Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457279 alkalommal)

Nem elérhető snake

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9060 Dátum: 2014. December 31. - 18:34:47 »
Az ok, hogy bolt van, de használtok-e ilyesmit?
Egy hete már csak összehasonlító videókat nézek a témában (több százat megnéztem full hd-ben), így kialakult véleményem van a  'márkáink' alatt látható termékekről, cégekről: szerintem  itt csak a gopro ér valamit, de az meg igencsak túl van árazva, ergo rossz az ár -érték aránya.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9061 Dátum: 2014. December 31. - 23:12:43 »
Akkor ne vegyél semmit... úgysem sportolsz... bár jövőre megfogadhatnád...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #9062 Dátum: 2015. Január 01. - 10:06:15 »
Az ok, hogy bolt van, de használtok-e ilyesmit?
Egy hete már csak összehasonlító videókat nézek a témában (több százat megnéztem full hd-ben), így kialakult véleményem van a  'márkáink' alatt látható termékekről, cégekről: szerintem  itt csak a gopro ér valamit, de az meg igencsak túl van árazva, ergo rossz az ár -érték aránya.
Ha csak a GoPro ér vmit, akkor honnan tudod hogy túl van árazva — mihez képest? :nemtom:

Nálam régebbi GoPro volt kölcsönbe, teljesen korrekt volt, de arra jutottam hogy hosszútávon évente 2x használnám, magamnak nem vettem. Az árát én OK-nak gondolom, nézz meg egy hasonló kamera árát, aztán gondolj hozzá egy szorzót mert ütés- meg mindenálló kivitel, kb ott van ahol lennie kell. Az ár/érték arány szubjektív, én arra jutottam hogy nem sok olyat csinálok, amit érdemes lenne megörökíteni, max bringázásnál szokott eszembe jutni hogy de jó lenne néha ha videó rögzítené egy-két idióta rendszámát...

Egyfelől amúgy örülök, hogy vannak ilyen kütyük, mert sok érdekes videó születik, de másfelől nekem fura az mikor emberek megörökítik hogy eldeszkáztak két saroknyit vagy elbringáztak a munkahelyre, és felrakják a netre a videót.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9063 Dátum: 2015. Január 01. - 10:50:56 »
Tedd fel a legalapvetőbb kérdést: megnézed e valaha azokat a videókat, amiket ezzel készítesz?
Az emberek nagy része nem nézi meg a videókat, fényképeket, csak nyomkodják a gombot teljesen feleslegesen. Illetve nem feleslegesen, mert sok cég jól él a ngy semmiből.

Nem elérhető worm

• Törzstag
« Válasz #9064 Dátum: 2015. Január 01. - 11:22:22 »
Nálam is fel-fel merül az akciókamera projekt. Az utóbbi fél évben nézegetem sürűn a dolgot, és én is mindig arra a megállapításra jutok, h csak gopro. És abból is a legújabb-legerősebb, mert az még pár évig jócskán versenyképes lesz!
De akciókanerát csak akkor vegyél, ha van affinitásod az utómunkához! Én évek óta kamerázgatok (és igen visszanézem, bár el kell telnie időnek, most a kb 10 évvel ezelőttiek a kedvenceim) de csak akkor van - szerintem - értelme egy ilyen drága és komoly cuccnak, ha már felvételkor figyelsz arra, h olyan (nem akciókameraként, hanem nyaralós videóként ) snitteket csinálj ami bekerülhet a véglegesbe. Mert a végén komolyan meg kell vágni a dolgot! Akciókameraként pláne! Mert senki nem fogja megnézni - Te sem - h 10 percig jössz le a hegyről bringával. Abból kell csinálnod 1 perces videót. Kb reális is az 1a 10hez arány. Nekem legalábbis a tizede kerül be a végső verzióba amit felvettem, pedig már tudatosan figyelek mikor kamerázom és hogyan. Mert el tudja venni az ember kedvét, ha már 1 órányi nyersanyagot végignézett, de még semmi használható nem volt benne!
Ha nem akarsz vele baszkódni így utólag, akkor felesleges a gopro, arra jó a teló is, h lekapd ami nagyon kell.
Szavakon lovagolni? Az értelmes ember konvenciókban gondolkozik, nem konkrétan szavakban! 
http://szucsjanos.hu/philosophy/thispage.html

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9065 Dátum: 2015. Január 01. - 11:30:19 »

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9066 Dátum: 2015. Január 01. - 13:40:16 »

Ha csak a GoPro ér vmit, akkor honnan tudod hogy túl van árazva — mihez képest? :nemtom:

Pontosítanék: az ominózus weboldalon található márkák közül csak a gopro ér valamit. Pont.
Viszont vannak egyéb gyártók, akiknek termékeit az adott boltban nem lehet kapni, ellenben gyártanak olyan minőséget, mint a gopro, viszont fele annyiba kerülnek.
Mint említettem x száz összehasonlítást néztem végig, ezekből szűrtem azt le, hogy a gopro túl van árazva.
Vizuális műfajról beszélünk, így nem mindegy, mit látunk, illetve hallunk. Akciókamerákat általában mozgás közben használják, így valószínűleg egy ugráló kép a végeredmény. De pl a Sony (vagy a JVC) vette a fáradtságot és ellátta rázkódáscsökkentővel a ketyeréit, így nézhető-élvezhető végeredményt kapunk. Ráadásul a mikrofonja is egy kategóriával jobb, mint a dupla áron árusított Gopro-nak.
És akkor ott vannak még a kevés fénynél készült felvételek. Itt még az ötödárú Mobius is jobb szerintem.
https://www.youtube.com/watch?v=oWdf5jyksqA (felbontást természetesen 1080-ra kell állítani)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #9067 Dátum: 2015. Január 08. - 20:46:11 »
Orosz nyelvű tolmácsot/fordítót keresek, jogi/gazdasági munkához, tudás fontos, papír nem kell. PÜben keressen akit érdekel, vagy tud vkit javasolni.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #9068 Dátum: 2015. Január 08. - 20:51:58 »
Tantot lenne érdemes megkeresnek, hátha...

Orosz nyelvű tolmácsot/fordítót keresek, jogi/gazdasági munkához, tudás fontos, papír nem kell. PÜben keressen akit érdekel, vagy tud vkit javasolni.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9069 Dátum: 2015. Január 09. - 12:32:59 »
Azt a betyár mindenit! Egyet mondok: Yee Haw!!!  :borz2:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=_Owhq_fjvCs" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=_Owhq_fjvCs</a>
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9070 Dátum: 2015. Január 09. - 12:38:18 »
 :o :o :o
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #9071 Dátum: 2015. Január 09. - 13:04:13 »
 :hat:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9072 Dátum: 2015. Január 09. - 13:57:59 »
Hát ezen konkrétan visítottam. Mekkora ötlet!
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=_li_d_YviZ4" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=_li_d_YviZ4</a>
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9073 Dátum: 2015. Január 09. - 16:42:43 »

Egyik rokonunk élettársa született ukrán és orosz nyelvű iskolába járt, tehát mindkettőt anyanyelvi szinten beszéli. Néhány évig a budapesti Ukrán követségen dolgozott. Most valahol máshol van, igazándiból nem tudom jelenleg van-e ideje és kedve a munkáján kívül mással is foglalkozni. De gondolom van az a pénz...:)
Ez valami rövidtávú, alkalmi dolog lenne, vagy hosszabb távú??

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #9074 Dátum: 2015. Január 09. - 21:17:06 »

...Itt még az ötödárú Mobius is jobb szerintem...

Az lcd nélküli kamerákkal az a gondom, hogy miképpen lehet beállítani a képet (hogy hová nézzen)? Vagy csak úgy sacckb?
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici