Az eddigi találkozások alapján nagyon meg vagyok elégedve a Stirling szappanokkal. Könnyen lehet belőlük rettentő sok habot csinálni, aminek az állaga pamacstól függően az álomszerű tejszínhabig terjed. Jól ken, jól hidratál, az arcom jól érzi magát utána. Szállítással ugyan ötezerre rúg egy tégely, de a negyedkilós tömeget figyelembe véve még csak drágának se mondanám. A balzsamokat illetően nemigen van összehasonlítási alapom, mert korábban nem szerettem, így nem is használtam ASB-t. Kevés kell belőlük, jól nyugtatják az irritált bőrt, és nem marad utánuk zsíros az arcom, szóval azt mondanám, hogy boldog vagyok velük.
Az illatok:
Pharaoh's Dreamsicle: nem túl komplikált, egy az egyben friss narancs. Talán egy kis fűszeres felhang. Ebből csak szappanom volt.
Arkadia: a Terre d'Hermes illatát szeretné idézni, és szerintem sikerül neki. Citrusos, földes, szeretem. A balzsamban másfajta citrust érzek, ami annyira nem jön be, de elég hamar elillan, és kicsit még maradnak a fűszeres jegyek.
Port-au-Prince: na, ő egy egészen furcsa állat. Eddig karaktertől függetlenül minden kozmetikumban éreztem valami édeskés alapot. Hát ebben nem. Ha valahogy jellemeznem kéne, fanyar, nyers és olajos volnának a szavak, amik eszembe jutnak róla. Nem tudom, milyen illatú a vetiver, de állítólag ilyen. Ezt sem kombinálták túl, a vetiveren kívül citromfű szerepel még az illatban. Elég potens kombó, elsőre nem tetszett, de kezdek ráérezni. A balzsamban talán kevésbé érvényesül a citromfű.