Nekem meg anno szó nélkül felismerte a logitech fejhallgatómat mint a pinty se perc alatt. azóta megfeküdt és az aldi s Medion rádiós fejhallgatót használok.
Gregg,
hétfő, kedd, edzés, értelemszerűen az egyik nap az egyik, másik nap másik edzés. Szerda pihi, csutörtök-péntek edzés. hétvége pihi de ha rám jön akkor hétvégén is beiktatok valamit.
Régen csak fekvőtámaszoztam állandóan. mikor belebotlottam a könyvbe azóta próbálkozok. Rendszeressé tavaly nyár vége óta lett. Mikor hetelős munka eredményeként és kicsi evési módszer váltás eredményeként beálltam egy számomra ideális súlyra. Az elején csak a fekvőtámaszt és kezenállós dolgot nyomtam, mikor megvettem a rudat amit az ajtókeretbe lehet tenni azóta megyen a hát gyakorlat is. Emlékszem 2-3 szor se bírtam felhúzni magam.
De az itthoni edzésnek is megvan a hátúlütője mert míg ide írogatok, vagy olvasgatok megyen az idő és össz-vissz alakult az edzés ideje.
Nemrég találtam rá a kondiparkra kb 1 hónapja a stadionban ami ráadásnak közel van így bringával sity-suty ott vagyok. Így oda szoktam most már.
Meg ha már az ember kiment oda ott teljesíteni kell nehogy már beégjen.
Na meg azért a levegőn edzeni más dimenzió szerintem.
Kockológia kérdés.
Szeretnék felkészülni az eseményre. Az asszony netbookja szerintem a végét járja, lassan lejár a 3 éves gari is és vége lesz mint a botnak.
Szegény gép egész nap megyen, ami egy kicsi gépnél elég nagy hőterhelés jelent szerintem. Wattos t tettem fel neki így legalább kártevő és vírus mentes.
Már kétszer is volt javíttatni ilyen olyan gonddal. Most ott tart a gép hogy csak hálózatról lehet bekapcsolni akku ról nem.
Ha eljön a netbook vége szerintetek tablet vagy noti?
Csak facebook betyárkodik meg online játszik állandóan semmi más. Valami színes golyókat lődőzik egész nap egymásra fele.
Szerintem valami otsó noti lesz neki a majd a megfelelő. Anno csak a 3 év gari miatt vettük meg, no meg azért is mert cuki vót a gép.