Ilyen sem történt még velem! Gondoltam megosztom, kissé komikus (vagy nem is annyira, de magyaros)
Elindultunk hosszú hétvégére wellnesselni, Fehérvár előtt jut eszembe, hogy fürdőgatya nem lett berakva. Sebaj, Fehérváron plázába be, vettem egyet. Aztán a sors úgy akarta, hogy ne legyen sokáig nálam az új szerzeményem, mert ma délelőtt még az új gatyával mentem be a Hotel Carbona natúr wellness részlegébe és egy szál faszban jöttem ki. Illetve tógában.
Valaki jó ötletnek gondolta, hogy itt és most hajt végre minőségi cserét úszógatya-fronton, szóval az ő vackát itt hagyta (azóta is ott lóg a gőz melletti fogason, nyilván valamelyik takarító örülni fog neki), az én új textilemet meg vitte.
Persze egy darabig kerestem, nézegettem a faszikat a medencék körül, gondoltam visszacserélem, de senkin nem láttam, a figura elpárolgott a zsákmánnyal.
Mivel más gatyáját nem veszem fel, így ma ismét el kellett mennem beszerezni egyet. Még szerencse, hogy fél Hévíz gyakorlatilag fürdőruha-bizniszből él és a május elsejei ünnepet a maszekok ignorálták a városban, szóval csak pénzkérdés volt beszerezni egyet.
Én gyorsan tanulok, így a második vásárlásnál azt mondtam, hogy jó nekem az 5 ezres kínai is (bár gyanítom az elődje, sőt mind ott készülhetett), hogy ha legközelebb ismét elcseréli valaki, akkor ne én járjak rosszabbul.