Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 458910 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1050 Dátum: 2014. Február 10. - 18:19:35 »
Köszi  :bor:

Az uttörő ahol tud, segít!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1051 Dátum: 2014. Február 10. - 18:33:27 »
Androidos cuccra(tablet) van valami Office?

Quick Office, Smart Office, Office Suite még szóba jöhet... Szerintem. Bár az ajánlott King elég király.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1052 Dátum: 2014. Február 10. - 18:47:04 »
 :bow:
Androidos cuccra(tablet) van valami Office?

Quick Office, Smart Office, Office Suite még szóba jöhet... Szerintem. Bár az ajánlott King elég király.

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1053 Dátum: 2014. Február 10. - 18:57:36 »
Főleg a szövegszerkesztő lenne használva.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1054 Dátum: 2014. Február 10. - 19:01:47 »
A king office szövegszerkesztője elég korrekt

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #1055 Dátum: 2014. Február 10. - 19:16:11 »
Az egy jó cucc és ingyenes.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1056 Dátum: 2014. Február 10. - 20:39:15 »
Holnap kipróbálom

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1057 Dátum: 2014. Február 10. - 21:53:23 »
Urak!

Kocogás közben valószínűleg összeakadt a telefonom a pulzusmérős órámmal. iPhone szerint futottam 18 km-t fél óra alatt. :D Létezik valamilyen trükk, hogy ezt elkerüljem a továbbiakban? Nem szeretnék Rióba utazni két év múlva. :) Eddig csak telefon volt nálam, nem is volt semmi gond. Most volt velem először az óra is.
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1058 Dátum: 2014. Február 10. - 22:02:12 »
IPhone Nike+-szal? Mer' akkor jellemezően az órát kell cserélned kódoltra, ha továbbra is együtt akarod használni őket. Mondjuk lehet kapni a telefonhoz pulzusmérő övet, és akkor a Nike+ app-ba (vagy amit használsz) beteszi a pulzust is. https://www.google.hu/search?q=iphone+heart+rate+monitor&oq=iphione+heart&aqs=chrome.1.69i57j0l5.3590j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1059 Dátum: 2014. Február 10. - 22:06:29 »
Urak!

Kocogás közben valószínűleg összeakadt a telefonom a pulzusmérős órámmal. iPhone szerint futottam 18 km-t fél óra alatt. :D Létezik valamilyen trükk, hogy ezt elkerüljem a továbbiakban? Nem szeretnék Rióba utazni két év múlva. :) Eddig csak telefon volt nálam, nem is volt semmi gond. Most volt velem először az óra is.

Vigyél magaddal 20kg plusz súlyt

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1060 Dátum: 2014. Február 10. - 22:08:55 »
Köszönöm a segítséget! RunKeeper-t töltöttem le, azzal lett a gebasz. Az öv tipp jónak tűnik! Köszönöm!
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1061 Dátum: 2014. Február 11. - 00:19:22 »
Egy jótanács: soha ne kövessétek a Service Manualt!

Szellőzést cseréltem nőm V130-ában, és gondoltam, jófej leszek, nem józan ésszel csinálom, hanem követem a tetves disassembly guide-ot. De minek! Két óra lett a negyedórás művelet. Ezalatt atomjaira szedtem, közben letéptem az egyik wifi-antenna egytized inch méretű koax (!) csatlakozóját (gyanítom konfekcionált kábel, még csak nem is kézzel van crimpelve, nyilván lehetetlen pótolni), de már az akció közepénél sejtettem, hogy ez egy baromság.

Az idióta mérnökök úgy csinálnak szervízkönyvet, mintha az alkatrészek kéttized milliméter vastag üvegből lennének, ami az első mozdulatra elpattan... mintha mindent csak ortogonálisan lehetne megmozdítani, különben azonnal eltörik. Barmok!

Féltucat csavart elég lett volna meglazítani, hogy a ventilátor füle kijöjjön az alaplap alól... sírok.  :fejfal:

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1062 Dátum: 2014. Február 11. - 06:06:46 »

Szellőzést cseréltem nőm V130-ában, és gondoltam, jófej leszek, nem józan ésszel csinálom, hanem követem a tetves disassembly guide-ot. De minek! Két óra lett a negyedórás művelet. Ezalatt atomjaira szedtem, közben letéptem az egyik wifi-antenna egytized inch méretű koax (!) csatlakozóját (gyanítom konfekcionált kábel, még csak nem is kézzel van crimpelve, nyilván lehetetlen pótolni), de már az akció közepénél sejtettem, hogy ez egy baromság.

Az idióta mérnökök úgy csinálnak szervízkönyvet, mintha az alkatrészek kéttized milliméter vastag üvegből lennének, ami az első mozdulatra elpattan... mintha mindent csak ortogonálisan lehetne megmozdítani, különben azonnal eltörik. Barmok!

Féltucat csavart elég lett volna meglazítani, hogy a ventilátor füle kijöjjön az alaplap alól... sírok.  :fejfal:

Üdv a klubban!

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1063 Dátum: 2014. Február 11. - 07:39:27 »

Én 2 pohár bor nélkül neki sem merek kezdeni a szerelésnek. Telefon, laptop szerelésnél az egyik nélkülözhetetlen és leghasznosabb alkatrész egy jó méretes konyhakés. Apropó, mi is az a szervízkönyv?  :crazy:

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1064 Dátum: 2014. Február 11. - 09:35:09 »
Akkor szintén egy példa. Az Asus X54HR-emben szerettem volna megtisztítani a ventilátort. Találtam egy jó kis youtube videót, elkezdtem. Majd mikor fél óra, meg ki tudja hány műanyag pattintó fül eltörése után még _közelében sem voltam_ a hűtőnek, akkor feladtam. Rohadtul megbonyolították. Az előző, F5N Asusomon 5 perc alatt a ventinél voltam.  >:( Jah, és természetesen, maradt még 3 felesleges csavarom a végére :D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici