off...
Bírom az ilyet. Körömlakkot nem lehet itthon kapni? Tagja vagyok néhány ilyen kínai vásárlós fórumnak pl. a FB-on és mindig elképedek mennyi hülyeséget képesek összevásárolni, amit itthon is meg tudna venni ugyanolyan, vagy hasonló áron és nem kéne a postát köpködni miatta, vagy a kínai eladót, hogy nem azt küldte, összetört a cucc, elveszett a csomag, nem kapom vissza a pénzem, ésatöbbi. Mostanában a kedvencem a törött karácsonyfadísz miatt dühöngők, amit itthon is megvehettek volna bárhol ugyanannyiért, látja milyen, nem törik össze, azonnal megvan, nem sz.patják vele a kínait, a postát, a bankot. A legviccesebb, amikor megveszik a gari nélküli műszaki cikket, büszkén megosztják, hogy alig egy hónap alatt megjött, aztán megsértődnek amikor belinkelik nekik, hogy itthon olcsóbb a Media Marktban és kap hozzá 1 év garit is. Múltkor egy csaj orvosilag felírt szemüveget akart aliexpressről rendelni, szóltak neki (még optikus is volt köztük, aki felajánlotta, hogy nála kedvezményesen megveheti) hogy ilyesmit azért mégse kéne, de a csaj felháborodva ugatott le mindenkit... Én jó ideje csak olyat rendelek, amit itthon nem tudok megvenni, vagy sokkal drágább itthon. Nemrég tejhabosítót kerestem, mert bedöglött az itthoni. Van három nagy kínai itt a közelünkben, besétáltam az elsőbe és ugyanazt, amit az aliexpressen kinéztem megvettem 2 perc alatt, ugyanolyan áron, válogathattam is a színek közül és azt mondta az eladó, ha gond lenne vele nyugodtan vigyem vissza. Szerencsére nincs vele gond, talán csak annyi, hogy a friss elemmel olyan erős, hogy csónakot lehetne vele hajtani