Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472570 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #195 Dátum: 2011. Március 30. - 08:38:46 »
Mit szeretnél rendelni? Az angol oldalakon elég sok minden van, a posta is olcsó és gyors. Pl: ConnaughtShaving.com

Van valami tipped a máshonnanra? Ami EU forrás, mert se időm se energiám a Vám+áfa kombó után rohangálni és bürokratákkal társalognom...  :evil:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #196 Dátum: 2011. Március 30. - 09:07:18 »
A ConnaughtShaving.com tényleg nagyon gyors és jó is.

Kétszer rendeltem. Egyszer pénteken, postázták már szombaton és kedden már itt is volt délben.
A második rendelésem már aznap feladták...a 3. munkanapon itt volt.

Nem elérhető thaly3

• Törzstag
« Válasz #197 Dátum: 2011. Március 30. - 10:20:52 »
Mit szeretnél rendelni? Az angol oldalakon elég sok minden van, a posta is olcsó és gyors. Pl: ConnaughtShaving.com

Van valami tipped a máshonnanra? Ami EU forrás, mert se időm se energiám a Vám+áfa kombó után rohangálni és bürokratákkal társalognom...  :evil:
Sic, mennyi a shipping a Connaught-ról?

FBP

• Vendég
« Válasz #198 Dátum: 2011. Március 30. - 10:22:07 »

Kétszer rendeltem. Egyszer pénteken, postázták már szombaton és kedden már itt is volt délben.
ja-ja...én már 23. napja várom tőlük a megrendelésemet...már csak 2 nap van vissza és reklamálhatok, de jóóóó!  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #199 Dátum: 2011. Március 30. - 11:03:20 »
Tömegtől, mérettől függ, alapból 1 font körüli (310-320 Ft), és értelemszerűen nő, ha bizonyos tömeg/mérethatárokat átlépsz. Nekem egy ilyen pakk:

- 2 db wilkinson stick (2x50g)
- 1 db Taylor stick (100g)
- 1 db Proraso tégelyes szappan (100 ml)
- 1 db Proraso ASB (100 ml)
- 1 db Taylor AS kérm (75ml)

Összesen volt 5 font. Tehát ahogy már valami korábbi rendelésnél is írtam itt összeállni csak személyes átvételnél éri meg, mert kb. annyiért postáz 1 dolgot, mint te belföldön.

Sic, mennyi a shipping a Connaught-ról?
God shave the queen

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #200 Dátum: 2011. Március 30. - 11:05:24 »

ja-ja...én már 23. napja várom tőlük a megrendelésemet...már csak 2 nap van vissza és reklamálhatok, de jóóóó!  :crazy:

Na, itt már valami gáz lesz, ez nem normális...   :borosta:

Nem elérhető Muddy

• Törzstag
« Válasz #201 Dátum: 2011. Március 30. - 11:16:58 »

Konkrétan köveket rendeltem, és erre nem jó a connaughtshaving. Pusztán annyi nem esik jó, hogy a brit shop-okban a rendelést követő x. napon jött egy mail, hogy postára adtuk ekkor és ekkor, várjál szépen, előbb-utóbb érkezik. Amúgy imádunk, hogy rendeltél, és köszönjük és rendeljél máskor is.

Szóval lehet, hogy probléma nélkül meg fog érkezni, de a részükről történő kommunikáció, ill. ennek teljes hiánya ami zavar. >:(

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #202 Dátum: 2011. Március 30. - 11:46:38 »
Szóval lehet, hogy probléma nélkül meg fog érkezni, de a részükről történő kommunikáció, ill. ennek teljes hiánya ami zavar. >:(

Ezt nem csak más, akár tengerentúli webshopoknál, de ebay-es vásárlásoknál is tapasztaltam. De azt gondolom, hogy azért mert rendeltem valamit Tőlük, valóban nem kell körülugrálniuk, de az is igaz, hogy adott esetben egy aprócska visszajelzés megnyugtatná az embert...

Egyébként webshopok tekintetében a Superior Shave volt a kivétel (bár szintén tengerentúli), minden problémámra hamar reagált a tulaj, s ezt az üzlet végén illedelmesen meg is köszöntem neki. ;)
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #203 Dátum: 2011. Március 31. - 16:44:00 »
Csak hogy egy picit röhöghessetek ti is, nézzétek meg ezt a hirdetést, az alatta lévő hozzászólásaimat, és a dátumokat mellé :)

http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=2604379
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #204 Dátum: 2011. Március 31. - 17:16:27 »
Hogy klasszikust idézzek:

"És ezt így hogy?"

azaz hogy lehet megnézni a hozzászólásaidat és a dátumokat, mert én nem látom.

Csak hogy egy picit röhöghessetek ti is, nézzétek meg ezt a hirdetést, az alatta lévő hozzászólásaimat, és a dátumokat mellé :)

http://www.zsibvasar.hu/?op=art&aid=2604379
God shave the queen

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #205 Dátum: 2011. Március 31. - 17:37:44 »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Törölte az egészet, ahelyett hogy válaszolt volna, még szerencse hogy lementettem a screenshotot:

http://imagerz.com/QFdDXA8MBV8
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Muddy

• Törzstag
« Válasz #206 Dátum: 2011. Március 31. - 17:43:18 »

Ezt nem csak más, akár tengerentúli webshopoknál, de ebay-es vásárlásoknál is tapasztaltam. De azt gondolom, hogy azért mert rendeltem valamit Tőlük, valóban nem kell körülugrálniuk, de az is igaz, hogy adott esetben egy aprócska visszajelzés megnyugtatná az embert...

Egyébként webshopok tekintetében a Superior Shave volt a kivétel (bár szintén tengerentúli), minden problémámra hamar reagált a tulaj, s ezt az üzlet végén illedelmesen meg is köszöntem neki. ;)

Nem is a körülugrálás számít, hanem a visszaigazolás, hogy igen itt a kengya, ma indítottam a cuccot. Egyrészt megnyugszom, hogy jó volt az utalás, másrészt nagyjából tudom időzíteni az érkezést.
A körülugrálás már csak a marketing része a dolognak, hogy örülnek a pénzemnek, én örülök, hogy örülnek és kedvesek velem ergo legközelebb is hozzájuk hordom a pénzemet.

Nem elérhető zolio

• Törzstag
« Válasz #207 Dátum: 2011. Március 31. - 21:24:39 »
;D ;D ;D ;D ;D

Törölte az egészet, ahelyett hogy válaszolt volna, még szerencse hogy lementettem a screenshotot:

http://imagerz.com/QFdDXA8MBV8
:fetreng:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #208 Dátum: 2011. Április 01. - 11:09:48 »
Connaughtéknál lehet paypallal fizetni? A honlapon nem láttam kiírva, ezért kérdezem.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #209 Dátum: 2011. Április 01. - 11:45:51 »
Nem, lehet viszont kártyával.
God shave the queen

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici