Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1457175 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Kávézó
« Válasz #9660 Dátum: 2015. Augusztus 17. - 08:24:40 »
Kimaxoltam, 160 GB-nál küldtek egy levelet, hogy köszönik, amiért ilyen lelkesen terjesztem az igét, de ez a vége. :)

55 gigam van copynal jelenleg. ;-)
Nekem egy kliens szinkronizál a háttérben. Teszi a dolgát.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9661 Dátum: 2015. Augusztus 17. - 08:27:16 »

Kimaxoltam, 160 GB-nál küldtek egy levelet, hogy köszönik, amiért ilyen lelkesen terjesztem az igét, de ez a vége. :)

55 gigam van copynal jelenleg. ;-)
Nekem egy kliens szinkronizál a háttérben. Teszi a dolgát.
Az derék :) Most max öt embert hívhatsz meg és max 25gb jár. Ennyit ki is szedtem de tovább nem megy a dolog :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #9662 Dátum: 2015. Augusztus 17. - 08:30:14 »
Ja és akkor jár az öt giga ha egy külön eszközről bejelentkeznek az applikációval. Tehát csak a regisztráció nem elég.
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9663 Dátum: 2015. Augusztus 17. - 08:32:31 »
Nekem csak 15 gb van. :crazy:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #9664 Dátum: 2015. Augusztus 18. - 14:48:45 »
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #9665 Dátum: 2015. Augusztus 23. - 11:50:46 »
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #9666 Dátum: 2015. Augusztus 23. - 23:14:06 »
pont most voltunk Visnyeszéplakon  :)
... a nyúlon túl?

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9667 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 07:40:55 »
Emberek!
Bécs elveszett!
Évente 1-2-3 alkalommal megfordulok a városban, de most szombaton éreztem úgy először, hogy ennek a városnak annyi.
Gyakorlatilag nincs osztrák, csak mindenféle más nációk.
Osztrák emberek a kis hegyi falvakban lelhetők fel, de már kezdenek azokba is beszivárogni az idegen elemek. Puchbergben elnéztem az unottan vasúti síneket bámuló, papucsban guggoló, orrát turkáló afrikait. Valahogy az ugrott be, hogy ugyanez az ember pár hónapja ugyanebben a testtartásban még a szavannán nézhette a hiénák párzását, ugyan ilyen papucsban, unottan.
Volt értelme a nagy útnak?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9668 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 07:55:42 »
Te biztos nem Budapesten sétáltál? :fetreng:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #9669 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 08:24:36 »
Ááá, nem! :)

A különbség annyi, hogy akiket most Pesten látni, azok nagy része nem fog, nem akar itt maradni, menne tovább. A Bécsben lévők viszont már be vannak rendezkedve tartós ottlétre.
Mit mondjak: a SCS-ben lévő Primarkban a kasszánál is egy bebugyolált testű és fejű (egyébként szép arcú) csajnál fizettem, de ezekből volt vagy 6-8 a boltban eladóként, plusz néhány magyar is. Kolléganők lettek, vagy mi. :) A vásárlók nagy része is valahonnan a Közel-Keletről származott.
Átballagtam a Peek & Cloppenburg-be, na ott egy keleti-déli sem volt. Se eladó, se vásárló.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #9670 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 10:01:29 »
(szerintem)

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #9671 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 13:00:39 »
"Puchbergben elnéztem az unottan vasúti síneket bámuló, papucsban guggoló, orrát turkáló afrikait. Valahogy az ugrott be, hogy ugyanez az ember pár hónap :+1:ja ugyanebben a testtartásban még a szavannán nézhette a hiénák párzását, ugyan ilyen papucsban, unottan." :+1:

Honnan tudod, hogy honnan jött, és mi a foglalkozása eredetileg? Ez a szavannás szöveg elég ízlésem ellen való. De biztos velem van a baj...

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #9672 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 14:21:13 »
"Puchbergben elnéztem az unottan vasúti síneket bámuló, papucsban guggoló, orrát turkáló afrikait. Valahogy az ugrott be, hogy ugyanez az ember pár hónap :+1:ja ugyanebben a testtartásban még a szavannán nézhette a hiénák párzását, ugyan ilyen papucsban, unottan." :+1:

Honnan tudod, hogy honnan jött, és mi a foglalkozása eredetileg? Ez a szavannás szöveg elég ízlésem ellen való. De biztos velem van a baj...

Biztos nem Berlinből jött, de legalább is ritka az a született európai, aki naphosszat így tesz, bármennyire is sérti a lelked világát.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9673 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 14:38:08 »
Az az igazság, minden előítélettel szemben, a mega-multik, gigaprofit-termelő üzemeiket Ázsiába, leginkább Kínába telepítik, noha messzebb van. Minthogy a fekete kontinens, szintén pár usa dolláros napibérért dolgozó, afrikaiaknál építene gyárat.
Talán ezen gazdasági okok, nem az éghajlatban, hanem a dolgozók munkához állásának okán alakultak így ki.
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9674 Dátum: 2015. Augusztus 24. - 15:00:24 »
Az az igazság, minden előítélettel szemben, a mega-multik, gigaprofit-termelő üzemeiket Ázsiába, leginkább Kínába telepítik, noha messzebb van. Minthogy a fekete kontinens, szintén pár usa dolláros napibérért dolgozó, afrikaiaknál építene gyárat.
Talán ezen gazdasági okok, nem az éghajlatban, hanem a dolgozók munkához állásának okán alakultak így ki.
Amig Afrika 75% a életveszėlyes és gazdaságilag kiszámithatatlan, politikailag ugyanez, addig max a gyémántot csempeszik ki a seggükben a helyiek.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici