Elvileg igen, de a kisebb hengeres űrtartalom és a magas fordulatszám miatt (nameg az egyszerre kisebb adag készítése miatt) gondoltam rá, illetve hogy homogénebb löttyöt csinál. Tulajdonképpen arra lettem volna kíváncsi, hogy a zöldséget hogy viszi.
Eleinte gyümölcscentrifugára gondoltam, mint gyümölcs és zöldséglé készítő eszközre, de azzal több bajom van. Emlékeim szerint sok éve anyám vett egyet és csalódás volt (drága és márkás), mert a beletett anyaghoz képest nagyon kevésnek találtam a kijövő levet, az elmosogatás rémálom volt (jóval több idő, mint amennyi a készítés), ráadásul a legtöbb hasznos anyag a maradékkal megy a kukába (nem főzőcskéznék még vele külön). Azért nem akarok venni, hogy pár alkalom után a kamrában landoljon végleg. A különböző mai gyártmányokról nézett videók sem győztek meg.
Ellenben a turmix sokkal szimpatikusabb. Nem is ez a dilemma, hanem a zőccség:)