Üdv Mindenkinek!
Mint új tag, illendő bemutatkoznom, s lehet, hogy nem jó topickban teszem, de jól esik leírnom, hogy 14 éve mostanság borotválkozom először!
Pontosabban fogalmazva ez azt jelenti, hogy utánaszámolva 14 éve vagyok kénytelen szőrt vágni az arcomon, de a lényeg, hogy ezt mindvégig szakállnyíróval tettem már a kezdetektől fogva, elkerülendő némely tévhitből fakadó véleményeket, mint kipattogás, satöbbi. Ily módon szocializálódtam borotválkozás terén, erről ennyit.S most, hirtelen belevágtam, no nem az arcomba, de a szőrbe és szenvedélyemmé vált a hagyományos borotválkozás. Jelzem a "múltam" miatt még tapasztalatom sincs "mach 3-13"-ban, csupán DE-ben, mivel a legkorábbi emlékeim ezt juttatták eszembe.
Itt kapcsolódnék a topichoz, Wilkinson DE-vel kezdtem, de nem vagyok túlságosan feldobva. Több, jó élményt adó borotválkozáson túl vagyok, de a Wilk krém helyett most tervezem az Edwin Jagger szappan vásárlását és EJ DE89 borotvakészülék beszerzését, s ezzel kapcsolatosan érdekelnének vélemények borotválkozós lépcsőfokokról, Edwinről, EJ szappanról és még egyszer üdvözlök mindenkit!