Akkor leírom ide is.
Egyrészt azért nem jó az övéké, mert minimálisan ugyan, de megnyújtották a törzset, ettől rossz az anatómiája a figurának.
De ennél sokkal több baj van a tipográfiájával a logónak, egyrészt tilos így torzítani betűt, mert a nyújtásoktól, zsugorításoktól változnak a vonalak vastagságai, ettől meg borul a betű felépítése.
Mivel rosszul használják a szöveg és a betűk arányát, ezért piciben nem lehet majd elolvasni a szöveget. Pedig egy logónak feladata, hogy egész piciben (pl egy borotva nyelére nyomva) és egy nagy hirdetésen (mondjuk házfalon) is ugyan olyan jól lehessen használni. Látszik, hogy van valami a két lába közt is a figurának, de már 120 pixeles méretben sem látszik, hogy az most egy szöveg vagy lánc, vagy micsoda.
Ezek egyértelműek egy szakmabelinek.
Összesen gyakorlatilag 3 dolgot változtattak: kalap, nyakkendő, táska (bár ezt nem nevezném már változtatásnak, mert az egyszín változatnál én is így oldottam meg:
http://robertkarpati.com/portfolio/artrebuy/)
De hogy mennyire csak egy átrajzolásról van szó, látszik, itt, ahol egymásra tettem a két képet:
Szóval, ha abból indulok ki, hogy ugyan ilyen szakértelemmel koppintották a borotvát is, akkor esélyes, hogy a lemez, ami tartja a pengét az le fog esni, az állító gyűrűnél lötyögni fog és mozogni a borotva feje, stb...
Inkább ide írd, szerintem többünket érdekli, legfeljebb majd áttesszük a Kávézó topicba.