráskodás büntetendő. 5-6 ezer forintért? A szivatás nem az :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9023 Dátum: 2014. December 23. - 08:32:06 »
Én már akudozok vele!
Fel kellene hozatni, valahogy pestre ve l e.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #9024 Dátum: 2014. December 23. - 08:41:26 »
Én már akudozok vele!
Fel kellene hozatni, valahogy pestre ve l e.
:fetreng: :sör:
Ha esetleg felviszi, akkor néhányan azért menjetek oda szerintem.... :fejtor:
(szerintem)

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #9025 Dátum: 2014. December 23. - 09:10:52 »
Facebookon nincs fönn az arc? Mert ha itt úgy tucatnyian naponta háromszor per fő kiírnánk a vonalára, hogy lenyúlt egy ülést, annak csak nem örülne.   :naughty:

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9026 Dátum: 2014. December 23. - 09:58:07 »
Azért itt egy screenshot ha kellene :)
http://imgur.com/AM6A87U

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9027 Dátum: 2014. December 23. - 10:07:00 »
2600 km után morotblokk felújítás, meg új ülés - mint azt tudjuk - elgondolkodtató  :fejtor:

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #9028 Dátum: 2014. December 23. - 10:31:19 »
Az olx negyedik képén látható félretámasztva a régi ülés is...
Feljelentés nem lesz, sajnos. Nem tudom, hogy érdemes-e telefonon ráijesztenem, és mivel? Hogy az olxtől hìvom, és le lesz tiltva, ha nem fizet? Vagy xy behajtó vagyok?
(Töröltem, nehogy idetalajon) néven a youtubeon is fenn van...

Nem elérhető tankraid

• Törzstag
« Válasz #9029 Dátum: 2014. December 23. - 10:35:32 »
Érdemes írni neki, hogy vagy utal vagy pedig közérdekű bejelentést teszel 70-es blokk 50-es papírokkal témában ;D
Néhány éve feljelentettem egy bolti tolvajt. A kamera képe kivételesen tökéletes volt, tisztán ki lehetett venni az arcát, de a biztonság kedvéért az elkövető nevét és lakcímét is bediktáltam (ismerem az elkövetőt).
Három hónap múlva hív egy rendőr, hogy van-e még valamilyen információm az elkövetőről. Sajnálattal közöltem, hogy a nevén, címén és fényképén kívül egyébbel nem szolgálhatok.
A nyomozást lezárták, ismeretlen elkövető... :D
Tényleg nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek.

pffff. szép az a gáz hogy mást se tapasztaltam én se a rendőrségtől csak ezt. legutóbb amin komolyan felhúztam magam az az a story mikor betörtek valahova és még látta elszaladni a betörőket a sértett. betelefonált yard-ra mire azok közölték hogy most nem mennek ki mert műszakváltás van.........  :kv2:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici