Urak! Még egy kis zaklatás lenne Paypal ügyben. Nem tudtam lehívni a Paypalon "ragadt" pénzemet (lehet, hogy valami magasabb szintű erő azt szeretné, hogy vásároljak még, és még, és még...vagy ez az erő maga a Paypal, nem tudom) Szóval, azt írja, hogy ha valami adat a lagkisebb mértékben sem stimmel, akkor nem lesz sikeres a withdraw. Na most én honnét tudjam, hogy pl. az OTP Bank-ot, azt OTP Bank-nak, OTP Bank Nyrt-nek, Országos Takarék Pénztár Bank, Bank Nyrt-nek szeretné látni a Paypal?? Továbbá ott a számlaszám. Az írja, hogy 16-24 karakter. Ez mit jelent? Hogy a számlaszámom 16. karakterétől a 24. karakteréig írjam be, vagy azt, hogy jó neki a 2x8-as is, meg a 3x8-as is (pl. ugyebár itthon a 2x8 számít, mert az 1x8-as rész az csupa nulla).
Továbbá azt sem értem, hogy ha a Paypal számlám össze van kötve a bankszámlaszámommal (nekem a webkártyás számlámmal) akkor miért nem tudja egyszerűen oda tenni??? Leemelni tud a piszok, de odatenni már nem. Sőt, a legújabb tapasztalásom: simán mínuszba teszi a webkártyás számlámat...holott arra nincs is hitelkeret, és az emberek pont amiatt készíttetnek webszámlát, hogy a végtelenségig mások ne tudjanak pénzt lenyúlni. A Paypal-nak azonban ez megy!
Van tipp, hogy miként tudom visszaszerezni a pénzemet a Paypal-tól? Ugyanis - annak ellenére, hogy a visszautalás free - amennyiben sikertelen a kísérlet, úgy a Paypal leemel egy kis lóvét abból az összegből, amit vissza szerettem volna utalni. Ez is zseniális!!! Free, de nem free...