Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 473022 alkalommal)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #345 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 13:54:47 »
Szabad a préda, nem vettem meg!  ;)
Hát ez az én büdzsémbe nem igazán férne bele (nálunk nincs olyan rendesen nevelve az asszony, mint nálatok!)!  ;D
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

FBP

• Vendég
« Válasz #346 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 14:01:37 »
Hát ez az én büdzsémbe nem igazán férne bele (nálunk nincs olyan rendesen nevelve az asszony, mint nálatok!)!  ;D
Hát ez az! Igazából a rizikó nagy, mert erre még simán rájöhet az ár majd 1/3 része...ami így már nagyon nem barátságos.
(én nem nevelem az asszonyt, az az anutája dóga vót, én így választottam  :evil:)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #347 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 14:15:36 »
Hát ez az! Igazából a rizikó nagy, mert erre még simán rájöhet az ár majd 1/3 része...ami így már nagyon nem barátságos.
(én nem nevelem az asszonyt, az az anutája dóga vót, én így választottam  :evil:)
Éredkességként be tudod linkelni az oldalt?

FBP

• Vendég
« Válasz #348 Dátum: 2011. Augusztus 25. - 14:26:57 »
Nem tudom, mert jelenleg nincs fent.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #349 Dátum: 2011. Augusztus 26. - 10:22:03 »
Főleg, ha élezve kéred, ami az itthoninak a duplájába kerül!  ;)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #350 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 18:29:46 »
Urak, aki rendelt Mamabears szappant, annak mennyi idő alatt érkezett meg?
10-én rendeltem, és a tracking csak az induló Oak Creek-et és egy Florance-i megállót mutat. Kellene mutatni a trackingnek végig az utat? Átlag mennyi idő alatt jön meg? Van rá esély, hogy a vámon csücsül? (4 szappan...)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #351 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 18:54:15 »
Nem emlékszem pontosan mennyi idő alatt ért ide. Azt látom én is, hogy 4-én vettem, 6-án adták fel és 10-én hagyta el az USA-t. Viszont az LC kezdetű tracking számok ajánlott "levelet" jelentenek és a követés csak a addig szól ezeknél, amíg az USA-t elhagyják.
Nyugi, előbb utóbb csönget a postásod. ...ha otthon vagy.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #352 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 18:58:19 »
Viszont az LC kezdetű tracking számok ajánlott "levelet" jelentenek és a követés csak a addig szól ezeknél, amíg az USA-t elhagyják.

ÁÁÁ, köszönöm a tájékoztatást!

Már jó lenne...  :borotva:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #353 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 20:03:15 »
Kösz fonti, sosem értettem, hogy miért nem ad infót az LC levelekről az USPS.

Nem emlékszem pontosan mennyi idő alatt ért ide. Azt látom én is, hogy 4-én vettem, 6-án adták fel és 10-én hagyta el az USA-t. Viszont az LC kezdetű tracking számok ajánlott "levelet" jelentenek és a követés csak a addig szól ezeknél, amíg az USA-t elhagyják.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #354 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 21:02:47 »
A véleményeteket szeretném kérni vagy esetleg ha valakinek konkrét tapasztalata van akkor azt.
Adott egy netes oldal ahonnan már többször rendeltünk most is szerettünk volna ruházati termékeket ezt-azt épp a jövő héten akartam bemenni,hogy pluszban tegyek rá a vásárlás erejéig pénzt a számlámra.Tegnap azonban jött tőlük egy mail,hogy mivel  törzs vásárlójuk vagyok ezért felajánlanak egy lehetőséget vasárnap 24.00 óráig ha rendelek akkor 0 font a szállítási költség.Ezzel csak az a gond,hogy legkorábban csak hétőn bank nyitáskor tudnám rátenni az összeget a számlára.Szerintetek ha vasárnap lényegében fedezetlenül vásárolok valamit és hétfőn fiók nyitáskor teszem rá az összeget akkor az rendben lesz?Vagy netes vásárláskor azonnal megterhelődik a számla???Igazából ezt konkrétan nem szoktam figyelni mert volt amikor a kereskedő csak 4 nap múlva emelte le az összeget.Fizettem már bank kártyával Pay pallel de nem tudom,hogy így ahogy leírtam lehetséges-e vagy a bank visszadobja mint fedezetlen utalást?? Akinek van tapasztalata vagy konkért tippje az megköszönném ha megosztaná velem.Köszönettel:creativehun
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #355 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 21:07:22 »
Szia!

Nálam az utóbbi következett be, azaz a bank visszadobta, mondván nincs fedezet a számlán. Csak abban az esetben tudtam véglegesíteni a vásárlást, amikor az összeg már a számlán volt!  :(

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #356 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 21:24:42 »
Sajnos jrabi esete az esélyes most is. Az hogy nem emelik le azonnal attól még azonnal zárolnák az összeget a számládon, ha meglenne rajta a teljes összeg.
Mi lenne, ha írnál nekik és jeleznéd a fix vásárlási szándékod azzal, hogy technikai okok miatt - zárva a bank - csak hétfőn tudsz fizetni. Ha nem nagy az illető cég és tudsz velük egyáltalán addig kommunikálni, elképzelhető, hogy segítenek. Az ő érdekük is.
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #357 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 21:47:06 »
VIBER utalással azonnal rajta van az összeg, igaz nem csekély ára van.

A véleményeteket szeretném kérni vagy esetleg ha valakinek konkrét tapasztalata van akkor azt.
Adott egy netes oldal ahonnan már többször rendeltünk most is szerettünk volna ruházati termékeket ezt-azt épp a jövő héten akartam bemenni,hogy pluszban tegyek rá a vásárlás erejéig pénzt a számlámra.Tegnap azonban jött tőlük egy mail,hogy mivel  törzs vásárlójuk vagyok ezért felajánlanak egy lehetőséget vasárnap 24.00 óráig ha rendelek akkor 0 font a szállítási költség.Ezzel csak az a gond,hogy legkorábban csak hétőn bank nyitáskor tudnám rátenni az összeget a számlára.Szerintetek ha vasárnap lényegében fedezetlenül vásárolok valamit és hétfőn fiók nyitáskor teszem rá az összeget akkor az rendben lesz?Vagy netes vásárláskor azonnal megterhelődik a számla???Igazából ezt konkrétan nem szoktam figyelni mert volt amikor a kereskedő csak 4 nap múlva emelte le az összeget.Fizettem már bank kártyával Pay pallel de nem tudom,hogy így ahogy leírtam lehetséges-e vagy a bank visszadobja mint fedezetlen utalást?? Akinek van tapasztalata vagy konkért tippje az megköszönném ha megosztaná velem.Köszönettel:creativehun
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #358 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 21:55:59 »
Sic, attól tartok, creativehun kp-vel való beballagásról és befizetésről beszél hétfőn reggel, mivel nincs most pénz a bankszámláján. Ha lenne ott pénze, holnap éjfélig nyugodtan rendelhetne, az már a bankok ügye egymással.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #359 Dátum: 2011. Augusztus 27. - 23:01:04 »
Feri!
Ha az online utalásodnál van olyan opciód, hogy "sorba állítás" akkor van esély, hogy lesz egy igazolásod, hogy az utalást elindítottad. Az én bankomnál, azonban ennek díja van és ezt W/T-vel devizában még nem próbáltam.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici