Szerző Téma: Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.  (Megtekintve 640337 alkalommal)

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
Re:Élvezeti topik: kávé, tea, bor, párlat, dohány stb.
« Válasz #2670 Dátum: 2015. Május 07. - 02:22:08 »
Akkor én is forrásolok... Naponta le van hörpintve legalább egy ilyen Lidlis főzet már jópár éve... a márkajelzéssel, vagy anélkül ( a nélkülit nemrég sikerült újra vennem... ) Sokat soha nem változott, elég stabil a minősége ( sztem a kávé származása, pörkölése konkrétan stabil, ugyanaz), bár nekem is volt talán egy-kétszer, mikor a beazonosított "szotyi" íz, illetve a jellegzetes föld íz bejátszott... az elsőnél nem sikerült a pörkölés, a másodiknál valószínűleg kicsit már állott kávét sikerült nekem eladniuk... az árához képest azonban szerintem belefér... és nem vagyok biztos benne, hogy a kibontás utáni helytelen tárolása miatt szidjátok... :-) Ezt csak azért is gondolnám, mert ezeknek a hálózatoknak iszonyú elvárásai vannak ha sajátmárkáznak... az iszonyút pedig értsétek szó szerint... ha a gyártó egy picit is hibázik, azonnal kizsigerelik... Lidli meg nagyon figyel a nem a legeslegjobb, de stabil minőségre.       

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2671 Dátum: 2015. Május 07. - 08:20:46 »
Ugyanazt mondod, ill. megerősíted, ezért nem értem, hogy hogy eshetett ennyit a minősége.

Márpedig esett, a "nemkékcimkésből" kb. 20-30 kg-ot használtam el, nem volt benne ilyen ingadozás.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #2672 Dátum: 2015. Május 07. - 08:39:12 »
A tárolási gond (nálam) kizárva.Friss bontásról van szó, a zacsi  bontás elött nem volt lyukas, levegöt tartotta. SicT.: A forrásom a minöség biztosítási osztálytól származik.
Különben meg Lidl párti vagyok, semmi gondom velük.Söt... csak szomorú vagyok, hogy ez a termék (ami a kedvencem volt) mostmár nem az én világom.Nekem nem jött be, másnak meg lehet pont ez lesz a nyerö.Betyárkának úgy emlékszem pl. bejövös.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2673 Dátum: 2015. Május 07. - 08:51:24 »
Akkor a minőségbiztosítási osztály téved/nem kellően informált, mert látod, a vásárlók egyértelműen ezt adják vissza.
God shave the queen

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #2674 Dátum: 2015. Május 07. - 09:35:19 »
...vagy február óta változott.Akkor leveleztem ugyanis velük az új csomagolásal kapcsolatban utoljára.
Az infó is akkori.

Lehet azóta valóban változtattak rajta, végülis már május van.

:nemtom:

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #2675 Dátum: 2015. Május 14. - 15:45:49 »
Hátha valakit érdekel. A Bécsi út 118/a alatt, ahol a stúdióm is van nyílik egy kávéfőző bolt és szervíz. A felhozatalt még nem ismerem mert még csak pakolnak de meg fogom sasolni!
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2676 Dátum: 2015. Május 14. - 16:01:15 »
 :thanks:
God shave the queen

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #2677 Dátum: 2015. Május 15. - 09:45:56 »
(szerintem)

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2678 Dátum: 2015. Május 15. - 09:59:26 »
Uhh vannak Bialetti kerámiaedényeim jó áron.  :fetreng:
Bocs csak a képről jutott eszembe. :crazy:
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2679 Dátum: 2015. Május 15. - 10:36:12 »
És neked beváltak? Én úgy vigyáztam rájuk, mint a hímes tojásra, de egyrészt elég hamar tapadós lett a kerámiafelület, másrészt elkezdett kipattogni a kerámia.

Kézzel mosogattam, csak a szivacs, nemdörzsi résszel, csak fa eszközöket használtam benne.
God shave the queen

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2680 Dátum: 2015. Május 15. - 10:40:47 »
Egy éve használom és minden rendben. A peremén egy két kis csíkban megkopott. De ez normális, egy edény sem örök élet. Amúgy a piros fehér, vastagfalú verziót tolom. Abból, serpenyő, wook, fazék is van. Eddig jók. Mosogatni álom. A Beleégetett sajt is szinte azonnal kijön. Ez az előnye. A kerámia ridegsége meg a hátránya.
Mondjuk nagyon sok olcsó kerámiaedény van ami hamar kuka, ezeken végigmentem idebent.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2681 Dátum: 2015. Május 15. - 11:09:22 »
Bialetti Aeternum van nekem, leírás alapján neked is. És baromira nem győzött meg, a leírtak miatt.
God shave the queen

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2682 Dátum: 2015. Május 15. - 12:14:58 »
Bialetti Aeternum van nekem, leírás alapján neked is. És baromira nem győzött meg, a leírtak miatt.
Minden technológiának van hátránya. Ez kopik. A teflon karcolódik, meg egyszerűen elöregszik. Ipari cuccok nagyon jók de otthonra randák. WMF az igen, csak veszett árban. Mondjuk örök élet.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #2683 Dátum: 2015. Május 15. - 14:40:20 »
Teflon szóba sem jöhet, úgyhogy marad a kerámia. De egyelőre nem győzött meg. Cca. 3 hónapos koráig álom volt, utána érthetetlen módon elkezdett romlani.
God shave the queen

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #2684 Dátum: 2015. Május 15. - 15:35:11 »
Ez-e?
http://www.bialetti.com/cookware/aeternum-c-2_12.html

Passz akkor, nálam, s akiknek eladtam eddig sem panaszkodtak. Nem-e az új csikozott füles széria tán?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici