Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457395 alkalommal)

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9030 Dátum: 2014. December 23. - 10:40:16 »
Vagy ajánljunk 10ezret az ülésért, utólag utalással? :crazy:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9031 Dátum: 2014. December 23. - 11:02:55 »
úgy lehetne kicsit szopatni embert, h pár környékbeli településen kellene megbeszélni vele egy motormegnézést ahová még elviszi lábon :-)  Télen úgyis kellemes motorozni, plusz várakozni aztán qva idegesen haza, lehetőleg azt már sötétben nagyon hidegben:-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9032 Dátum: 2014. December 23. - 11:39:46 »
Megtörtént, hogy a tag emeleti lakásában arra ébredt, hogy a betörő a másik szobát kutatja, telefon a vállaposoknak, de elötte kulcsra zárta az adott szobát, ezzel ott tartva az elkövetőt. 3x, s ők:
-Majd jönnek !

Emberünk több órás várakozása után, felhívta a rendőrséget:

-Már ne jöjjenek, lelőttem!

Pár perc múlva nem csak a helyi őrs, de a megyések, s a rendőri ezred, különleges terrorelhárítói is úton voltak.

Mikor szembesűltek, hogy a roma srác az ajtón belűl, igen csak él, s a házkutatás, lőfegyver létét nem igazolta. A tagot, 3 renbeli szabálysértésért feljelentették:
-az elkövető személyi mozgásszabadságának a korlátozásáért
-a rendőrség félretájékoztatásáért és
-előre megfontolt,halált okozó, szándékos személyi sértés kisérletének, alapos gyanújáért!

Végűl a romát, hisz a helyzet okán, nem volt bizonyítható a tolvajlás ténye, a magán terület sértéséért kapott egy ejnye-bejnyét, s 10.000.- forint büntétést. - a srác ajtóján csak a zárcsere 40.000 volt, amit nem térített senki. - A barátom, jogerősen a fent említett vádakért, 1.5 év felfüggesztettet kapott.

- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9033 Dátum: 2014. December 23. - 11:48:55 »
Nem olvastam ezt a szálat (low cost), de ma reggel éppen ehhez volt kedvem:

A műanyag Wilkinson is szuper.

Rákerestem, hogy miként kezelik a külföldi fórumok a low cost témát:
http://badgerandblade.com/vb/showthread.php/244689-LOW-COST-SOTD-quot-themed-week-quot-August-8th-August-14th-2011

Érdemes végigfutni. Van ott sok olcsó, de jól teljesítő borotválkozási kellék, mint pl Simpson Chubby, Rooney, Shavemac, Morris&Forndran pamacs, Filarmonica, Thiers-Issard, Wade&Butcher kés, Santa Maria Novella, DR Harris szappan, Acqua di Parma, és még soksok olcsóság  :crazy: Mindenki megértette miről szól az aktuális SOTD téma  :jajne:
Hát mindenki a saját szintjén nyomorog:-)  Nekik ezek az olcsók :-)  Viszont nyithatnánk egy low cost topicot, amiben lehetne bemutatni a saját olcsó szetteket - teljes szett max 5000 ft (pamacstól az as-ig minden benne a keretben)
Áthoztam a szálat.
Az nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy ez nincs így. Csak azért, mert pl én x db Simpson Chubbyt tudok venni a havi fizetésemből, ők meg 3x darabot, attól még neki sem számít olcsónak, pláne nem low costnak. Egy olyan országban, ahol minden de minden a pénz és az árak körül forog, nem dobálóznak a pénzzel. Sőt, állíthatom, hogy százszor jobban meggondolnak egy komolyabb áru beszerzését, mint mi. Igen, ők könnyebben megtehetik, megtehetnék, hogy megveszik, de nem teszik. Nézd meg a B&B review táblázatot, rögtön első helyen az ár szerepel, és sok esetben tartanak egy olyan terméket drágának, aminek az árán mi különösebben nem nyavajgunk, mert ha van pénzünk megvesszük, ha nincs, akkor nem vesszük meg.
A SOTD témánál egyszerűen csak emberi butaságról van szó. A csillogás, a villogás a lételemük.

Az ötleted nem rossz. Vagy akár tematizálni is lehetne, ahogyan az majd mindenhol megy.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9034 Dátum: 2014. December 23. - 11:53:15 »
Az olcsó-drága, nem a fizetésünkhöz kell nézni.
Ár-érték az adott termék a piacon nyújtott képességeit kell figyelembe venni.

Egy Opel sose lesz a Mercedes versenytársa, mindegy mennyit keresünk.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9035 Dátum: 2014. December 23. - 11:54:25 »
Mosolygó fejecskét tudod-e értelmezni? Vagy fel kell tartanom külön a szarkazmus táblát? :-)
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 

• Törzstag
« Válasz #9036 Dátum: 2014. December 23. - 11:59:55 »
Mosolygó fejecskét tudod-e értelmezni? Vagy fel kell tartanom külön a szarkazmus táblát? :-)

A mosolygó fejecske nem azonos a szarkazmussal. A mosolygó fejecske a vidámsággal azonos.
De most, hogy már tudom, hogy nálad a szarkazmussal azonos, örülök neki, hogy kb azonosan vélekedünk  :handshake:

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9037 Dátum: 2014. December 23. - 12:02:56 »
Ok én is figyelek, h ezentúl csak szájbarágós poénokat mondjak Neked :-)

• Törzstag
« Válasz #9038 Dátum: 2014. December 23. - 12:06:04 »
Ok én is figyelek, h ezentúl csak szájbarágós poénokat mondjak Neked :-)

:sör:

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #9039 Dátum: 2014. December 23. - 13:28:32 »
Megtörtént, hogy a tag emeleti lakásában arra ébredt, hogy a betörő a másik szobát kutatja, telefon a vállaposoknak, de elötte kulcsra zárta az adott szobát, ezzel ott tartva az elkövetőt. 3x, s ők:
-Majd jönnek !

Emberünk több órás várakozása után, felhívta a rendőrséget:

-Már ne jöjjenek, lelőttem!

Pár perc múlva nem csak a helyi őrs, de a megyések, s a rendőri ezred, különleges terrorelhárítói is úton voltak.

Mikor szembesűltek, hogy a roma srác az ajtón belűl, igen csak él, s a házkutatás, lőfegyver létét nem igazolta. A tagot, 3 renbeli szabálysértésért feljelentették:
-az elkövető személyi mozgásszabadságának a korlátozásáért
-a rendőrség félretájékoztatásáért és
-előre megfontolt,halált okozó, szándékos személyi sértés kisérletének, alapos gyanújáért!

Végűl a romát, hisz a helyzet okán, nem volt bizonyítható a tolvajlás ténye, a magán terület sértéséért kapott egy ejnye-bejnyét, s 10.000.- forint büntétést. - a srác ajtóján csak a zárcsere 40.000 volt, amit nem térített senki. - A barátom, jogerősen a fent említett vádakért, 1.5 év felfüggesztettet kapott.
Ismerősöm besurranót fogott. Nadrágszíjjal, szorító csomóval a szilvafához kötözte és baltával őrizte, amíg a hatóság meg nem érkezett. Közben kizsebelte a besurranót és elvett tőle 10.000-et az ablaküveg pótlására. :)
Mindezt persze bevallotta a rendőröknek is, de ők csak röhögtek rajta, nem jelentették fel, sőt a tolvaj sem. Igazi betyárbecsület.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

• Törzstag
« Válasz #9040 Dátum: 2014. December 23. - 17:47:19 »
Köszönöm az együttérzést!
Mivel úgy érzem, hogy ez a mocskos ügy minél többet foglalkozom vele, annál jobban lehúz, a családomra koncentrálok inkább, és ahogy gregg mondta, nem hagyom, hogy elrontsa az ünnepet, inkább a kisfiam első karácsonyára fókuszálok, mint hogy egész nap a netet lessem. Lezárom a dolgot.
Annak is igaza van, aki szerint hiba hagyni ezeket büntetlenül, de egész egyszerűen nincs energiám végig vinni ezt. És sajnos nem az én szintem. Ha a szomszédom lenne, akkor sem lenne kedven pofán vágni, annyira alantas szint ez.
Remélem egyszer valaki kitartóbb és kevésbé finnyás lesz, mint én.
Mégegyszer kösz!
Boldog Ünnepeket!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9041 Dátum: 2014. December 23. - 18:02:27 »
Teljesen igazad van!
6-8e Ft sok pénz, de ennyit nem ér meg.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
« Válasz #9042 Dátum: 2014. December 23. - 21:24:26 »
Teljesen igazad van!

Azért ez egy tök jó közössèg, hogy mindent meg lehet dumálni.
 :hat:

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9043 Dátum: 2014. December 23. - 21:40:41 »
Teljesen igazad van!

Azért ez egy tök jó közössèg, hogy mindent meg lehet dumálni.
 :hat:
Tėnyleg az, igazán. :sör:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #9044 Dátum: 2014. December 27. - 17:11:10 »
Uraim!

A legutolsó borotvatalin (talán Világosítónál) volt egy Maxpedition telefon tok.
Emlékszik rá valaki, hogy melyik típus volt, vagy hogy ki viselte? :)

Előre is köszönöm!

G
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici