Nálunk is van a háznak vízórája, és a lakások egy részében (nem mindenhol, nálam például igen) van külön vízóra.Én közvetlenül a vízművektől kapom a számlát, nekik kell lejelentenem az állását, a házzal nem kell foglalkoznom.
lakás alapterülete szerint van leosztva asszem...
úgy emlékszem, hogy igen. Ha valaki igazságtalannak érzi, nyugodtan felszereltethet egy saját mérőt.
Közös lónak ugye...
Urak, értelmes áron, értelmes időn belül kihez tudnék fordulni egy 73 mm-es kés munka-erszénytokját illetően? A késportálon nem jutottam dűlőre fgabesszel és ragával sem.
Idézetet írta: snake - 2015. Április 20. - 12:55:37Közös lónak ugye...Hát igen. De mit lehet tenni?
Idézetet írta: Bowapex - 2015. Április 20. - 19:08:50Idézetet írta: snake - 2015. Április 20. - 12:55:37Közös lónak ugye...Hát igen. De mit lehet tenni?Be kell szerezni egy sajátot. Első 25 évemből 24-et én is közösben húztam le. A második 25-ből 24-et már családiban.
Tudtok Bpesten pár olyan frankó csokiboltot, ahol nem horror áron mérik a jóféle csokit. Olyan helyben is fogyaszthatós cukrászdaszerűre gondolok, ahol csokis édességek, desszertek, bonbonok vannak kimérve/darabra, nem táblás csokit akarok venni.