Bowapex. Az adott ming shi pengét mihez tudnád hasonlítani. Én nem próbáltam ki mondom, nehogy csalódás legyen.Viszont Feather el még 1 re van állítva, de nekem még így is harap. Feljebb venném leszedné a csinos buksim.
Idézetet írta: Betyarka - 2017. Március 09. - 13:02:51Bowapex. Az adott ming shi pengét mihez tudnád hasonlítani. Én nem próbáltam ki mondom, nehogy csalódás legyen.Viszont Feather el még 1 re van állítva, de nekem még így is harap. Feljebb venném leszedné a csinos buksim. Lehet, hogy ez a borotva még harapósabb, mint a híres 2011 R41?
Arra ott a holland Fatip. Meg talán maga a Fatip is.
link? én majd 18-19 ért vettem. És tényleg LE-MT nél annyi. Kellett nekem türelmetlennek lennem. De lehet ezek hibásak.
Idézetet írta: SicTransit - 2017. Március 09. - 13:24:34Arra ott a holland Fatip. Meg talán maga a Fatip is.Igen, ez a tétel igazolt, a fatip vetekszik a 2011-l!
Az én Fatip piccolom azért eléggé azon szinten van. Az R41/2011 azért durvább egy kicsit.
Megkérdeztem hogy mi a különbség LE-MT eladó 7,29 és 15,57 $ futur klónja között.A válasz:The appearance of the $15.57 will be more perfect, contains a receiving box, 10 blades.The $7.29 includes five bladesIdézetet írta: Betyarka - 2017. Március 08. - 20:28:05link? én majd 18-19 ért vettem. És tényleg LE-MT nél annyi. Kellett nekem türelmetlennek lennem. De lehet ezek hibásak.
Ezt én sem értem teljesen. Rendeltem egy ledes nagyítót, ami ingyen postával 600ft-ért jött. Teljesen ok a cucc, két gombelemmel. Ja és ajánlva küldték. Itthon csak a posta ennyi. Egyszerűen nem értem hogy ez hogy éri meg.