Szerző Téma: Boltok, webshopok  (Megtekintve 474311 alkalommal)

Nem elérhető saxon

• Törzstag
Re:Boltok, webshopok
« Válasz #720 Dátum: 2013. Március 09. - 12:06:50 »
Aki MWF beszerzésen töri a fejét, annak a Carboli Soap nevű angol webshopot csak ajánlani tudom. Gyorsan kihozzák, és arányosan itt a legolcsóbbak az MWF termékek (még a Connaughtnál is picivel). Illetve nem is picivel: visszanéztem a megrendelésemet, és ugyan én magamnak és egy jóbarátomnak egyértelműen 1-1 refillt (tehát csak szappant, edény nélkül) rendeltem, mégis, amikor kibontottam a dobozt, nagyot néztem: bizony, porcelántartós verziót küldtek - mindösszesen szállítással együtt kevesebb, mint 7 fontért! :o
Vagy tévedtek, vagy én tévedtem  ::)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #721 Dátum: 2013. Március 09. - 12:16:30 »
Mármint Carbolic Soap...  ;)
Valószínű, hogy ők tévedhettek, mert tartóval együtt 14 font.
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető mutantattila

• Új tag
  • *
« Válasz #722 Dátum: 2013. Március 10. - 18:51:46 »
Norton 4K/8K követ szeretnék vásárolni. Olyan webshop köllene, ami az Unióból postázza a cuccot, hogy ne szórakozzon velem a vámhivatal. Találtam több helyet is, de elég nehéz kideríteni, hogy ki honnan postáz. Valaki nem ajánlana nekem egy boltot?

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Új tag
  • *
« Válasz #724 Dátum: 2013. Március 10. - 20:01:17 »
Köszönöm a választ. Ez egy picit drága. Ez a kő 70 és 80 dollár között megvehető. Itt kb. 120 dollár. :(

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
Re: Boltok, webshopok
« Válasz #725 Dátum: 2013. Március 10. - 20:17:50 »
Általában pont EU-s vám+ helyi ÁFA az árkülönbözet.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #726 Dátum: 2013. Március 10. - 20:52:29 »
Köszönöm a választ. Ez egy picit drága. Ez a kő 70 és 80 dollár között megvehető. Itt kb. 120 dollár. :(

Neked kellett EU-s beszerzési hely, gondolod mindenki azért rendel az usából mert annyira szeretjük őket? :)

EU-ban drágán tökölés nélkül, vagy kintről vámmal tököléssel, szerencse esetén vám nélkül. Ezek a választási lehetőségek, mindenki innen a közelből venné ha megérné, de sajna nem.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

• Új tag
  • *
« Válasz #727 Dátum: 2013. Március 10. - 20:58:32 »
Kár, hogy az Amerikaiak olyan értetlenek. Ha el lehetne magyarázni nekik, hogy írjanak kisebb értéket a csomagra, akkor nem lenne baj. Már többször próbáltam, de nem értik. Egy Kínainak ezt nem is kell mondani. Alapból csak filléreket ír rá.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #728 Dátum: 2013. Március 10. - 21:01:45 »
Nincs náluk olyan hogy vám, ezért nem értik. Náluk amúgy is törvény bünteti az ilyet, ha meg tudod vele értetni akkor sem fogja úgy elküldeni ha van agya. Ahonnan nemrég rendeltem 300$+ értékben fát, ott a honlapon fel is volt tüntetve, hogy nem postáznak se ajándékként, se alacsonyabb értékel ellátott csomagot sem külföldre.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #729 Dátum: 2013. Március 10. - 21:04:12 »
Érdemes egyébként próbálkozni, nekem eddig csak 200$ fölötti csomagot vámoltak le, alatta semmit. Több olyan 200$-os csomag is volt amit minden szó nélkül átengedtek, ugyan azok ajándékként voltak megjelölve.

• Új tag
  • *
« Válasz #730 Dátum: 2013. Március 10. - 21:10:02 »
Így túl a nyolcszázadik Ebay adás-vételemen az a tapasztalatom, hogy azért szerencsére vannak kivételek. Konkrétan még soha nem fizettem vámot, pedig főleg a tengeren túlról rendelgetek. Egyszer egy ismerősöm küldött egy 600 dolláros terméket és persze azt írt rá, hogy 20 dollár. Annyira hülye volt, hogy belerakta az eredeti számlát. Kinyitotta a Vámos és megtalálta. Lett nagy balhé, de végül mégsem fizettem, mert azt mondtam, hogy az Ebay-en nyertem árverésen és nem számít mennyi az eredeti ára. Meg kellett támogatnom számlával és utalás papírral az elméletemet, de azt nem olyan nehéz összehozni. :)

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #731 Dátum: 2013. Március 11. - 07:02:18 »
Nincs náluk olyan hogy vám, ezért nem értik.
Már hogyne lenne.  Ha az USA-ba importálsz cuccokat, ott is ugyanúgy van vám.  Értik, csak nem akarnak csalni, nekik nem érdekük.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #732 Dátum: 2013. Március 11. - 07:38:43 »
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=qSrT5MTmR4g" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=qSrT5MTmR4g</a>
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

• Új tag
  • *
« Válasz #733 Dátum: 2013. Március 11. - 10:04:48 »
Szerintem ez nem becsület kérdése, hanem agymosottság kérdése az Amerikaiak részéről. Az eladónak és a vevőnek közös érdeke, hogy mind a ketten mosolyogjanak, ha létrejött az üzlet. Az eladónak, semmilyen haszna nincs abból, ha a vevő nyakába vág még egy kiadást, pedig ezt elkerülhetné egy tollvonással. Néhány évig vámkezelőként dolgoztam egy vámügynökségnél. Van némi rálátásom kis hazánk vámügyeire. A vámnak az elsődleges feladata a hazai áru védelme kellene, hogy legyen. Olyan árucikkekre, amit nem gyártanak itt ez nem értelmezhető, tehát egy közönséges sarc, lehúzás.

• Új tag
  • *
« Válasz #734 Dátum: 2013. Március 11. - 10:43:21 »
Micsoda jó kérdés. ;D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici