Szia KunEmber !
Az ecserihez egy pár gondolat.......
Szombaton szinte minden árus kint van, nincs bezárt üzlet, nincs üres kirakodó asztal, van viszont TÖMEG.
(Nem tudom, hogy a jelenlegi kánikula/nyaralási szezon, ezen mit változtat, talán nem sokat. ) Elmélyült nézelődésre korlátozott lehetőség van, de egyébként mindenkorra érvényes arany szabály, NE csak nézelődj kérdezz is ! Nem raknak - mert nem tudnak - mindent kirakni az egyes kereskedők, így ha rákérdezel előveszik az itt-ott leledző borotváikat, illetve elirányítanak egy másik árushoz, akinél szerintük van.
A hétköznap nyugisabb, lényegesen kevesebb árussal, és nincs annyi turista/nézelődő mint hétvégén. Talán mintha az eladók is segítőkészebbek lennének mint hétvégén. Egy csendes hétköznapi napon, egy eladó feltúrt nekem vagy három szekrényt, mert emlékezett arra, hogy valamelyiknek a fiókjában van egy doboz, és abban vannak borotvák. Miután meglett a doboz előkerült egy jó fél tucat borotva kés
Köztük egy hibátlan állapotú 5/8 NOS DOVO is. Egy kis alkudozás után 7000 Ft-ért elhozhattam volna ( nem tettem
).
És egy kis kitérő az árképzéshez... általában tudják hogy mit árulnak, így a szebb állapotú késekért itt is elkérik a 3-4 e Ft-ot. Sokszor próbálnak rám erőltetni "gyűjteményi " darabokat, de ezeket mindig levarnyúzom, és mondom hogy egy 2/8 rozsdás, görbe szarból nem tudok használati borotvát csinálni.
- Ja arra kell
Talán a DE vonal erőseb mint a késes, ha valakinek van affinitása a lepukkant biztonságik felújításához, annak az ecseri aranybánya
Azt mondanám, nem biztos, hogy olcsóbb mint a Vatera. Hiszen ők is árulnak ott, nyomon követik az árakat, sokuknak ott van laptopja, és biztos nem csak a Liptai Claudiáról szól híreket olvassák.....
Amiért mégis javaslom:
- a feeling
- az, hogy itt nem egy ótvaros fotó alapján kell eldöntened, megveszed-e vagy sem
- ha nem veszi észre az eladó, hogy tetszik a cucc - FONTOS, a szemed meg ne csillanjon
- alkudozva, jelentős árcsökkenést tudsz elérni. ( ha több dolgot is veszel valakinél, ez automatikusan jár !)
A központi nagy parkoló fizetős - elég drága, magához a piachoz viszonyítva - viszont a körforgalom utáni utcában szokott lenni üres hely.
Jó vadászatot
piros pöttyös reofil