Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472876 alkalommal)

Nem elérhető beo1329

• Tag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #270 Dátum: 2011. Május 30. - 19:09:28 »
Meg vagy elégedve velük?

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #271 Dátum: 2011. Május 30. - 19:24:37 »
Igen, az egyik legjobb érzékeny bőrre. Az ultra aloes kicsit nehezebben ad habot, mint a sima Hemp.
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető beo1329

• Tag
« Válasz #272 Dátum: 2011. Május 30. - 19:31:22 »
Köszi az infót. Beszámolok majd a tapasztalatokról.:)

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #273 Dátum: 2011. Május 30. - 19:56:47 »
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

FBP

• Vendég
« Válasz #274 Dátum: 2011. Május 31. - 09:55:36 »
Urak! Én még kezdő Paypal-os vagyok. Kellene fizetnem egy dologért (borotva...ki hinné!?  ;D). Némi segítséget igényelnék (pénz van, csak az eljárásrend érdekelne). Fel kellene töltenem a lóvét a Paypal-ra, de csak olyan módszerre akadtam, ami úgy szól, hogy előbb egy Unicredites bankszámlára kell utalni az összeget, és ez majd csaj 2-3 nap múlva lesz látható a Paypal számlámon. Ez elég gáz. Nincs ennek valami gyorsabb módja?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #275 Dátum: 2011. Május 31. - 09:58:58 »
Van, össze kell regisztrálni a Paypal fiókodat a bankkártyáddal, és akkor ugyanúgy fog működni, mint egy bankkártyás fizetés.

Urak! Én még kezdő Paypal-os vagyok. Kellene fizetnem egy dologért (borotva...ki hinné!?  ;D). Némi segítséget igényelnék (pénz van, csak az eljárásrend érdekelne). Fel kellene töltenem a lóvét a Paypal-ra, de csak olyan módszerre akadtam, ami úgy szól, hogy előbb egy Unicredites bankszámlára kell utalni az összeget, és ez majd csaj 2-3 nap múlva lesz látható a Paypal számlámon. Ez elég gáz. Nincs ennek valami gyorsabb módja?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #276 Dátum: 2011. Május 31. - 10:01:11 »
Pontosan. Miután össze van házasítva a számláddal utána jobb fizetési eszköz a világon nincs :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

FBP

• Vendég
« Válasz #277 Dátum: 2011. Május 31. - 10:02:46 »
Van, össze kell regisztrálni a Paypal fiókodat a bankkártyáddal, és akkor ugyanúgy fog működni, mint egy bankkártyás fizetés.

Elvileg úgy nyitottam a Paypal számlát, hogy egy megadott bankszámlámról szedte le az első lóvét (azt a párszáz Ft-ot, ami ilyenkor kötelező). Akkor elvileg össze van regisztrálva, vagy ezt külön meg kell tenni?
Ha meg kell még tennem, akor azt hogy kell?

FBP

• Vendég
« Válasz #278 Dátum: 2011. Május 31. - 10:19:05 »
OK urak, siker!  ;D
Nem tudtam, hogy aut. kombinálja a fizetést a megadott számlaszámommal, illetve hogy vegyesen is használható (ha nincs annyi összeg a Paypal számlán, mint amit utalni kellene, akkor a maradékot a bankszámláról szedi). Most már ezt is tudom, köszönet!  :sör:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #279 Dátum: 2011. Május 31. - 10:21:56 »
Ha 0 forint van a paypalodon akkor is automatikusan leemeli a számládról. Ráadásul 0 extra költség, szóval teljesen felesleges hogy legyen pénz a paypalodon.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

FBP

• Vendég
« Válasz #280 Dátum: 2011. Május 31. - 10:24:45 »
Ha 0 forint van a paypalodon akkor is automatikusan leemeli a számládról. Ráadásul 0 extra költség, szóval teljesen felesleges hogy legyen pénz a paypalodon.
Ja-ja, már megtudtam (kértem telefonos segítséget, úgyhogy külön köszönet SicTransitnak!)...csak amíg ezt nem tudja az ember, addig csak hülyén bámul  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #281 Dátum: 2011. Május 31. - 10:40:43 »
 :sör:

Ja-ja, már megtudtam (kértem telefonos segítséget, úgyhogy külön köszönet SicTransitnak!)...csak amíg ezt nem tudja az ember, addig csak hülyén bámul  :crazy:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #282 Dátum: 2011. Június 02. - 10:26:21 »
Aha...ahogy azt Móricka elképzeli...
Eddig 2 alkalommal kaptam pénzt a PayPal-on keresztül. Az elsőnél nem vontak le semmit, de most másodjára igencsak lehúztak 5%-ot.
Ez így normális  ???

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #283 Dátum: 2011. Június 02. - 10:38:03 »
A paypal se jótékonysági alapítvány, valakinek fizetnie kell ha tranzakció történt :) Csak itt az a lényeg hogy vásárlásnál ne a vevő fizessen, hanem az eladó. Így 1-2 kivételtől eltekintve az fizeti meg a paypal költségeit aki kapja a pénzt. Vannak honlapok ahol eleve kikötik hogy paypalos fizetésnél ~3%-al több az ár, pont emiatt.

FBP

• Vendég
« Válasz #284 Dátum: 2011. Június 02. - 10:59:54 »
A paypal se jótékonysági alapítvány, valakinek fizetnie kell ha tranzakció történt :) Csak itt az a lényeg hogy vásárlásnál ne a vevő fizessen, hanem az eladó. Így 1-2 kivételtől eltekintve az fizeti meg a paypal költségeit aki kapja a pénzt. Vannak honlapok ahol eleve kikötik hogy paypalos fizetésnél ~3%-al több az ár, pont emiatt.
Ezt megértem, de 2 gond van:
1. Ha az első alkalommal nem vett le pénzt, akkor a másodikra meg miért tette meg?
2. 5% az kurvasok...egy sima banki átutalás ennél jóval olcsóbb.
Ha várásolok vele, akkor érthető az amit írtál, de ha egymás közt adunk el valamit (nem ebből élünk, nem kereskedünk) akkor mireföl 5% ? Az szerintem irreálisan sok! (a PayPal-ban nincs érdekeltsége a hazai OTP csoportnak? mert ők dolgoznak hasonló kondíciókkal  :evil:)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici