Szerintem egy házi trollunk!
De imádom!
Legutóbbi emlékeim szerint amikor te kaptad ezt a jelzőt, besértődtél, majdnem le is iratkoztál.
Csak érdekelne hogy ha ez akkor sértőnek minősült, akkor most te milyen alapon engeded meg ezt a hangnemet magadnak?
Nem fikázni, flame-elni akarok, de szeretem a következetességet
(Ráadásul ügyeztem már Clown úrral, és volt türelme kivárni a lassúságomat)
Annyira új, hogy te még lehet, hogy nem is borotválkoztál, amikor ő már itt volt, és kérdezett. Ezért is élcelődtek a kollégák, meg azért is, mert mindig "érdekes" dolgokat kérdez. Nekem semmi bajom vele, kb. félévente megkérdezi, hogy melyik a legjobb borotva/penge/szappan, aztán újabb félévre eltűnik. Én, ha megjelenik, mindig rádöbbennek az idő múlását. Kb., mint amikor: "hogy elszaladt ez az év is, már megint karácsony van".
Ha már beidéztél...
Szerintem ha valaki 18-20 évesen kerül ide, és kevésbé erős szőrzettel bír, akkor előfordulhat, hogy nem sarkalja semmi a gyors tanulásra és a hatékony eszköz mielőbbi megtalálására.
Szerintem igyekezzünk ne sértegetni egymást (ráadásul leírva gyakran félreérthető egy-egy mondat, hiába van bármilyen smiley - persze könnyen lehet hogy az én megnyivánulásom pont így félreérthető), amúgy is egyre gyakrabban megkérdőjeleződik bennem a fórum konstruktív magatartása, egyre több a fika az újdonságok terén is, ahelyett hogy örülnénk, hogy van mit fikázni (értsd vannak újdonságok) - Vagy csak közeleg a ToZ által deklarált "3 év van ebben a hobbiban" idő.
A pmol által használt kifejezésen már egyszer pont ő maga sértődött meg, nem túl régen, így "némileg furcsának" tartottam az emlegetett kijelentést, nekem jó tapasztalatom van az említett éltárssal, és (mintha nem lenne jobb dolgom) fontosnak éreztem védeni a (feleslegesen gerjesztett é s félreérthető) megnyilvánulás kapcsán Clown urat. Jól teszi ha ritkán jön, remélem az életét is így éli: a valóságban, nem a virtuális terekben.
peace meg love meg a többi hippi hülyeség