Úgy látom, a Tapatalk elcseszi a linkelt hozzászólások megjelenítését, úgyhogy bemásolom, ami relevánsnak tűnt számomra:
Bowapex: "Nekem van ilyen Nöberu borotvám. Igen jók a tapasztalataim vele. Elég alapos és kíméletes. A feather pengét teljesen megszelídítette. Amúgy a Merkur gyártja a Nöberunak."
Narakh: "Nekem egy kutyaközönséges Weishi 9306-nak tűnik, a Timoron keresztül duplán felárazva. Biztos nem rossz cucc, de ennyiért rohadt drága.
Viszont egy fésűs Parker szerintem tényleg jó ötlet lehet, ha az EJ-től eltérő katakterű vasat szeretnél, mert azt tényleg teljesen más érzés használni, de még nem igényel nagyon sokkal több óvatosságot."
"Tényleg inkább Timor lesz az (lásd romsitsa kolléga hozzászólását fentebb). Az ő cuccukról több fórumon is lehet olvasni, hogy egyezik a Weishivel, Connaughték pedig írják is, hogy a cég Kínában gyártatja – magyarul csak a nevet adja hozzá, ahogy feltehetőleg utánuk a Noberu is (akik a Timoron keresztül már tudnak német pedigrére hivatkozni). Ettől a Merkur pl. még simán gyárthatja a borotváit otthon."
zohan: "Na voltam ma és nézelődtem :az említett "svéd" egész jó kivitelü gusztusos darab volt,a doboza szerint németországban gyártották."