Nagyonszépenköszönöm!
Nos hát első körben a tegnap esti borotválkozásomról ejtenék pár szót, merthogy felavatások voltak kérem szépen.
Sikerült beszereznem egy szépséges scuttle-t a georgetownpottery-től. G5-ös Ivory. ilyesmi, csak más (már a gumidugós)
:
megpróbálok hamarosan valami értékelhető (mármint magamhoz képest) saját képet mutatni róla...
Ezekívül pedig hétfő este visszakaptam Fontitól szépen megélezve a W&B Gentleman's Favourite borotvámat (amiről egyelőre szintén csak értékelhetetlen mobilos képek vannak az eBay topikban)
Tegnap este őket használtam, valamint Zenith sörte pamacsot, LFLPS-t, illetve a T&H sample pack-ből a sötétzöld (Trafalgar?) krémet és AS-et.
Scuttle: nekem eleinte kicsit útban volt a G5 szűkebbre vett pereme, folyton beleütköztem. Lehet, hogy nekem egy G4-es kényelmesebb lenne. Pár perc után már nem volt zavaró. Ezt leszámítva abszolút elégedett vagyok vele (a jó meleg hab... ach).
W&B: Fonti remek munkát végzett, az első húzás egyértelműen AAK kategóriás élmény volt
Maga a borotva lényegesen nehezebb mint amihez szokva vagyok, de szerintem némi gyakorlás után nagyon jól ki fogunk jönni egymással