Idézetet írta: mad.just mad. - 2013. December 19. - 10:23:20 Ez nem okos vs. nem annyira okostelefon témából indult? Én szeretem, ha nálam van a telefon mellett egy számológép, rádió, zenelejátszó, fényképező, GPS (igen, mocskos sz*rul tájékozódom, nekem ez a szupererőm...). Ha ez mind egy kis dobozban van, jóval praktikusabb. Régen ez egy fél táska volt. Persze nem mindenkinek van igénye ezekre. Ja, és ha gyorsan meg tudok nézni egy menetrendet, moziműsort, stb., az sem egy utolsó dolog.Igen, pont erről írtam, hogy nagyon csábító érvek szólnak mellettük. Én kb. 2 alkalommal néztem menetrendet az okostelón, de igazából máshogyan is meg tudtam volna oldani, mert a menetrend általában ki van írva a megfelelő helyen, másrészt meg Magyarországon a menetrendek egészen mást jelentenek, mint a "fejletlen" országokban. Itthon csak elméleti jelzésértékkel bírnak.Moziműsor...az EST c. kiadványt kb. majd mindenhol megtalálod. Ja, hogy meg kell tenni érte akár 50 m-t gyalog...ja, igen.GPS: Eddig csak arra volt jó, hogy igazolja: még tudok térképet olvasni Fényképezőgép: Egy mobilos fényképező (fényképezős mobil) jól jön. Én eddig 2 db hasznos képet készítettem velük, mindkettő egy-egy írásos információ lefotózása volt. Elővehettem volna egy noteszt is, de így 10 mp-en belül végeztem, úgy meg lett volna vagy 30 mp Értem én...csak ne jussunk el odáig, hogy ezek nélkül ne lehessen élni!
Ez nem okos vs. nem annyira okostelefon témából indult? Én szeretem, ha nálam van a telefon mellett egy számológép, rádió, zenelejátszó, fényképező, GPS (igen, mocskos sz*rul tájékozódom, nekem ez a szupererőm...). Ha ez mind egy kis dobozban van, jóval praktikusabb. Régen ez egy fél táska volt. Persze nem mindenkinek van igénye ezekre. Ja, és ha gyorsan meg tudok nézni egy menetrendet, moziműsort, stb., az sem egy utolsó dolog.
A céges mail telefonon leginkább átok. Úgy veszik, hogy alap, hogy olvasod a mailt, hiszen ott van a zsebedben...
Hol a hiba a képen?