Korábban én is írtam, hogy érthetetlen számomra mi ebben a biznisz a csávónak, akinél én vettem a cuccot a wish-en ... és azt is, hogy nemrég újból kezdte árulni a vackát...
Kicsit off, de mégis passzol a kínai témához... az aliexpressen kinéztem egy olcsó szintetikus pamacsot, a Balea mellé váltásba terveztem kevesebb, mint 900 Ft volt. A fizetés ellenőrzése után az eladó rögtön írt egy üzenetet a rendelés, szállítás adataival és hogy neki mennyire fontosak a vevők és reménykedik a jó értékelésben... Gondoltam, hogy ezzel valami gáz lesz, ha ennyire pedálozik. A csomagkövetésnél nem volt semmi extra, nem tűnt gyorsabbnak a többinél... Aztán megérkezett a cucc rekordot jelentő 11 nappal a rendelés után és minden rendben volt vele... Teljesen elégedett vagyok, a pamacsot teszteltem az előbb, jól dolgozik, de be kell még állnia. A Baleánál vastagabb köteg, mert nem fér rá annak a tartójára és gerincesebb is annál. Talán egyetlen hibája, hogy több szálat dobott el, mint a Balea, meglátjuk meddig folytatja. Szerintem ennyi pénzt teljesen megért...