Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 462007 alkalommal)

Nem elérhető zenith

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #1665 Dátum: 2014. Augusztus 07. - 10:46:32 »

Jól van, Stan, ne lovald bele magad!
:crazy:
;D
Gillette Tech 1951

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1666 Dátum: 2014. Augusztus 07. - 18:16:04 »
Nem, csak egy olyan alapvető funkció, amit gyakran használ az ember. Pl. wifi bekapcs, leküldeni airplane-be, stb. De ha már fikázás, akkor legyen... :)
Pl. hálózati beállítások (zárt wifi, stb.): hálózatnév, beállít, pörög - további adatokat kér. És ezt játssza háromszor. Ahelyett, hogy egyszer meg lehetne adni mondjuk "további biztonsági beállítások" alatt.
Vagy létrehoztak egy navigációs szoftvert (here, hehe), amit két részre bontottak, "helyek", meg a valódi navi. Minek?
Nagy feature: változtathatsz a csempék színén! Akár naponta! Huhú, szép. Lehet kék meg piros, sárga, szürke... most komolyan? Ikont nem tudsz neki egyedileg váltani, persze színt sem (mind egyforma, pl. piros). Kivéve néhányat, ahol a gyári beállítás vagy az "élő csempe adja a színt". Most ez komoly?
Outlook: szintén WIN termék, meeting emlékeztető késleltetése: 5 perc, 10 perc, következő lépcső 1 óra... E? Naptár, köv. meeting értesítő: ha holnap lesz, akkor azt rakja ki, akár a kezdő képernyőre. Nem állítható, hogy pl. csak aznapit. E?
Hangok: hangerő: csak egyszerre állítasz mindent! Nincsen külön vezérlés mondjuk SMS és hívásra.
Kontaktok: céges Outlook címjegyzékhez lehet szinkrózni, de nem jeleníti meg alapból a címjegyzékedben. Azaz ha vki hív, a számot írja ki, nem ismeri fel, hogy az egy kontakt névvel. Ha rákeresel, külön rá kell keresni az adott címjegyzékben (persze előtte átfutja a default készülék jegyzéket). E?
Ja, mivel egy zárt fos, ezért soha nem lesz olyan, hogy pl. időzítetten alvásba küldő app. vagy hasonlók.

Ehhez képest a BlackBerry egy rocket-science.
Ezek többnyire megvannak benne, tény. Viszont akkor neked tényleg egy felsőkategóriás Android vagy Iphone való. Nekem ezek nem fontosak, neked igen.
Mondjuk egy valamit nem értek. A WP jellegzetessége a kockás, élőcsempés rendszer. Így építették fel, ez van. Mint az Iphone esetén. Ezt azért lehetett tudni előre. :) Ezt felhánytorgatni neki... Hát. :) Ráadásul millióegy csempe-átalakító program van, keress rá, hátha segít.
Céges névjegyzék: beállításokban be van állítva, hogy mutassa? (Azt hiszem szűrés néven szerepel.)
Wifi: nem tudom, ilyet még nem tapasztaltam.
Térképek+navi: én sem értem, de szemernyi gondot sem okoz a mindennapjaimban.

De amúgy megértelek, tényleg. Téged zavarnak, engem nem. Ami engem érdekelt: telefon. sms, email, böngészés; azt az olcsó okostelefonok kategóriájában a legjobban látja el. Én ezért választottam, nekem be is vált.

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #1667 Dátum: 2014. Augusztus 07. - 21:09:51 »
Nem választottam, "más választotta" helyettem. (céges). :)
Amúgy már a 8.1 sokat javított rajta, együtt is élek vele, a hardver ár/értékben nem is rossz. De a kognitív disszonancia redukció pont fentiek miatt nem működik nálam. :)
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #1668 Dátum: 2014. Augusztus 07. - 22:12:59 »
Csak 50 dodó, és lehet bulizni!

http://makeymakey.com/
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Marcselló

• Törzstag
« Válasz #1669 Dátum: 2014. Augusztus 07. - 22:31:02 »
Koczkább éltársak figyelmébe ajánlom: http://www.gamestar.hu/battlefield-4-egy-hetig-ingyenes.html
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1670 Dátum: 2014. Augusztus 08. - 08:39:27 »
Amúgy már a 8.1 sokat javított rajta, együtt is élek vele, a hardver ár/értékben nem is rossz. De a kognitív disszonancia redukció pont fentiek miatt nem működik nálam. :)
Érdekes, azért ez a kognitív disszonancia redukciót kicsit erősnek érzem. Legalábbis magamra mindenképpen. Tudom, hogy vannak hiányai, el is ismertem. De én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy amire én vettem, arra tökéletes. Ráadásul előtte belefutottam egy hasonló áru kínai (Huawei), Androidos okostelefonba, és azon millió problémám volt.
De  :sör: :sör: :sör:

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #1671 Dátum: 2014. Augusztus 08. - 10:36:16 »
Érdekes, azért ez a kognitív disszonancia redukciót kicsit erősnek érzem. Legalábbis magamra mindenképpen. Tudom, hogy vannak hiányai, el is ismertem. De én tényleg csak annyit tudok mondani, hogy amire én vettem, arra tökéletes. Ráadásul előtte belefutottam egy hasonló áru kínai (Huawei), Androidos okostelefonba, és azon millió problémám volt.
De  :sör: :sör: :sör:
Bocs, magamra értettem, hogy így bátrabb az ember, ha nem ő volt, aki bevásárolt. Te meg írtad is, hogy neked teljesen oké. :sör:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1672 Dátum: 2014. Augusztus 08. - 10:48:51 »
Ja, ja. :sör:

Nem elérhető Djibouti

• Tag
« Válasz #1673 Dátum: 2014. Augusztus 10. - 19:52:47 »
Nem jött át radar alatt a xiaomi Redmi 1S. Elküldtem mindenféle adatot amit kértek a vámosok. Még csütörtökön. Vajon mennyi ideig ülnek rajta?

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1675 Dátum: 2014. Augusztus 16. - 18:03:50 »
Most találtam a HUP-on: Android server app ma ingyenesen.

A mai napi 100% árengedményes app: Servers Ultimate Pro

http://www.amazon.com/gp/product/B00E00C70C/ref=mas_fad_img/175-1245762-6827117

Az egyébként kilenc dollárba kerülő alkalmazás szerver szolgáltatásokat működtet Android eszközökön. Régi kiszolgált mobilok, tabletek kis fogyasztású házi szerverekké alakíthatóak az alkalmazás segítségével.
Jó alternatívája egy RPI házi szervernek azok számára, akik magukban nem érzik a geek-buhera ösztönző erő jótékony hatását. Bár az alkalmazás ára is súrolja egy RPI csomag árát, de ingyenesen ma mindenképp érdemes beszerezni.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1676 Dátum: 2014. Augusztus 16. - 18:14:09 »
Ha érteném, hogy miről beszélsz....  :crazy:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #1677 Dátum: 2014. Augusztus 16. - 18:15:10 »
Mondjuk ez amúgy sem iPhone-ra van :fetreng:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1678 Dátum: 2014. Augusztus 16. - 18:16:38 »
Nem hát, abban gyárilag benne van minden, amire a tulajdonosnak szükséges van. Sőt, minden IS!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1679 Dátum: 2014. Augusztus 16. - 18:18:18 »
Ha meg véletlenül nincs benne valami, akkor a júzernek nincs is rá igazán szüksége. Mármint az Apple szerint.  ;D
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici