Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 457086 alkalommal)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #645 Dátum: 2013. Október 30. - 07:24:19 »
Azok nem működnek rendesen.
Lehet, hogy ott lesz a baj, azon az 520-on is.  ??? Beállítottam neki a Viber-t, a Skype-t, de nagyon tökéletlenül működnek...
Bár a Vodafone-nál a Zune frissitését javasolták (Bevallom ezt nem értem. Talán a Zune-on keresztül kellene a telefont frissíteni?!).

Én beértem egy $40 telefonnal Kínából, Jelly Bean androiddal. Igaz kevés a memória, de root-olás után egy szimlink az SD kártyára cache-el, így bármit feltehetek, használhatok saját ízlésemnek megfelelően, és tökéletesen működik minden!  :2thumbup:

UI: ja és nem kellett két éves rabszolgaszerződést aláírnom, egyik szolgáltatóhoz sem!  :idea:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #646 Dátum: 2013. Október 30. - 07:28:26 »
Mit vettél Józsi?
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #647 Dátum: 2013. Október 30. - 07:33:12 »
Mit vettél Józsi?
Ezt vettem. Bár az akcióban kevesebb volt. Nekem bejött, tökéletesen működik.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #648 Dátum: 2013. Október 30. - 07:39:22 »
 :thanks:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #649 Dátum: 2013. Október 30. - 12:23:24 »
Engem csak egy Lumia 610-sel ver a Jóisten, de ez elég gatya. Igaz, alig van benne memória, meg a 7.8 megy csak fel rá, de például Viber használhatatlan, random jönnek meg az üzenetek, maguktól eltűnnek (WTF?). Gmail appban csak képet lehet csatolni az ímélekhez. Élő csempére ne számíts, hogy működni fog, ha igen, az is félnaponta frissül. Explorer lefagy, telefon újraindul, szóval ilyen klasszik Win 98 feeling a használata. A térkép jó lenne, csak gyötrelem mire betölt. Maga a felület jó, tetszik, de a következő telefonom már nem WP-vel fog jönni, az biztos.
Ha megnyitod a doksit, akkor beállítás - csatolás - gmail és már megy is a doksicsatolás. igen, nem az app-ból, de megy. térkép nekem tökéletes, gps nagyon gyors. élőcsempe, viber meg ezek nem érdekelnek.
ami nekem gond: az ie nem menti el a jelszókat és nem lehet külön állítani a hívás / zenehallgatás hangerőket, így ha fülessel zenét hallgatok, figyelni kell h utána feltoljam a hangerőt.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #650 Dátum: 2013. Október 30. - 12:33:41 »
térkép nekem tökéletes, gps nagyon gyors
Sőt! Én pont ezt emelném ki leginkább, a Nokia pozitív tulajdonságai közül!!!  :thumbup:

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #651 Dátum: 2013. Október 30. - 12:49:07 »
Engem csak egy Lumia 610-sel ver a Jóisten, de ez elég gatya. Igaz, alig van benne memória, meg a 7.8 megy csak fel rá, de például Viber használhatatlan, random jönnek meg az üzenetek, maguktól eltűnnek (WTF?). Gmail appban csak képet lehet csatolni az ímélekhez. Élő csempére ne számíts, hogy működni fog, ha igen, az is félnaponta frissül. Explorer lefagy, telefon újraindul, szóval ilyen klasszik Win 98 feeling a használata. A térkép jó lenne, csak gyötrelem mire betölt. Maga a felület jó, tetszik, de a következő telefonom már nem WP-vel fog jönni, az biztos.

Nekem van egy Lumia 800-as telóm (is), de nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Gyors, a kijelzője pontos (pl. Droidon elég sokat szoktam mellényomni :-)). Persze vannak hiányosságok (pl. Viber), de meggyőződésem, hogy a WP8 hamarosan menő platform lesz.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető P3000

• Törzstag
« Válasz #652 Dátum: 2013. Október 30. - 14:47:18 »
Ha megnyitod a doksit, akkor beállítás - csatolás - gmail és már megy is a doksicsatolás. igen, nem az app-ból, de megy. térkép nekem tökéletes, gps nagyon gyors. élőcsempe, viber meg ezek nem érdekelnek.
ami nekem gond: az ie nem menti el a jelszókat és nem lehet külön állítani a hívás / zenehallgatás hangerőket, így ha fülessel zenét hallgatok, figyelni kell h utána feltoljam a hangerőt.

:thanks:

Gondolom a legtöbb problémám a telefonnal arra vezethető vissza, hogy ez volt a fapados teló amikor vettem. Na de akkor miért hoznak ki egy olyan verziót, ami még a gyári Nokia alkalmazásokkal is megreccsen néha? Az meg a hab volt a tortán, hogy az akkori legdrágább csúcsmodellre sem lehet felrakni a WP8-at, csak 7.8-at. Facebook csempéje már napok óta 18 értesítést mutat, hiába nyitottam már meg azóta.  :-\ Lehet, hogy kiforrja magát a dolog, nekem sem fontos, hogy ötmilliárd app legyen egy mobilra. Legyen 20, de azok működjenek rendesen.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #653 Dátum: 2013. Október 30. - 15:35:47 »
Hát itt jöhetne a hitvita ismét. Vajon mi a jobb?! Ha egy szűk közösség a maga "szűk" látásmódjával fejleszt, vagy, egy ugyan véges, de igen jelentős létszámú közösség?! A kezdet kezdetén voltak olyan hangok, hogy a nyílt forráskódnak az lesz a végzete, hogy mindenki belepiszkál és beleírja a maga hülyeségét. Hát az élet mást bizonyított. Logikus, hogy egy nagyobb közösség a szoftvereket nagyon sok oldalról közelíti meg, és a lehetséges hibák szinte azonnal és árnyaltan kiderülnek (bug report-ot szinte akárki, akármelyik felhasználó küldhet!). Míg a zárt forráskódnál nincs lehetőség a sok irányból megközelített tesztelésre, és hibák tömegével jön a szoftver.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #654 Dátum: 2013. Október 30. - 18:23:44 »
Józsi, szerintem ez csak részben igaz. Nézd meg az iOS elég korlátozott, de fejlesztenek, javítanak. Ami mögött van %, az pörög. Ha jól emlékszem az Android 75%, az iOS 15% a WP meg talán 3-4 % környékén mozgott a telefonszoftverek részesedésében, így egyértelmű, hogy a külső app-fejlesztőknek nem a WP a prioritás.
A "belsős appok" (tékép, email kliens, zenelejátszó, dokumentumkezelő...) pedig nekem nagyon-nagyon pöccre mennek az 520-on.

Mindezek ellenére, egyáltalán nem vitatom az állításodat, miszerint a nagyobb közösség - szélesebb gondolkodási spektrum.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #655 Dátum: 2013. Október 30. - 19:23:59 »
Nekem van egy Lumia 800-as telóm (is), de nagyon jó véleménnyel vagyok róla.
Nah ja, az egyik munkatársamnak az van; többek között az ő hatására kezdtem el gondolkodni WP telefonon.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #656 Dátum: 2013. Október 30. - 20:51:48 »
Ami mögött van %, az pörög. Ha jól emlékszem az Android 75%, az iOS 15% a WP meg talán 3-4 % környékén mozgott a telefonszoftverek részesedésében
Hát ebben is nagyon sok igazság lehet! :sör:

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #657 Dátum: 2013. Október 30. - 21:07:29 »

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #658 Dátum: 2013. Október 30. - 21:58:51 »
Nagy mázlid van Józsi, én ezekkel a kínai olcsó telókkal eddig mindig befürödtem ( de volt köztük drágább darab is). Hol hardver hiba, hol egy hangszóró gagyi, hol egy mikrofon gagyi ( hol mindkettő), volt egy olyan, ahol a 2 sim akadt össze egymással, és volt egy olyanom is, amit azonnal belülről le kellett alufóliázni (árnyékolni), hogy ne zúgjon-búgjon beszéd közben veszettül... Az utolsón egy szervíz végig ment és ki lett cserélve benne minden gagyi alkatrész minőségire (hangszóró, mikrofon, antenna) de egy pár hónapos használat után ennek meg a hozzá kapott 2db akksija ( meg a töltő csatija) adta meg magát és ennek valami morph USB szerű csatlakozó beszerzése nyűgös lett volna. Ez pár évvel ezelőtt volt, ezek szerint azóta javult a helyzet? 

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #659 Dátum: 2013. Október 31. - 06:32:21 »
Hát összeteszem a kezem, több mindent rendeltem már és eddig minden tökéletesen működik!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici