Kezdőmókus, igen, csak álló asztalnál rengeteg a pofás házibarkács megoldás, azzal nem is lenne bajom, csakhogy én nemhogy naponta, de leginkább óránként szeretném állítgatni
Nagyon sokat nem tudok állni, de lehet, hogy idővel ez alakulna. Aki olyan helyen dolgozik, hogy legalább óránként biztosan feláll és megy egy pár kört, annak nem lehet akkora gond az ülve dolgozás, amíg cégnél dolgoztam, én is folyamatosan felugráltam ügyfélhez, hátra a műhelybe, akármi, de mióta itthon dolgozom, csak annyi maradt, hogy ha csörög a telefon, akkor automatikusan felállok és állva vagy járkálva beszélgetek, feltéve, hogy nem kell hozzá a gépről semmi. Amúgy tudtommal nem ikeás találmány az állítható asztal, Amerikában rengeteg fajta megoldás létezik, és vannak igazán klassz mechanikus változatok, csak ugye az ár... Nyilván lehetne olcsóbb, ha tömegcikk válna belőle, így viszont kénytelenek ráterhelni a kis széria plusz költségét. Ha sikerül valami pofás megoldásra jutnom, igény szerint közlöm. Addig is köszönöm a válaszokat!