Sziasztok!
Úgy tíz éve nem jártam erre, és most próbálom fölvenni a fonalat.
Szomorúan látom, hogy Béla után Jenes Sanyi is eltávozott, a Késportálon pedig láttam, hogy már Tanto sincs velünk.
A borotválkozás világában is sok változás állt be, ahogy látom. Webshopok, vállalkozások jöttek-mentek.
Ahogy látom, sok topikban hosszú évek óta nem volt itt mozgás, és rengeteg link már nem működik.
Nekem az idők során minden borotvás cuccom elfogyott; nemrég használtam el az utolsó dugi borotvaszappanom,
és már a nagyjából 12 éve rendelt nagy csomag Derby Extra pengém is a végét járja.
Be kéne vásárolnom, de az az igazság, hogy elég tanácstalan vagyok.
Azok a források, amiket régről ismertem, vagy britek vagy ebayesek voltak; a felükre nem emlékszem már,
egy részük megszűnt, a többi meg vámos történet, és a katasztrofális árfolyamok + áfabéfa miatt inkább itthon vásárolnék.
Ha lehet, hazait, illetve hazai vállalkozástól. Azt tudom, hogy szappant Benke Erikától veszek majd, mert már a legelső szappanjait
is örömmel használtam, és legnagyobb megelégedésemre még mindig készít szappanokat.
Azt is sikerült az elmúlt másfél órában kibogoznom, hogy Wetshaving.hu helyett már Galaxy Cosmetics van.
A Podmaniczky 67. szám alatti boltról is tudok. Van még valami magyar vagy uniós bolt, webshop, amit érdemes észben tartani?
Amire szükségem lenne: DE penge, egy új borotva, meg valami borotválkozás utáni termék és vérzéscsillapító.
Ha esetleg tudtok olyan magyar keramikusról, aki csinál jóféle duplafalú nyeles habosító tálkát, szintén örülnék a tippnek.
Van egy edénykém, amit még a régi nagy szerelmem festett nekem gyönyörű görög színekkel és mintával, a mai napig abban habosítok.
Viszont tizensok éve Edrose blogján, a Pamacs és pengén láttam, hogy léteznek duplafalú edények, amikbe lehet forró vizet tölteni,
és azóta is szeretnék egy olyat. Sokkal jobb lenne, ha melegítené valami a habot.
Pengével és borotvával kapcsolatos javaslatokat is örömmel elfogadnék, de az itt offtopik lenne, majd felkeresem a megfelelő topikot.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!