Előre is elnézést,ha nem a megfelelő topikba írok,de az alábbi történet talán ehhez a topikhoz áll legközelebb...
Nos,az ország egyik legtöbb főt foglalkoztató cégénél dolgozom..Sikerült 5 kollégámat megfertőznöm a DE borotválkozás elméleti részével...a gyakorlati része már rájuk várt..
4 gyártótól rendeltek készülékeket,több kevesebb sikerrel...Jelzem,én az összes általuk vásárolt készüléket láttam,és mindegyik vadiúj!Akkor jöjjenek:
-Lord:2 fő a legolcsóbb újonnan az országban kapható készülékeket választotta kezdésnek..
Egyikük nemes egyszerűséggel besétált az egyik one euros boltba,és vásárolt 5db L111-est,később otthon vette észre,hogy az 5-ből 3-nál el van törve a műanyag perem,ami az arcon siklik(siklott volna
Szerencséje volt,kicserélték,véleményem szerint gyártási vagy szállítási hiba lehetett,érdekes módon mindegyiknél ugyanott volt eltörve...
-Szintén Lord:(Lordshop)1db L5 ill.1db 1L6,az L5-nél félrevágták a menetet,csálén áll a nyél,az L6-nál az alaplemez hátoldalán közel a menetes részhez,egy részen nincs króm,fekete-szutykos kör alakban..használatot nem befolyásolja,meg nem is annyira drága,de akkor is,csak egy új eszközről beszélünk
(megjegyzem,ezen készülékek csomagolása átlátszó,a krómozási hibát simán ki lehetett szúrni a csomagoláson keresztül is)
-Fatip Grande(E-bay):Azonkívül hogy a penge csálén áll benne,nem kis igazgatás árán lehet csak tűrhető pozicióba állítani a pengét,de az alaplap és a fedlap belseje gyakorlatilag nincs krómozva,baromi csúnya foltos az egész.Mondjuk épp nem látszik az a rész használat közben,de a vélemény ua.mint fentebb,ÚJ KÉSZÜLÉKRŐL BESZÉLÜNK URAIM!!
-Merkur 15C(Zöldbolt)Itt "csak"krómozási hibák voltak,a nyél végén,a menetes résznél elég durván+a fejen is volt egy kisebb krómozási hiba,illetve baromi nehezen jár a menet,reméljük ez majd bekopik...
-EJ DE89,na ez az egyetlen ami tényleg HIBÁTLAN darab!
Az ő tulajdonosa,hála istennek maximálisan elégedett a készülékkel!
Szóval az a helyzet,hogy kicsit hülyén éreztem magam,hiszen az én ajánlásomra vásárolták a készülékeket..annak ellenére hogy a felsorolt hibákról nyílván nem én tehetek....
Na de lényeg a lényeg:Egyik másik készülék egyáltalán nem két forintba kerül,és ha az ember kiad majd 10-20e ft-ot egy "darab vasért",akkor az ugyan legyen már egy normális hibátlan kivitelezéssel készült eszköz!! A fene egye meg,hogy már ott tartunk,hogy fizethetsz akármennyit akármiért,a minőséget ugyanúgy lesza.. ják !!!!Hogy van az,hogy nem lehet már egy normális borotvát kapni sem itthon,de még a nemzetközi piacokon sem??
Egyszerűen bosszantó és nem kicsit "bicskanyitogató"a dolog!!!