Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 472477 alkalommal)

Nem elérhető messerfarkas

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #75 Dátum: 2010. Szeptember 20. - 22:50:14 »
Ez itt egy késes oldal, és csak most vettem észre a címszavakat: Nostalgie Friseurladen / Rasiermesser.
Talán van akit érdekel.
Egy érdekessége mindenképpen van: a fickó megjegyzése a „gyűjteményi” daraboknál:
 „mivel több mint 1000 borotvakésem van, mindegyikről nem tettem be képet.”  :borosta:
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 20. - 22:59:59 írta messerfarkas »

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #76 Dátum: 2010. November 02. - 14:10:24 »
Sziasztok,

próbálok (épp folyamatban van) a connaughtshaving.com -ról rendelni. Beírtam a bankkártya adatokat, nyomtam egy "Pay Now"-t és azóta "processing" a státusz. Egészen pontosan már vagy 15 perce. Elképzelhető ilyen hosszú várakozási idő? Nyomjak refresh-t? (Nem fogja esetleg újra levonni?) Mi lehet a baj? Tapasztaltatok már hasonlót?

Előre is köszönöm a válaszokat,
Apafej

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #77 Dátum: 2010. November 02. - 14:17:12 »
Most (kb 15 perc után) végre timeoutra futott a processzálás és kibökte, hogy a nevem volt rossz. Beírtam ékezetek nélkül (bár a bankkártyán ékezettel szerepel) és csodák csodája, működik.

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #78 Dátum: 2010. November 02. - 15:36:49 »
Most (kb 15 perc után) végre timeoutra futott a processzálás és kibökte, hogy a nevem volt rossz. Beírtam ékezetek nélkül (bár a bankkártyán ékezettel szerepel) és csodák csodája, működik.

Mintacsomag érkezik? Melyik pakkot kérted?

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #79 Dátum: 2010. November 02. - 16:12:41 »

Igen. A "Popular Blade Sample Pack - 55 Blades" -t rendeltem. Kíváncsi leszek mennyi idő, amíg ideér. (Remélem nem hetekig tart majd)

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #80 Dátum: 2010. November 02. - 16:31:56 »

Igen. A "Popular Blade Sample Pack - 55 Blades" -t rendeltem. Kíváncsi leszek mennyi idő, amíg ideér. (Remélem nem hetekig tart majd)

Lehet hamarabb ideér mint egy képeslap Zuglóból Csepelre :D

Nem elérhető Stefan

• Törzstag
« Válasz #81 Dátum: 2010. November 05. - 10:31:25 »
Rendeltetek már a traditionalshaving.co.uk oldalról? Mik a tapasztalataitok? Azt furcsállom, hogy ha magyarországra szállítanak, akkor levonják az áfát az összárból. Ez nem jellemző más webshopokra, ha uniós országból másik uniós országba szállítanak. Nem lesz ebből probléma a vámkezelés során? Arra gondolok, hogy esetleg ráírják a csomagra nagy betűkkel, hogy az áfa nincs befizetve...

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #82 Dátum: 2010. November 05. - 11:15:02 »
érdekes kérdés, viszont úgy gondolom, hogy EU-ból érkező csomag esetén egyáltalán nincs vámkezelés, így annak során nem derülhet ki semmi  :crazy:
... a nyúlon túl?

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #83 Dátum: 2010. November 05. - 17:30:10 »
EU-n belül kisker értékesítés ( cég-magánszemély) esetén az eladónak rá kell terhelnie a (helyi) ÁFÁT, amit ki is fizettet a vevővel. Ha ezt tényleg levonta a végszámlából akkor ÁFA törvényt sértett, azonban gondolom ez Téged nem nagyon fog meghatni, és örülj, hogy a rosszul kiállított bizonylat miatt, nettón vásároltál. ( Ez nem a vevő felelőssége)

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #84 Dátum: 2010. November 07. - 12:01:27 »
Budapestieknek jöhet igazán jól: a nemrég megnyitott Corvin Sétány vadiúj plázában van Müller is, tehát már nem kell a halál f.ra menni...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #85 Dátum: 2010. November 07. - 12:04:38 »
Vivát! Hátha ott is lesz akciós Speick fél év múlva.

Budapestieknek jöhet igazán jól: a nemrég megnyitott Corvin Sétány vadiúj plázában van Müller is, tehát már nem kell a halál f.ra menni...
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető creativehun

• Törzstag
« Válasz #86 Dátum: 2010. December 10. - 11:26:07 »
Szevasztok!Mik a tapasztalataitok a connaughtshaving.com  oldalánál a visszajelzésekkel kapcslatban? Tegnap este 10 körl adtam le a megrendelést bankkártyás fizetéssel,aztán arra számítottam,hogy majd jön valami visszajelzés de mindeddig még semmi nem jött. Ez így rendben van vajon szerintetek???
Style: safety razor
Hardware: Gillette Adjustable Safety razor 1-9/slim/ I 3 data code,Mühle super badger silver tip shaving brush
Software: | Trumper Rose Shaving Cream| Trumper Coral Skin Food

Nem elérhető apafej

• Törzstag
« Válasz #87 Dátum: 2010. December 10. - 12:32:51 »
Szevasztok!Mik a tapasztalataitok a connaughtshaving.com  oldalánál a visszajelzésekkel kapcslatban? Tegnap este 10 körl adtam le a megrendelést bankkártyás fizetéssel,aztán arra számítottam,hogy majd jön valami visszajelzés de mindeddig még semmi nem jött. Ez így rendben van vajon szerintetek???

Én kaptam visszajelzést a megrendelésemről (sima automatikus email, hogy mit és mennyiért rendeltem). Esetleg kérdezz rá email-ben.

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #88 Dátum: 2010. December 10. - 14:06:55 »

Szia Creativehun, Feri!
Van egy tippem mi lehet a gond, ha esetleg technikai. Ugyebár néha szoktunk levelezni. A cégünknél használunk egy spam szűrőt, aminek egyik szűrő eleme egy nemzetközi adatbázis. Ebben az adatbázisban szerepel az IP címed! illetve az e-mail címed is! sőt a szolgáltatód IP tartománya is, tehát normális esetben pl. én nem kapnám meg a leveleidet. Mivel nálam fehérlistás vagy így megkapom, azonban ha az általunk használt RBL listában szerepelsz ami egy komoly nemzetközi adatbázis ( és rengetegeg ISP használja ugyanezt világszerte), akkor nagy esélyed van rá, hogy a leveleid egy csomó helyre nem érnek célba. Ilyen akkor történhet, ha Te jómagad egy spammer vagy, vagy a választott internet szolgáltatód pl. t-com, stb. nem figyel kellőképpen az ügyfeleire és akár a melletted álló IP egy spammerakár indirekt módon (virus stb.). Fordítva is igaz lehet, a szolgáltatód (vagy te) szűrted ki a connaughtshaving automatikusan generált levelét. Csak egy tip volt, ha technikai a probléma.

Nem elérhető bgakos

• Törzstag
  • 7/8"-os kést keresek
« Válasz #89 Dátum: 2010. December 10. - 14:32:13 »
connaughtshaving.com shopban nem láttam PayPal fizetési lehetőséget, tudtok erről valamit?
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici