Nos, egyelőre a tanulmányaim kezdő időszakából ez az utolsó jelentésem, lévén, hogy unalmasnak tűnhet. Lényegében ma annyira sikerült korrektül megborotválkoznom, hogy mehetett rá újra az alkoholos lé. Néhányszor megvágtam még magam, de azok sima ügyek. Ami izgalmas, hogy a kiborotválásnál a jobb kéz - jobb nyak alja kombináció valamiért teljességgel nem megy. Ki kell derítenem a videókból, mivel oldhatom meg, hol hibázok, mert...
Egyébként lassan borotvaszappan, Ed Zenithje szépen muzsikál, illetve a Figaró szerintem túl gyorsan szárad...
+++++++++++++++++
Zenithről jutott eszembe, (de lehet, már mondtam), hogy Edtől kaptam/vásároltam egy szépséges fanyelű Zenithet. Kissé döcögősen indult a kapcsolatunk, történt egy-két kétségbeesett PÜ váltás
(Ed azóta nem beszél velem, azt hiszi mindig ilyen hisztérikusan problémázó vagyok ), de mára összeszoktunk. Egyébként valamennyire a habkeverési stílusomon is igyekeztem változtatni, de tény ami tény: ég és föld a Balea és a Zenith, szerintem aki teheti, kerülje el a Baleát.