Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1453994 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9210 Dátum: 2015. Február 10. - 18:08:56 »
Nekem tegnap megroppant reggel, zokni húzás közben. Este tens gép. Ma már semmi bajom.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető wasytsur

• Törzstag
« Válasz #9211 Dátum: 2015. Február 10. - 18:29:43 »
Ugye hogy ugye?
A szivarozásra szánt időt nem érdemes másra vesztegetni.

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #9212 Dátum: 2015. Február 10. - 19:07:08 »
Figyeltétek már, hogy már azzal is kakukk tojások leszünk, hogy egyáltalán borotválkozunk.
Tv immunis vagyok de akarva akaratlanul is feltűnt mikor vacsizok, hogy milyen nagy divat lett a szakáll, nem borosta hanem számomra taszító szakáll, bozont. Főleg olyankor esik le az állam mikor fiatalok szakállasok, öcsém tiszta vénembernek néznek ki.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #9213 Dátum: 2015. Február 10. - 19:38:16 »
Mi az a TV?  ;D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #9214 Dátum: 2015. Február 10. - 19:39:59 »
Nekem tegnap megroppant reggel, zokni húzás közben. Este tens gép. Ma már semmi bajom.
Bár még nagyon az elején járok, nekem a Fegyencedzés, különösen a híd-sorozat, kezdi nagyon rendberakni a hátamat. + álló asztal :D

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #9215 Dátum: 2015. Február 10. - 19:44:25 »
Figyeltétek már, hogy már azzal is kakukk tojások leszünk, hogy egyáltalán borotválkozunk.
Tv immunis vagyok de akarva akaratlanul is feltűnt mikor vacsizok, hogy milyen nagy divat lett a szakáll, nem borosta hanem számomra taszító szakáll, bozont. Főleg olyankor esik le az állam mikor fiatalok szakállasok, öcsém tiszta vénembernek néznek ki.

Favágó stílus. Nekem az a vicces, vagy inkább szánalmasan nevetséges, hogy az új stílusú barbershopokban kötelezően ilyen kivarrt, szakállas csávók borotválnak  :crazy:
Hogy lehet így borotválkozast eladni?
A suszter sem egy elnyűtt cipőt hajít ki a kirakatba.

• Törzstag
« Válasz #9216 Dátum: 2015. Február 10. - 19:59:14 »
Nem írom le milyen stílus mert kivágnak egyből mint macskát sz.....i.

Tényleg ez az elnevezése. Én már láttam favágókat, de egyik sem így nézett ki. Szórakoztató látvány amikor puhap..csök keménynek öltöznek  :D

http://www.cbc.ca/newsblogs/yourcommunity/2014/11/lumbersexual-trend-thrusts-rugged-hipsters-into-mens-fashion-spotlight.html

Nem elérhető bagoly

• Törzstag
« Válasz #9217 Dátum: 2015. Február 10. - 20:00:07 »
Szerintem egy szakállat kell tudni viselni is. Van egy elegáns kalapom, de nem tudom viselni. 10 éve nagyon hülyén állt, most már egész tűrhető, de még nem az igazi. Szóval némiképp mókás a huszonéves melegítős srácokon a Kossuth-szakáll, viszont van, akihez meg baromira illik, de ha nem lenne divat, eszébe nem jutott volna növeszteni.  Amúgy meg, divatok jönnek, divatok mennek...

• Törzstag
« Válasz #9218 Dátum: 2015. Február 10. - 20:05:49 »
Nagy fejet csinál nekik a szakáll. Úgy néznek ki, mint egy béna csecsemő.
Jár hozza mamahotel és havi bérlet a Gozsduba  ;D

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9219 Dátum: 2015. Február 10. - 20:16:05 »
Mikulásék azért elkapták a dizájnt:
http://fisticuffsmustachewax.bigcartel.com/products
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9220 Dátum: 2015. Február 10. - 20:24:17 »
és havi bérlet a Gozsduba  ;D
Ez ütős volt! :D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Törzstag
« Válasz #9221 Dátum: 2015. Február 11. - 12:49:09 »
És ezt dalolják

http://youtu.be/mL7n5mEmXJo

:D

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #9222 Dátum: 2015. Február 11. - 20:24:01 »
Na ez milyen caola?  :idea:
http://forum.shavemyface.com/viewtopic.php?t=46445
Egyiptomba milyen termékek vannak? Hirtelen nem esett le, hogy lord. De mik vannak még?
Nem nagyon vannak találataim.
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #9223 Dátum: 2015. Február 11. - 20:39:36 »
A Caola-tól tudom,hogy még a régi rendszerben ilyen csomagolásban szállították a Barbon krémet az arab országokba.
Ilyen volt a Kashkaval sajt is (aki még emlékszik rá) :olyan sós volt,mint a hering,kifejezetten a meleg éghajlatú országokba szállították.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #9224 Dátum: 2015. Február 11. - 21:03:17 »

Favágó stílus. Nekem az a vicces, vagy inkább szánalmasan nevetséges, hogy az új stílusú barbershopokban kötelezően ilyen kivarrt, szakállas csávók borotválnak  :crazy:
Hogy lehet így borotválkozast eladni?
A suszter sem egy elnyűtt cipőt hajít ki a kirakatba.

Na ugyehogyugye!
Pl. múltkor szóvá tettem itt is, hogy az új dob utcai(?) barberben csupa egyenfrizurás alak volt bent. Kiborotvált választék, tökegyforma szerelés, stb. Basszus, annyira amerikai volt a feeling, csak aztán körbenézel a hétker utcáit látva. Ja, engem pl. zavar, hogy a törölközőt az utcán teregetik ki. Nem tudom miért, de az összeszart, összehugyozott járda, ha nem is ér hozzá, de mégis.
A túristákat sem értem. Ha elmegyek egy másik országba, nem a hazai ízekre vágyom. Egy kelet-európai, nagyapáink borbélyüzlete hangulatú hely nem lenne cool? Biztos nem, mert híresen nincsen üzleti érzékem.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici