Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472938 alkalommal)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #300 Dátum: 2011. Június 18. - 14:21:22 »
Lövésem sincs, egyszer beírtam, azóta ott van.  ::)

Sic! Köszi!  :sör:
Még annyit, hogy a 3x8 számjegyet egyben, vagy kötőjelesen adtad meg visszautalásnál? (normálisab helyeken ez az infó oda van írva, a Pp-on meg semmi)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

FBP

• Vendég
« Válasz #301 Dátum: 2011. Június 22. - 18:53:27 »
kib...tt paypal, a f...m bele. most mindent korrekt módon adtam meg...persze megint sikertelen a bankszámlára visszautalás, és a pénzem meg fogy, úgyhogy csak óvatosan lehet kísérletezni, mert egy sikertelen visszaküldésért 1.500 Ft-tal rövidített meg. hogy rohadjon meg az összes ilyen genny szervezet, aki ilyen sz@rokat kitalál.
bocsánat, csak nem tudom elviselni, ha meglopnak.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #302 Dátum: 2011. Június 22. - 19:03:41 »
Tegnap utaltam a Paypal-on keresztül és nekem sem vette le az egyenlegemen lévő pénzt.
Vissza merjem utalni? :D
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #303 Dátum: 2011. Június 22. - 19:34:31 »
Nálam 3. napra szokott átjönni a tranzakció.

Tegnap utaltam a Paypal-on keresztül és nekem sem vette le az egyenlegemen lévő pénzt.
Vissza merjem utalni? :D
God shave the queen

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #304 Dátum: 2011. Június 22. - 22:20:30 »
kib...tt paypal, a f...m bele. most mindent korrekt módon adtam meg...persze megint sikertelen a bankszámlára visszautalás, és a pénzem meg fogy, úgyhogy csak óvatosan lehet kísérletezni, mert egy sikertelen visszaküldésért 1.500 Ft-tal rövidített meg. hogy rohadjon meg az összes ilyen genny szervezet, aki ilyen sz@rokat kitalál.
bocsánat, csak nem tudom elviselni, ha meglopnak.
...nem csak a szivarozás káros az egészségre...
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #305 Dátum: 2011. Június 23. - 21:43:00 »
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #306 Dátum: 2011. Június 23. - 22:48:36 »
...és akkor kevesebb lesz a csúnya szó a fórumon.  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

FBP

• Vendég
« Válasz #307 Dátum: 2011. Június 23. - 22:52:35 »
ettől még nem! ez csak annyit ír: "adja meg a bankszámla pontos adatait". de hogy azt pontosan milyen formában...hát arról meg semmit. és az is tökmindegy, hogy ez magyarul, vagy angolul van leírva... :(

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #308 Dátum: 2011. Június 23. - 23:57:16 »
Add meg az enyémet, az már bizonyított :)

ettől még nem! ez csak annyit ír: "adja meg a bankszámla pontos adatait". de hogy azt pontosan milyen formában...hát arról meg semmit. és az is tökmindegy, hogy ez magyarul, vagy angolul van leírva... :(
God shave the queen

FBP

• Vendég
« Válasz #309 Dátum: 2011. Június 24. - 11:04:18 »

OK, de azután azt fogja használni a Paypal a fizetéseknél is!  ;D
Na, de most tényleg, ez hogy működik!? Mert elvileg ha valaki más megtudja a számlaszámodat, attól még elvileg nem lehetne gondod...de ha valaki illetéktelen azt állítja be magának a Paypalon...???

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #310 Dátum: 2011. Június 24. - 11:15:23 »

Na, de most tényleg, ez hogy működik!? Mert elvileg ha valaki más megtudja a számlaszámodat, attól még elvileg nem lehetne gondod...de ha valaki illetéktelen azt állítja be magának a Paypalon...???

Erre jó a webkártya. Csak annyi pénzt mozgatsz át a mögötte lévő számlaszámra, amennyi épp kell. Így nincs semmi para.  :sör:
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

FBP

• Vendég
« Válasz #311 Dátum: 2011. Június 24. - 11:26:37 »

Erre jó a webkártya. Csak annyi pénzt mozgatsz át a mögötte lévő számlaszámra, amennyi épp kell. Így nincs semmi para.  :sör:

aha...ja...én is azt hittem, de nem így van! egy pénzlehívás simán mínuszba viszi a webszámládat  :sör:
én is így jártam...először nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a webszámlámon a "-" előtagot, úgyhogy üzenem mindenkinek: POZOR!!!

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #312 Dátum: 2011. Június 24. - 11:37:13 »
Nyugodtan beállíthatja akárki a számládat paypalosnak, addig úgysem tud vele mit kezdeni amíg nem tudja aktiválni  :sör: Azt meg csak akkor tudja ha teljes hozzáférése van a számládhoz, abban az esetben meg a paypal már felesleges  ;D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #313 Dátum: 2011. Június 24. - 11:44:10 »
aha...ja...én is azt hittem, de nem így van! egy pénzlehívás simán mínuszba viszi a webszámládat  :sör:
én is így jártam...először nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam a webszámlámon a "-" előtagot, úgyhogy üzenem mindenkinek: POZOR!!!

Ööö...ez furcsa. Nemrég akartam fizetni paypal-al, de nem volt elég pénz a webszámlámon, simán elutasította. Melyik bank ez? Nem, nem vagyok ügynök!  ;D
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

FBP

• Vendég
« Válasz #314 Dátum: 2011. Június 24. - 11:50:35 »

Ööö...ez furcsa. Nemrég akartam fizetni paypal-al, de nem volt elég pénz a webszámlámon, simán elutasította. Melyik bank ez? Nem, nem vagyok ügynök!  ;D
ez szerintem nálam devizaátváltás miatt történt, mert amikor megadtam azt, hogy levehetnek x összeget, akkor az a számlámról lejött, de a könyvelése már napokkal később történt (na, ezért kedvelem a közgazdaságtant...ez nem tudomány, hanem sima átkúrás...csak épp tudományosan) amikor az EURO - HUF arány már változott. de mindegy is, a lényeg, hogy mínuszba vihette...bármi is legyen. azt nem értem, hogy ugyebár nekem is a biztonság miatt van webszámlám...de azt nem írta le senki, hogy kivételek bizony vannak (vagy csak kisbetűvel...csókoltatom a jogászokat is!)  :crazy:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici