Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472524 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #165 Dátum: 2011. Március 12. - 20:08:19 »
Hozott már nekem az EMS több mint 300 USD értékű Stridert áfamentesen. ...és még rá volt írva a szállítóra is.
Igaz, egy egyszerű, primitív kartondobozba csomagolta a cég.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető barsa

• Tag
« Válasz #166 Dátum: 2011. Március 13. - 08:15:46 »
Hmm... akkor van valami, amit nem tudok az EMS-ről  8)

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #167 Dátum: 2011. Március 13. - 10:45:00 »
EMS alatt mit ertetek? Olyan csomagot, amit az USA-ban USPS Express Mail-kent adnak fel majd itthon a posta EMS reszlege szallitja ki? Ha igen, akkor valoban ezek gyakran atcsusznak a vamon, akar nagyobb meretben es ertekben is. De az elmult par hetben 4 db USPS Express Mail csomagom jott, mind a vam ertek feletti. Ebbol kettot vamoltak, kettot nem. Szoval tovabbra is azt mondom, ez csak szerencse kerdese. Meg nekem ugy tunt, ha eppen a vasarnapos ejszakai muszak dolgozza fel, akkor azok gyakran rautik azonnyomban, hogy vammentes. Vajon miert?  ;D

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #168 Dátum: 2011. Március 13. - 17:27:23 »
... Meg nekem ugy tunt, ha eppen a vasarnapos ejszakai muszak dolgozza fel, akkor azok gyakran rautik azonnyomban, hogy vammentes. Vajon miert?  ;D

Azért ezt a felháborító trehányságot ne jelentsük fel!  ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #169 Dátum: 2011. Március 13. - 23:00:03 »
EMS alatt mit ertetek? Olyan csomagot, amit az USA-ban USPS Express Mail-kent adnak fel majd itthon a posta EMS reszlege szallitja ki?
igen
Ha igen, akkor valoban ezek gyakran atcsusznak a vamon, akar nagyobb meretben es ertekben is. De az elmult par hetben 4 db USPS Express Mail csomagom jott, mind a vam ertek feletti. Ebbol kettot vamoltak, kettot nem. Szoval tovabbra is azt mondom, ez csak szerencse kerdese.
Ez nekem meg pont azt mutatja, hogy nem szerencse, hanem EMS kell a dologhoz...
Merthogy UPS-szel vagy FedEx-szel (eddigi tapasztalataim szerint) minden áfázható csomag meg lesz áfázva, illetve minden vámolható meg lesz vámolva.
Nekem eddig csak EMS-es csomagom csúszott át...
... a nyúlon túl?

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #170 Dátum: 2011. Március 14. - 08:15:37 »

Merthogy UPS-szel vagy FedEx-szel (eddigi tapasztalataim szerint) minden áfázható csomag meg lesz áfázva, illetve minden vámolható meg lesz vámolva.

Ezt én is meg tudom erősíteni!  :borosta:

Nem elérhető cotag

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #171 Dátum: 2011. Március 14. - 09:11:14 »

Ezt én is meg tudom erősíteni!  :borosta:

Igen, ez így van. A UPS-nek, FedEx-nek vagy bármelyik futárcégnek kötelező minden beérkezett csomagot vámkezeltetni.

FBP

• Vendég
« Válasz #172 Dátum: 2011. Március 14. - 16:15:15 »
Tapasztalatok szerint egy kisebb connaughtshaving rendelés mennyi idő alatt ér ide?
Ma egy hete, hogy feladták az enyémet...

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #173 Dátum: 2011. Március 14. - 16:20:10 »
Akkor lassan ideje lenne...

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #174 Dátum: 2011. Március 14. - 16:21:02 »
Elvileg egy hét alatt itt szokott lenni.Szerintem a héten mindenképp megkapod.
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

FBP

• Vendég
« Válasz #175 Dátum: 2011. Március 14. - 16:26:09 »
Köszönöm!
És a normál posta szokta hozni, vagy valami más? Mert a mi postásunk egy kretén...inkább megír egy cetlit, mintsem becsöngessen, pedig mindig van itthon valaki... Rögtön meg is nézem a postaládát

FBP

• Vendég
« Válasz #176 Dátum: 2011. Március 14. - 16:32:29 »
...the rest is silence...
holnap ugyebár megint semmi...a szerdában reménykedhetek   :(

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #177 Dátum: 2011. Március 14. - 20:46:38 »

Legutóbb 5 nap alatt volt itt a csomag. Szerintem szerdán meg kell kapnod.
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

FBP

• Vendég
« Válasz #178 Dátum: 2011. Március 16. - 22:00:57 »

Legutóbb 5 nap alatt volt itt a csomag. Szerintem szerdán meg kell kapnod.
Ma sem érkezett meg...kezdjek el aggódni??? Persze, nem valószínű, hogy ez a küldő cégen múlik...inkább a szuperszónikus magyar postán...kezdem gyanítani, hogy lenyúlták...végül is igaza van, hisz ki van fizetve, csak épp én fizettem , más meg használja  :crazy:

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #179 Dátum: 2011. Március 16. - 22:09:13 »
Ne aggódj, holnap megkapod!  ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici