Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472942 alkalommal)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #315 Dátum: 2011. Június 24. - 12:04:41 »
OTP mellett semmi gond nem volt eddig. Ha a webszámlán nincs pénz, akkor amint fizetek vele abban a pillanatban leveszi a bankszámlámról a pénzt amikor fizetek vele. Pár nap múlva meg a tranzakciók között is megjelenik leminuszolva, de az egyenlegen az első perc után a kisebb összeg látszódik.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #316 Dátum: 2011. Június 24. - 12:12:21 »
OTP mellett semmi gond nem volt eddig. Ha a webszámlán nincs pénz, akkor amint fizetek vele abban a pillanatban leveszi a bankszámlámról a pénzt amikor fizetek vele. Pár nap múlva meg a tranzakciók között is megjelenik leminuszolva, de az egyenlegen az első perc után a kisebb összeg látszódik.

CIB dettó
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

FBP

• Vendég
« Válasz #317 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 08:30:41 »
Urak (Hölgyek)!
Van itt valakinek tapasztalata az Ausztrál postai szolgáltatásokról?
Ha van, kérem, ossza meg velem! Milyen módon a legbiztonságosabb onnan egy borotvakés  ;D postázása?

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #318 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 09:07:13 »
Milyen kést vettél onnan?

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #319 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 12:53:04 »
Urak (Hölgyek)!
Ha van, kérem, ossza meg velem! Milyen módon a legbiztonságosabb onnan egy borotvakés  ;D postázása?
Én rendeltem már Ausztráliából, igaz nem borotvát hanem snes kazettát, és gond nélkül megérkezett, sima ausztrál postával adta fel a srác, kb másfél hét alatt itt volt, nem törték össze, nem lopták el.

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #320 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 13:15:43 »
Nekem kengurubőr kalapok jöttek szépen, rendben onnan, szintén sima postával. Mást nem nagyon szeretnek, de a célnak valóban megfelelt.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

FBP

• Vendég
« Válasz #321 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 13:17:32 »
Nekem kengurubőr kalapok jöttek szépen, rendben onnan, szintén sima postával. Mást nem nagyon szeretnek, de a célnak valóban megfelelt.
:sör:

FBP

• Vendég
« Válasz #322 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 16:00:55 »
Még egy infó kérés (van egy olyan érzésem, hogy Fonti ebben is válaszképes, ha nem ő a leginkább az  ;))
Milyen értékhatár felett lehet vámolásra számítani  ???  :crazy:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #323 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 16:24:11 »
Még egy infó kérés (van egy olyan érzésem, hogy Fonti ebben is válaszképes, ha nem ő a leginkább az  ;))

Elsősorban attól függ hogy mennyit ír rá a delikvens, és hogy milyen postával jön. Nekem japánból már több csomagom is érkezett ami bőven vámköteles lett volna, de mindre 30$-t írt az eladó (nem én kértem így, de nem is zaavrt :) ). Ha levélben küldik, vagy olcsó postával, akkor jobb esélyed van hogy el se jut megnézésre a vámosokhoz.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #324 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 16:32:56 »

Na, ez a legfrissebb az Orczy téren - amíg működött - ez volt kiplakátolva:

H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

FBP

• Vendég
« Válasz #325 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 16:38:31 »
Fonti! Danke sör!
Ezek után a kiszemelt példány nemhogy necces...de...húúúha  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #326 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 18:59:10 »
Nekem USPS-sel jött  ???

Mondjuk ott az eladó szopta be nézte be picit, mert B&B-n hirdetett, és nem írta, hogy lenne külön díja a nem CONOZ postázásnak, Állítása szerint drága volt ide a posta (valami 20 dollárt ütöttek rá, ha jól emlékszem), de maximálisan korrekt volt, mert csak megírta, hogy hogy járt, de nem verte le rajtam, sőt jót "elbeszélgettünk".

Urak (Hölgyek)!
,
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #327 Dátum: 2011. Augusztus 24. - 21:05:12 »
FBP:
Az antik Feather siman atjott Japanbol anno. EMS hozta. 60 dodo volt. Es ez volt rairva a csomagra ertekkent is. USAbol a 40 dollaros 501-esek gond es vam nelkul jonnek meg.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

FBP

• Vendég
« Válasz #328 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 06:49:53 »
FBP:
Az antik Feather siman atjott Japanbol anno. EMS hozta. 60 dodo volt. Es ez volt rairva a csomagra ertekkent is. USAbol a 40 dollaros 501-esek gond es vam nelkul jonnek meg.
OK, csak én egy ~300 dodós tételen agyalok...illetve már nem agyalok rajta  ;D

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #329 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 07:37:11 »
Nekem jött már át 350 dodós késem, úgy hogy rá is volt írva. ...na persze szerencse kérdése.  ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici