Van valakinek tapasztalata a UPC-s mobil megoldásokkal? A helyzetem a következő: ahol élek, főleg a munkahelyen ahol nincs wifi, kriminális a T-Mobile mobilnet lefedettség, térerő. Tízből háromszor nem vagyok kapcsolható, de ez még annyira nem is zavar, az igazi szívás az adatkapcsolat. 95%-ban EDGE ami elérhető, 15-25 kbp/s a maximum a telefonom szerint (Xiaomi Redmi 2). Ezért 5300 forintot fizetek havi 500 mb korláttal, ami 32 kbp/s-re korlátozódik le miután elhasználom. Mivel egyébként sem érem el ezt a sebességet, teljesen lényegtelen, semmi különbség nincs a korlátozás előtti szinthez képest. Havi 6 rugóért lenne a UPC-s tarifa, A vodás lefedettség itt úgy veszem észre jobb (még ha a telefonom a vodás 4g-t nem is tudja, nekem egy stabil szakadásmentes 3g bőven megfelelne netes telefonálgatásra, böngészésre, fórumozásra), korlátlan adatforgalommal 50 perc ingyen beszélgetéssel, ami nekem bőven elég lenne. Youtube-ozni, letölteni nem szeretnék vele, csak annyi elvárásom lenne, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat netezés közben, stabilan tudjak netes hívásokat bonyolítani. Van valami buktató a dologban és a váltással csak egy újabb önszopatási spirálba hajszolnám bele magam?