Nem adtam fel, tegnap még e-mailezgettem, meg telefonálgattam a DPD-nek és sikerült felgyorsítani a dolgot. Nemrég megjött a csomag. Finoman szólva nem vagyok makulátlanul elégedett. A címzés elbaltázása valószínűleg a spanyol szállítmányozási cég hibája, nem tudtak megbirkózni az Ó betűvel, helyette fejjel lefelé álló kérdőjel került. Mondjuk a "Szigetszentmikl¿s" és a "Szent Mikl¿s u." város- és utcanevek megfejtésébe nem feltétlenül kellett volna beletörnie a magyar DPD bicskájának sem, de mégis ez történt. Mindegy, megoldottam...
Aztán amikor a futár előkapott a furgonból egy bubis borítékot, akkor elsőre azt hittem viccel, mert a véleményetek alapján nem erre a csomagolásra számítottam, de nem viccelt. Elküldte a yourshaving a borotvát és a pamacsot úgy, hogy simán egymás mellé rakta a dobozokat, betekerte egyetlen réteg bubis fóliába, majd ezt berakta egy bubis borítékba. Mondanom sem kell, hogy nem voltam nyugodt a kibontásnál. A pamacs műanyag doboza eléggé eldeformálódott, és a borotva papír dobozának sarkain is vannak benyomódások. Belül a borotva szabadra került és felszakította azt a karton lapot, aminek egy helyben kellett volna tartania. Maguk a cuccok nem sérültek meg, de nem örülök, hogy így utaztak. Még a grátisz csomag zöld 7 O'clock penge sem tudott jobb kedvre deríteni, pláne hogy annak is összenyomódott a doboza és a pengék kijöttek belőle.
Úgyhogy sajnos nekem nem lett jó véleményem a yourshaving-el kapcsolatban... A pamacs és a borotva tesztje hamarosan...