Inkább ide írom, bár majdnem a pamacsosba tettem...
Úgy tűnik ma karácsony van nálunk, vagy a húsvégi nyuszi jött előbb
Mindössze 39 nap és megjött a Yaqi csomag!
(Azért mennek át ezek a Yaqi csomagok a vámon szerintem akár több pamaccsal is, mert simán ráírják, hogy 1 dolcsis cucc van benne.) A buborékos borítékon belül a fej 3 réteg selyempapírba csomagolva, 1 réteg széles ragasztószalaggal balfék módon leragasztva utazott. Nem igazán voltak alaposak, mert hallatszott már a borítékból a csörgés és be is voltam szarva, hogy mit találok odabent. (Négy dolcsis szállítási költségbe beleférhetett volna legalább egy befőttesgumi szerintem, amivel összeszorítják a fejet.) Szerencsére nem volt semmi, nem találtam karcolást vagy ilyesmit. A kidolgozás nagyjából rendben van, a bevonat ok, szimmetrikus és jól illeszkedik. Két dologba lehet belekötni. Az alaplapon a lyukak nem kör, hanem a hossztengely irányába kicsit ellipszis alakúak, ami pici lötyögést eredményez, de ha a nyél rá van húzva akkor ez megoldódik. A topcap hosszabb oldalainak szélső fogai az egyik oldalon derékszögben, a másik oldalon trapéz alakban végződnek. (A második képen látszódik a penge oldalsó kilógása feletti résznél a szögben eltérés, hogy a topcap sarka beljebb van az alaplap szélénél. Az első és harmadik képen pedig a normál állapot, amikor a topcap sarka az alaplap szélénél van.) Nem hiszem, hogy befolyásolja a használatot, de kicsit hülyén néz ki, főleg az olyan szőrszálhasogató figuráknak, mint amilyen én vagyok
Hát ennyi egyelőre, teszt holnap...