Szerző Téma: Kávézó  (Megtekintve 1456189 alkalommal)

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
Re:Kávézó
« Válasz #9690 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 08:28:52 »
Ezért egy töltő kábelt a legpurttyabb kínai is megcsinál alvás közben is...
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #9691 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 08:32:18 »
Ezért egy töltő kábelt a legpurttyabb kínai is megcsinál alvás közben is...
:2thumbup: Így van, egyébként is egy gépsoron gyártják az összeset.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9692 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 08:33:56 »
Apple IPhone mellett a nagy hype szól!

Android fele annyiért nyújt hasonló szolgáltatást az átlagfelhasználónak.

Szerintem!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #9693 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 08:48:27 »
Nem a hyperól van szó, hanem egy nyomorult madzagról, a két végén egyszerű csatlakozókkal.Mi romlana el benne? Max tőbe eltörik, főleg ahogy a lányom használja. Most vettem neki 3db-t 1200Ft-t.Az eredeti 6000Ft.Szerinted az 15x  tovább tart?

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9694 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 09:14:05 »
Nem hiszem, hogy az almafone annyival többet nyújtana mint egy közép-felső kategóriás android telefonnál, hogy fizessek 100.000.- forinttal többet.

Három gyerek mellett van helye minden forintnak.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #9695 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 10:27:21 »
Ez egy véget nem érő vita, mindenhol. Igen, többet nyújt. Annyival, amennyit fizetni kell érte? Nyilván nem. (Még az elején úgy volt, amikor Jobs mester kitalálta, de az rég volt.) De mivel státuszszimbólum is, ezt a részét is meg kell fizetni. És nem egy open source valami az egész, amibe mindenki belegányol, hanem az aktuális hardverhez tökéletesen igazított szoftver. Lehet hosszú listát írni a pro és kontra érvekről, a végén kb. egyforma hosszú lenne a két rubrika. Csak az a kérdés, hogy ki és mi vagy, kinek és minek akarsz látszani. Nem kell tovább bonyolítani.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #9696 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 10:50:25 »
Egyetértek. :2thumbup:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #9697 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 10:50:54 »
Ez egy véget nem érő vita, mindenhol. Igen, többet nyújt. Annyival, amennyit fizetni kell érte? Nyilván nem. (Még az elején úgy volt, amikor Jobs mester kitalálta, de az rég volt.) De mivel státuszszimbólum is, ezt a részét is meg kell fizetni. És nem egy open source valami az egész, amibe mindenki belegányol, hanem az aktuális hardverhez tökéletesen igazított szoftver. Lehet hosszú listát írni a pro és kontra érvekről, a végén kb. egyforma hosszú lenne a két rubrika. Csak az a kérdés, hogy ki és mi vagy, kinek és minek akarsz látszani. Nem kell tovább bonyolítani.

Ez igaz minden olyan eszközre, aminek saját hw-sw-e van.pl.: Blackberry, Garmin navi

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9698 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 10:58:46 »
Ezt írtam le, konyhanyelven. XD

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #9699 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 11:10:54 »
Annyiban nem állja ez meg a helyét, hogy láttam már utángyártottat az áramfelvételtől elfeketedni ott, ahol a gyári még csak nem is langyosodott.
Az én almás eszközeimhez a gyári kábeleket használom (amit mellé csomagoltak), van amelyiket 4 éve, s semmi baja.

Nem a hyperól van szó, hanem egy nyomorult madzagról, a két végén egyszerű csatlakozókkal.Mi romlana el benne? Max tőbe eltörik, főleg ahogy a lányom használja. Most vettem neki 3db-t 1200Ft-t.Az eredeti 6000Ft.Szerinted az 15x  tovább tart?

Ne menjünk most bele abba a hitvitába, hogy melyik rendszer jobb-rosszabb (lehetne, de hosszú lenne a párbeszéd), szokás szerint csak azt mondom: mondenki döntse el, hogy neki melyik felel meg jobban, hajlandó-e vállalni a plusz költséget a prémium kategóriáért (Androidnak is van ilyen, s az sem igazán olcsó).

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #9700 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 11:57:47 »
Apple IPhone mellett a nagy hype szól!
Android fele annyiért nyújt hasonló szolgáltatást az átlagfelhasználónak.

Almát hasonlítasz körtéhez és egyúttal Trabantot Mercedeshez.

Az iPhone nevű hardvert a maga operációs rendszerével és szoftverkörnyezetével ugyanis nem az Android nevű oprendszerhez kéne hasonlítanod, hanem egy Apple minőségű hardverhez (ami nagyságrendileg hasonló összeg lesz), majd végiggondolni, hogy a többiek által nyújtott teljes rendszer (tehát maga a telefon, a szolgáltatások, a többi hardverrel való integráció, stb.) mit nyújt, milyen minőségben és mennyiért. Ha így kalkulálsz, nem lesz akkora a különbség.

Nekem úgy tűnik, erről nincs személyes tapasztalatod, csak elsütsz egy közhelyet – a hitvitát tehát te kezdted, aminek természetesen nem lehet értelmes eredménye.
Nem akartam beszó'ni, csak ne toposzokban beszélgessünk már.

:sör: :cimbi: :bocs:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #9701 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 12:14:17 »
Rob!

Szerviztapasztalatom van.

Nagyon hasonló a topp kategória alkatrészei egymáshoz. Nem egy ugyan abban a gyárban készül.

s nem közhely, hanem valós kétkezi élményekből merítem a "teóriát".

Nem elérhető magyar

• Törzstag
« Válasz #9702 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 12:50:31 »
Annyiban nem állja ez meg a helyét, hogy láttam már utángyártottat az áramfelvételtől elfeketedni ott, ahol a gyári még csak nem is langyosodott.
Az én almás eszközeimhez a gyári kábeleket használom (amit mellé csomagoltak), van amelyiket 4 éve, s semmi baja.

Ne menjünk most bele abba a hitvitába, hogy melyik rendszer jobb-rosszabb (lehetne, de hosszú lenne a párbeszéd), szokás szerint csak azt mondom: mondenki döntse el, hogy neki melyik felel meg jobban, hajlandó-e vállalni a plusz költséget a prémium kategóriáért (Androidnak is van ilyen, s az sem igazán olcsó).

Én egy szál kábelről beszéltem, töltő elektronika nélkül.

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #9703 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 12:59:56 »
Vannak nagyon fos, teljesen merev kábelek, rengeteget próbáltam. Az olcsó két dolláros kábelek jellemzően rosszak és a telefon sem kedveli. érdemes 3rd kábeleket venni, elég jó áron tolják őket.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #9704 Dátum: 2015. Augusztus 26. - 13:33:10 »

Én egy szál kábelről beszéltem, töltő elektronika nélkül.

Igen, ezt értettem, csakhogy az almás kábelek telefon végi csatlakozójában van egy chip beépítve, s ezt nem szereti az iPhone, ha nem eredeti.

A többi gyártó tudott alkalmazkodni, s microUSB-t használni. Ezért például nem vagyok boldog, hogy az apple itt is külön utakon jár.  >:(

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici