Nem vettem észre semmit a leírtak közül...
Egyelőre 5 alkalmat toltam vele zöld astrával, alkalmanként 2 kört. Ugyanúgy teljesít mint az eredeti Mühle.
Kíváncsiságból rendeltem én is egy ilyet (bár valahol azért szomorúnak érzem az ilyesfajta szellemi tulajdonbitorlást, de mivel anno megvettem az eredetit is, nem csinálok belőle lelki problémát).
Külön érdekesség a magyar posta - ezt a csomagot még akkor rendeltem, amikor az Ali nem számolta fel a magyar ÁFÁt, de a posta már minden csomagra automatikusan. Első érdekesség, hogy a 780 Ft összértékre (szállítás plusz áru) kiszámoltak még 816 Ft ÁFÁt (ami nekem sehogy nem jön ki 27%-ra), illetve ugye ha értesítés után x napig nem fizeted be online, akkor már nem 400, hanem 800 Ft a jutalékuk, csakhogy az benne a trükk, hogy nem értesítenek, hiába van rajta a csomagon az elérhetőség. Persze legalább örülhetek, hogy nem lopták el, mint az előző 3 csomagomat.
A borotva viszont érdekes, tényleg nem szép a króm eldolgozása a sapka alján, de funkcionálisan nem okoz gondot, a pengét rögzítő tüskék pedig valóban elég laza illesztést adnak, a penge gyakorlatilag elfordul benne a lapján, kézzel kell igazítani. Igaz, meghúzás után jó és tényleg elég R41-szerű élményt ad.