Tegnap végre megjött a nyitott fésűs légiós borotvám Messi-földről. Volt már tapasztalat szállítási idő kapcsán Argentínából, ezért nem idegeskedtem, hogy mikor hozzák, de csodák csodája, a vásárlástól számított 28 nap után landolt a cucc (többre számítottam, vagy 5-6 hétre).
Persze szokás szerint felnyitották (mint minden eddigi Dél-Amerikai csomagomat), de most gyakorlatilag széttépve érkezett meg. Pofátlanul mellékeltek hozzá egy formanyomtatványt, miszerint már sérülten érkezett az országba. Na persze, lehet, hogy én is mosnám a kezeimet. Szóval ez már annyira vicces, hogy inkább idegesítő.
Az rendben van, hogy az odalentről jövő csomikat alaposabban megnézik, mert ki tudja, mi van az áru mellé csúsztatva, de hogy szét is tépetik a kutyával vagy tudja fene kivel, az már nem ok. Legalább valami normális dobozba csomagolták volna vissza! De nem, ennél primitívebben már nem is jöhetett volna. Csak gratulálni tudok vámnak-postának-tökömtudjakinek. (Holnap lökök majd képet a küldeményről a boltok-topikba.)
Mondjuk az is igaz, hogy örüljek, hogy egyáltalán megjött a borotva, még szerencse, hogy használt volt és ez látszott is rajta.
A neten látott állapothoz képest a valóságban azért nem volt annyira gázos a vas. Persze látszik, hogy használt, meg az idő vasfoga, ugye, de azért némi puceválás után egész használhatónak tűnik. (Azért majd idővel meglátogatja a galvanizáló műhelyt, azt hiszem!)
Holnap ki is próbálom. Kíváncsi vagyok, hogy a zárt fésűs változathoz képest ez miben vagy mennyire lesz más ( ha egyáltalán más lesz), illetve a többi vasamhoz képest hogy teljesít majd. A zártat nagyon szeretem, remélem ezzel is jó barátságot kötök majd. Aztán persze lehet, hogy egy kalap sz@r lesz.
Majd referálok.
Képet is igyekszem feltenni majd, csak borzasztóan el vagyok havazva (mint nyáron általában).