Köszi Ákos!
Ott az olvasható, hogy nem is tudja a szórakozott professzor, hogy melyik nap (péntek vagy szombat esetleg vasárnap) tűnt el az a pénztárca, amiben százezres nagyságrendű pénz lapult.
Ha ez tényleg így van, gyorsan el kéne gondolkozni a cégnek, hogy felvesz egy pénztárost is, aki megbízhatóan tudja kezelni a pénzügyeket.
Nekem is volt egy kollégám, akivel csereüdülésre vittük a diákokat Németországba és visszafelé az egyik benzinkút pultján hagyta a ránk bízott összeget egy borítékban. Onnantól kezdve ö nem kezelt pénzt a suliban. (Mellesleg én is felajánlottam a juttatásomat a pótlásra, így én is nagyot szívtam miatta.)
Itt, ahogy írták, mindenki gyanús az eset publikálása óta a résztvevők közül, így egy ember hülyesége miatt mindenki rossz szájízzel távozhatott a rendezvényről. Erről az jut az eszembe, mikor az első és utolsó késtalálkozómra mentem, az újakra mindenki gyanakodva nézett, mert előtte lévő találkozón elloptak egy "kint hagyott" kést egy asztalról. Természetesen csak egy új/ismeretlen tehette, a régi tagok biztosan nem.
Köszi, ilyen élményre nincs szükségem nekem sem.