Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472760 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #240 Dátum: 2011. Április 24. - 20:12:16 »
Köszönöm a nyelvi hiányosságom kisegítését!
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
« Válasz #241 Dátum: 2011. Április 24. - 21:51:59 »
Sajnos csak német bankszámláról lehet fizetni,ha jól értelmeztem!

Én nem látok ilyet, szerintem bárhonnét utalhatsz, csak vedd figyelembe, hogy a magyar bankok előszeretettel számolnak fel, nem kevés költséget egy ilyen tranzakcióra. Szóval inkább paypal.

Amúgy ha már vásárolsz, és magyar embernek tartod magad, azért egy eredeti magyar bajuszkenőcsöt is dobjál a kosaradba. :crazy: ;D
(Látszik, hogy valaha "bajusznagyhatalom" voltunk. A magyar jelzőnek még valahol marketing értéke van. :borz2:)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #242 Dátum: 2011. Április 24. - 21:58:37 »
Ez zseniális  ;D

Nem elérhető Talador

• Törzstag
« Válasz #243 Dátum: 2011. Április 25. - 08:19:51 »
Erről én is olvastam, hogy ezeket a bajusz kulimászokat a magyarokról azonosították, meg mindenhol így árulták/árulják! Mi voltunk a bajuszok császárai! :)
"Húzd ki a Szent Biztosítószeget, majd azután számlálj el háromig. Se többet, se kevesebbet. Három legyen, amedig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig - hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. Az ötöst szádra ne vedd. Midőn a hármashoz érsz, mely sorrendben a harmadik leszen..."

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #244 Dátum: 2011. Április 27. - 15:26:15 »
Rendeltem illatmintákat Madame Scodiolitól. Mennyi idő alatt szokott megérkezni a megrendelés? Mikorra várhatom a postást?

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #245 Dátum: 2011. Április 27. - 15:28:50 »
1,5 és 2 hét között érkezik meg.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #246 Dátum: 2011. Május 10. - 09:13:41 »

Pont holnap lesz 2 hete, hogy megrendeltem és kifizettem. Eddig semmi... Kezdjek aggódni?  :-[

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #247 Dátum: 2011. Május 10. - 09:14:18 »

Pont holnap lesz 2 hete, hogy megrendeltem és kifizettem. Eddig semmi... Kezdjek aggódni?  :-[
:borosta:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #248 Dátum: 2011. Május 10. - 10:46:24 »
Valaki magyarázza már el, hogy EU-n belül hogy alakul a vám/adó viszony. Mert egyszer látok feltüntetve adót, másszor nem, cserébe gondolom nem kell vám. (Lévén EU)
EU-n belul nincs vam. Helyette uj termek eseten van AFA, amit kiskereskedelmi forgalomban a kulfoldi szabaly szerint fizetsz meg.

Konkretabban:
Veszel mondjuk UK-bol valamit. Az ar brutto ar. Az AFA-t az elado intezi a helyi szabaly szerint. Ezzel neked teendod nincs. Vamot nem fizetsz.
EU-n kivulrol erkezo termek eseten - elvileg - a vetelar az netto. Erre jon a magyar szabaly szerinti vam illetve ezt meg megfejeli az AFA.

Gyakorlati tapasztalatom szerint 100 dodo ertekig nem szokott problema lenni a vam, afa kerdes.
Azonban szamolni kell azzal, hogy jarhat ugy az ember (foleg ertekesebb rendeles eseten), hogy nem a csomag jon meg, hanem egy level, hogy (budapestiek eseteben) a posta Orczy teri vamkezelo egysegeben veheto at a rendelt termek, amit a hatalyos vam es afa kifizetes UTAN tudsz megtenni.

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #249 Dátum: 2011. Május 10. - 11:10:49 »
Köszi!

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #250 Dátum: 2011. Május 10. - 20:35:32 »
Még ne, simán lehet 3 hét is.

HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #251 Dátum: 2011. Május 11. - 10:39:36 »
Ha jól emlékszem ez kimaradt: http://www.razors.pl/

Ez az oldal a lengyel ebay-esnek az oldala, ha valami nincs fent az ebayen, de az oldalán igen, akkor szerintem meg lehet vele beszélni, hogy elküldje! (ebay link: http://myworld.ebay.com/open_razor)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #252 Dátum: 2011. Május 17. - 15:03:43 »
Valakinek valami ötlete hogy modellbolton kívül hol találhatok 1,5mm-es rézrudat? 1,5mm-es nikkelezüst rudat meg se merem kérdezni, arra esélyem nincs :D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #253 Dátum: 2011. Május 17. - 15:27:54 »
Valakinek valami ötlete hogy modellbolton kívül hol találhatok 1,5mm-es rézrudat? 1,5mm-es nikkelezüst rudat meg se merem kérdezni, arra esélyem nincs :D

Esetleg hegesztőboltban (bár, lehet, hogy ott csak 2 mm-es van...), mint hegesztő pálca. A nikkelezüst alatt a "nickelsilver"t- érted? Mert, ha igen, edénykészítőknél szerintem lehet találni alpakka néven...  ;)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #254 Dátum: 2011. Május 17. - 15:33:11 »
Igen, nickelsilver, elfelejtettem hogy annak szép magyar neve is van :) Az a bökkenő hogy ötletem nincs edénykészítőt honnan szerzek, de teszek rá egy próbát. Ha nem sikerül akkor marad a külhoni rendelés.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici