Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472868 alkalommal)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #285 Dátum: 2011. Június 02. - 11:12:29 »
2,9%-ot vonnak le ha jól emlékszem egy tranzakcióért. Nekem egy átutalás külföldi számlára vagy 2000Ft, míg ha paypallal fizetek az ingyen van. Ha külföldi vesz tőlem valamit, akkor paypalon kívül mással nem hajlandó fizetni, magyarán ott nincs választási lehetőségem. Amúgy a paypal szabályzata szerint haverok között ingyenes az átutalás, ugyan nem tudom hogy azt hogyan kell, mert sosem volt még rá szükségem, de abban az esetben nem von le se a küldőtől, se a fogadótól. Ha valamit eladtál, és az alapján is fizetnek neked, akkor vonnak le pénzt. Én 1x csináltam meg mindent az alapján ahogy le volt írva, azóta sose volt vele gondom.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #286 Dátum: 2011. Június 02. - 12:00:10 »
Amúgy a paypal szabályzata szerint haverok között ingyenes az átutalás, ugyan nem tudom hogy azt hogyan kell, mert sosem volt még rá szükségem, de abban az esetben nem von le se a küldőtől, se a fogadótól.
Ha "Gift"-ként jelölöd be a küldött pénzt, akkor nem számít fel külön költséget...csupán az a hátránya, ha veszel valamit és átverés, ebben az esetben a paypal "buyer protection" nem véd meg, mert ebben az esetben a paypal nem tehet semmit.
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

FBP

• Vendég
« Válasz #287 Dátum: 2011. Június 02. - 12:04:03 »
Ha "Gift"-ként jelölöd be a küldött pénzt, akkor nem számít fel külön költséget...csupán az a hátránya, ha veszel valamit és átverés, ebben az esetben a paypal "buyer protection" nem véd meg, mert ebben az esetben a paypal nem tehet semmit.
Ez esetben feltehetően aki először küldött nekem pénzt, ő ezt tudta, aki meg másodjára, ő meg nem.
Legközelebb majd szólok az ilyeneknél előre. Köszi az infót  :sör:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #288 Dátum: 2011. Június 02. - 12:12:33 »
Késportálon volt is valaki aki emiatt szívta meg. Giftként fizette ki a cuccot, mert az eladó azt mondta hogy úgy küldje, és azóta semmi. Szóval bizonytalan vásárlás esetén ilyet nem szabad :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #289 Dátum: 2011. Június 08. - 13:58:40 »
Ide is bemásolom a pamacsos topikból: kínai cuccok, önmagukhoz képest meglepően minőségesek, az eladó tájékoztat a szállítás állapotáról, ráadásul nagyon gyorsan ideért a csomag.
http://shop.ebay.com/classicshop2012/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #290 Dátum: 2011. Június 08. - 14:17:11 »
http://www.metalmaster-ww.com/product/57

Mindenkinek meleg szívvel ajánlanám a fenti webshopot. Kb. 2 hét alatt jött meg a csomag, 5$ volt a posta egy Naniwa Chosera 1k-ra. Nagyon jól be volt csomagolva, a megnevezése whetstone volt, és 30$ összérték! Így utólag már értem miért nem lett levámolva :) Paypalos fizetés, és totál gondmentes volt minden. Szerintem továbbra is fogok tőlük venni, első osztályú volt minden szempontból.

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #291 Dátum: 2011. Június 08. - 14:27:12 »
Sanyi,

legközelebb rendelj egy borotvakést tőlük, annak ingyenes a szállítása... ;D

(Bocs, de nem tudtam kihagyni) ;)
Písz.

Egyébként a kínálat tényleg jó!
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #292 Dátum: 2011. Június 08. - 14:49:47 »
Higonokamit fogok majd venni Hitachi Blue steelből, amint ráveszem magam. 22$-ért nem is sok, szóval csak idő kérdése hogy megadom magam  ;D

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #293 Dátum: 2011. Június 08. - 14:50:57 »
Higonokamit fogok majd venni Hitachi Blue steelből, amint ráveszem magam. 22$-ért nem is sok, szóval csak idő kérdése hogy megadom magam  ;D

Szólj, ha aktuális lesz, engem is érdekel egy! (A legutóbbi késportálos rendelésből épp kimaradtam...)
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

FBP

• Vendég
« Válasz #294 Dátum: 2011. Június 17. - 21:30:38 »
Urak! Még egy kis zaklatás lenne Paypal ügyben. Nem tudtam lehívni a Paypalon "ragadt" pénzemet (lehet, hogy valami magasabb szintű erő azt szeretné, hogy vásároljak még, és még, és még...vagy ez az erő maga a Paypal, nem tudom) Szóval, azt írja, hogy ha valami adat a lagkisebb mértékben sem stimmel, akkor nem lesz sikeres a withdraw. Na most én honnét tudjam, hogy pl. az OTP Bank-ot, azt OTP Bank-nak, OTP Bank Nyrt-nek, Országos Takarék Pénztár Bank, Bank Nyrt-nek szeretné látni a Paypal?? Továbbá ott a számlaszám. Az írja, hogy 16-24 karakter. Ez mit jelent? Hogy a számlaszámom 16. karakterétől a 24. karakteréig írjam be, vagy azt, hogy jó neki a 2x8-as is, meg a 3x8-as is (pl. ugyebár itthon a 2x8 számít, mert az 1x8-as rész az csupa nulla).
Továbbá azt sem értem, hogy ha a Paypal számlám össze van kötve a bankszámlaszámommal (nekem a webkártyás számlámmal) akkor miért nem tudja egyszerűen oda tenni??? Leemelni tud a piszok, de odatenni már nem. Sőt, a legújabb tapasztalásom: simán mínuszba teszi a webkártyás számlámat...holott arra nincs is hitelkeret, és az emberek pont amiatt készíttetnek webszámlát, hogy a végtelenségig mások ne tudjanak pénzt lenyúlni. A Paypal-nak azonban ez megy!
Van tipp, hogy miként tudom visszaszerezni a pénzemet a Paypal-tól? Ugyanis - annak ellenére, hogy a visszautalás free - amennyiben sikertelen a kísérlet, úgy a Paypal leemel egy kis lóvét abból az összegből, amit vissza szerettem volna utalni. Ez is zseniális!!! Free, de nem free...

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #295 Dátum: 2011. Június 17. - 22:46:28 »
Én ugyan úr nem vagyok, de megpróbálok segíteni, lévén magam is nemrég utaltam vissza a számlámra pénzt. Leírom, hogy nálam mi hogy van/volt, hátha abból te látod, mi a különbség, és segít megtalálni a hibát.

Alapok:

1. Létrehoztam egy paypal fiókot.
2. "Verifyed"-re változtattam a fiókomat azzal, hogy összekötöttem a bankszámlaszámommal. (Nem virtuális, és a Citibanknál van
3. Mivel így nekem kellett volna utalnom a számlámról a paypal fiókom egyenlegére, ami 3 nap volt, ezért összekötöttem a bankkártyámmal (Szintén nem virtuális, és Citi), így azonnal tudtam fizetni paypal-lal SRP-n, ebay-on, EdelHolz-nál, stb...
4. Amikor szerettem volna visszautalni a számlámra, akkor ismét meg kellett adni a számlaszámomat, ahova utalni szeretnék. Itt én a "Bank name"-hez magyarul beírtam a citibank weboldalán olvasható intézménynevet, a számlaszámhoz pedig megadtam a 3x8 jegyű számlaszámomat. Tudtommal a lustapista OTP-nél az utolsó 8-as nulla, az eleje tudtommal 117...

Én a helyedben megpróbálnám a fentiek szerint berögzíteni a számlaszámomat, aztán visszautalnék 1 dollárt (gondolom abban vezeted a paypal fiókod egyenlegét), azon degeszre keresheti mindenki magát, ha mégsem jön össze. Ha nem sikerül, akkor megadnám a nem virtuális számlámat, azzal elvileg nem lehet gond.

Remélem mtudtam segíteni.

Üdv:

SicTransitGloriaMundi

Urak! Még egy kis zaklatás lenne Paypal ügyben. Nem tudtam lehívni a Paypalon "ragadt" pénzemet (lehet, hogy valami magasabb szintű erő azt szeretné, hogy vásároljak még, és még, és még...vagy ez az erő maga a Paypal, nem tudom) Szóval, azt írja, hogy ha valami adat a lagkisebb mértékben sem stimmel, akkor nem lesz sikeres a withdraw. Na most én honnét tudjam, hogy pl. az OTP Bank-ot, azt OTP Bank-nak, OTP Bank Nyrt-nek, Országos Takarék Pénztár Bank, Bank Nyrt-nek szeretné látni a Paypal?? Továbbá ott a számlaszám. Az írja, hogy 16-24 karakter. Ez mit jelent? Hogy a számlaszámom 16. karakterétől a 24. karakteréig írjam be, vagy azt, hogy jó neki a 2x8-as is, meg a 3x8-as is (pl. ugyebár itthon a 2x8 számít, mert az 1x8-as rész az csupa nulla).
Továbbá azt sem értem, hogy ha a Paypal számlám össze van kötve a bankszámlaszámommal (nekem a webkártyás számlámmal) akkor miért nem tudja egyszerűen oda tenni??? Leemelni tud a piszok, de odatenni már nem. Sőt, a legújabb tapasztalásom: simán mínuszba teszi a webkártyás számlámat...holott arra nincs is hitelkeret, és az emberek pont amiatt készíttetnek webszámlát, hogy a végtelenségig mások ne tudjanak pénzt lenyúlni. A Paypal-nak azonban ez megy!
Van tipp, hogy miként tudom visszaszerezni a pénzemet a Paypal-tól? Ugyanis - annak ellenére, hogy a visszautalás free - amennyiben sikertelen a kísérlet, úgy a Paypal leemel egy kis lóvét abból az összegből, amit vissza szerettem volna utalni. Ez is zseniális!!! Free, de nem free...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #296 Dátum: 2011. Június 17. - 22:50:20 »
Sic! Köszi!  :sör:
Még annyit, hogy a 3x8 számjegyet egyben, vagy kötőjelesen adtad meg visszautalásnál? (normálisab helyeken ez az infó oda van írva, a Pp-on meg semmi)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #297 Dátum: 2011. Június 18. - 06:31:46 »
Próbálgattál kamu számsort beírni? Nem tesz közé kötőjelet, nem dob vissza?

Nem elérhető Gorila

• Törzstag
    • Borotváim (egy részük)
« Válasz #298 Dátum: 2011. Június 18. - 11:59:31 »

Most kipróbáltam, max. 24 karaktert enged beírni ebbe a mezőbe, tehát nem kell kötőjel.

FBP

• Vendég
« Válasz #299 Dátum: 2011. Június 18. - 13:18:54 »

Most kipróbáltam, max. 24 karaktert enged beírni ebbe a mezőbe, tehát nem kell kötőjel.
:sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici