Szerző Téma: Stirling  (Megtekintve 21056 alkalommal)

Nem elérhető magyar

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 955
Stirling
« Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:01:50 »
Ha már szóba kerültem, megérkezett a következő minta csomag:


Az üveg : Bergamot Lavender Pre-Shave Oil Sample nem használok nagyon pre olajakat, de ez kellemes.

Ezeket teszteltem:

1.  Frozen Tundra
Az eredetileírás: What’s that? You didn’t make it to the NFL and you’ll never know the feeling of having your face mashed into the ground at Lambeau Field while scoring a touchdown in December? We’d be happy to help you out with that. A blend of nine essential oils and menthol meant to recreate the scent and feel of earth in winter. (Essential Oil & Menthol)

Több olyan szappant rendeltem ami erősen mentholos, ez az egyik. Illatra kellemes enyhe menthol, nekem semmilyen fagyott föld érzésem nem volt, pedig télen a lesen lehet fázni rendesen.
Mondjuk az NFL-ben sem döngölték be az arcom a jégbe. Hatása érdekes. Az első körben enyhe hűvös érzésen  meg a gyengén mentholos illaton kívül nem éreztem nagyon mást. A másodikban kezdett rendesen hűteni,de nem mart, nem akart könnybelábadni a szemem, egyszerűen hideg érzésem volt. A harmadikra ez az érzés fokozódott és a végére kimondottan fagyasztott, de nem kellemetlenül sőt jó érzést adott. Lehet, hogy mazoista vagyok?Vagy túl vastag a bőr a képemen?
Dús habot ad, jól síkosít, habja fehér.
Osma timsó után Proraso AS vagy Svájci Pitralon. Borotválkozás 10/10
   
2. Texas On Fire
Az eredeti leírás: Leather. Smoky. Cedar. Made with Birch Tar, Cade, Labdanum, Vanilla, and a heaping helping of Texas Cedarwood. This is the scent of a forest fire in Texas.
Ahogy megszagoltam azonnal a Laphroaigh whisky jutott az eszembe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Laphroaig_distillery

Mélyen füstös illat keveredik valami kellemes,enyhén édes valószínű a vanillia illatával plusz a cédrus.Abszolút egy homályosan megvilágított kocsma hangulatát adja, csak dohányfüst nélkül.
Mivel én három kör+hibajavítással megyek naponta , a harmadik körre már azért sok ez az illat viszont nagyon tud menni a Crew-prehez is meg amit rendeltem ahhoz is. Utána Osma majd Trumper Spanish Leather Aftershave. Borotválkozás 10/9 az illata miatt
A hab állaga jó, nem szárít, jól síkosít még pre nélkül is. A szappan színe kicsit furcsa mert narancsos-barnás, és ez a szín jelentkezik a habon is, csak enyhébben.
Számomra egy kicsit zavaró illata miatt nem fogok rendeni.


3. Bay Rum
Our take on the classic Bay Rum scent. Bay West Indies (Pimenta Racemosa) essential oil is blended with Orange, Nutmeg, Cinnamon, and a hint of Clove to provide a very complex and masculine aroma. (Essential Oil)   

Aki ismeri ezt az illatot az tudja, hogy milyen, aki nem, az vegyen valamilyen készítményt. Én 2 csoportba osztom ezeket.
1 - az amelyik inkább rumos mint fűszeres pl.: Taylor of Old Bond Street
2 - amelyik inkább parfümös mint rumos pl.: Bay Rum Cologne Geo. F. Trumper
Ez az illat nekem inkább az utobbi kategóriára hajaz. A harmadik körre be lehet sokallni egy kicsit, de egy pitralonnal(szigorúan svájci) vagy zöld prorasoval jól szét lehet csapatni.
Habja fehér, a 10/10

     
       
4. Electric Sheep   ? erre azért kíváncsi leszek
This soap of android dreams. The wonderfully slick and comfortable shave of our Scots Pine Sheep Soap now has a cousin. Citronella and Lemon essential oil blend well with the mutton tallow to provide an invigorating and supremely clean scent with this soap. (Essential Oil)
Ez az a szappan ami kíváncsivá tett mivel birka faggyús.Valamiért nagyon bejönnek a faggyúsok, és ez sem kivétel. Ráadásul nagyon egyensúlyba van a citrusossága, a fenyővel és a kellemes enye bizsergető csípösségével.A Tuscany-nál azt gondoltam nincs jobb, de tévedtem.Ez sokkal tömörebb, krémesebb vastagabb habot produkál. Egyszerűen jobb mint az eddig használt faggyúsok.Bárki aki szereti afaggyúsat nyugodtam rendeljen, mert nem bánja meg, ha mégsem jó neki azonnal átveszem.
habja fehér
Borotválkozás 10+/10+
           
5. Tuscany
Start with Tuscan Cypress fragrance oil, add in some Calabrian Bergamot and Violet, and sprinkle with an array of spices. Another fantastic scent for both men and women. (Fragrance Oil)

Akkor kezdtem el teljesen véletlenül próbálni amikor valaki felrakta az elad topikba.Az illata egyben van, ezalatt azt értem, hogy az összetevői közül egyik sem uralkodik, nem érződik ki.
kellemes halván fűszeres, jó érezni borotválkozás közben abszolult jó bármely évszakban, nem tolakszik. Olyasmi kellemes érzést kelt, mint amikor kint ülök a lesen késő délután kellemes az idő  megy le a nap, érzem az olajfüzek illatát, látom a szőlőtőkéket és állati nagy nyugalom tölt el. Ehhez jön egy rendkívül jó, dús lágy hab ami hihetetlen krémes és jól síkosít. Az eddigi tapasztalatom, az, hogy ezek a szappanok szeretik a borzokat, nagyon felkúsznak a kötegbe, "megkeményítik" és így kellemesen maszíroznak pamacsolás közben. Biztos vagyok benne, hogy aki megvette a nagyszappant nem fog csalódni benne.
A hab színe enyhe rózsaszín, de ez most divat.
Az első szappan amire azt mondanám , hogy hosszútávon kell.
Borotválkozás: 10/10

     
6. Bonaparte
You will never be the Emperor. The proletariat will never tremble in your presence. Nobility won’t acquiesce to your every demand. Kings will not offer you their daughters. Don’t let that stop you from smelling like royalty. Historically based on the tastes of Napoleon, this is the strongest essential oil soap we offer. Starts with a base of Thyme, Rosemary, Bergamot, Lavender, and Petitgrain. Followed with citrus notes of Lime, Lemon, Orange, Grapefruit, and Tangerine. Finished with robust notes of Ylang Ylang. (Essential Oil)
Kellemes enyhe citrusos illat és még valami ami nagyon jól kiegészíti.Azt a sok fűszernövényt én nem éreztem.
A működése ugyan az mint a többié.
A habja fehéres.

 Hátra vannak még:
                                           
Iced Coffee
For those of you who would like your face to smell like you just told your girlfriend that you are in love with her sister while sitting in a Starbucks, but you don’t want the burning and possible facial disfiguration, this is your soap. Made with a roasted black coffee fragrance with a hint of hazelnut, this soap also packs an icy menthol kick. Humor aside, this is a great unisex scent. (Fragrance Oil & Menthol)
Bergamot Lavender
If Lavender had a peel, this is what it would smell like. Spicy, sweet, floral, and most definitely unique. (Essential Oil)
     
Cool
Exactly what it says. Cool. Made with Mentha Piperita essential oil and Eucalyptus essential oil, this is a great smelling unisex soap that feels absolutely amazing without going overboard with the cold. (Essential Oil)
           
Gin & Tonic
Juniper Berry, a couple of limes, and a splash of Lemon. The most refreshing soap in the world. (Essential Oil)
   
Glacial, Lemon Chill
Dunk my head into a bucket of ice-cold lemonade? Why, yes, that sounds positively delightful! Made with pure Lemon essential oil and super high menthol. (Essential Oil & High-Menthol)
 
Margartias in the Arctic
I can’t taste this Margarita. Probably because I’m drinking it while sitting buck-naked on top of a glacier at the north pole. My skin feels wonderful, though… (Essential Oil/Fragrance Oil Blend & Menthol)
   
Port-au-Prince              kíváncsi vagyok rá a vetiver miatt
Earthy, grassy, and pungently sweet Haitian Vetiver combined with a small but uplifting kick of Lemongrass. Made with spa-quality French green clay. (Essential Oil - Elite Line) 
   
Sharp Dressed Man
Patterned after the famous Green Irish Tweed scent that was created for Cary Grant. This scent has been put to use by men like Robert Redford and Clint Eastwood, meaning this is what real men smell like, whether they're stepping out in a tuxedo like Redford, or making a canoe out of someone's forehead like Eastwood. I feel more masculine when I use this.… (Fragrance Oi
                                       

Nem elérhető bbuffy

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 5187
 • ナイフ少年
Re:Stirling
« Válasz #1 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:04:40 »
Szép kollekció. Ezek mekkora szappanok?
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető magyar

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 955
Re:Stirling
« Válasz #2 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:14:53 »
minták: Size: ~1.25oz cured azaz 1.25oz = 35.437g

http://www.metric-conversions.org/weight/ounces-to-grams.htm

Nem elérhető pmol322

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 7041
Re:Stirling
« Válasz #3 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:24:20 »
Pipere szappanok?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető bgakos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 5276
 • 7/8"-os kést keresek
Re:Stirling
« Válasz #4 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:31:22 »
Nem viccelsz :D

Ha már szóba kerültem, megérkezett a következő minta csomag:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető bgakos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 5276
 • 7/8"-os kést keresek
Re:Stirling
« Válasz #5 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 12:33:13 »
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető GianniV

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1984
Re:Stirling
« Válasz #6 Dátum: 2014. Augusztus 13. - 14:05:13 »
Élmény olvasni a beszámolóidat. :)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Marcselló

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1080
Re:Stirling
« Válasz #7 Dátum: 2014. Augusztus 14. - 00:21:03 »
Magyar!
Azt lehet tudni, hogy mennyi a posta? Felkeltetted az érdeklődésemet a szappanjaik iránt. :)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető magyar

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 955
Re:Stirling
« Válasz #8 Dátum: 2014. Augusztus 14. - 08:49:42 »
Az első mailre ezt küldte:  "Thanks for contacting us.  The shipping to Hungary is quite high.  For 1 puck it would be $12.  Two pucks would be $14. Please let me know if there is anything else I can help you with."

Mivel relatíve magas a posta költség igyekeztem bevásárolni, így a csomag: "It would cost $21.74 to ship the remaining items via USPS First Class International, which we would discount to $19.  The shipping quote can be found here: http://ircalc.usps.com/MailServices.aspx?country=10191&m=6&p=2&o=0&MailingDate=7/23/2014&MailingTime=8:00%20AM&dv=30

Megnézheted a linken a postát

Pamacsvásár van:http://www.stirlingsoap.com/sale.html

Nem elérhető Marcselló

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1080
Re:Stirling
« Válasz #9 Dátum: 2014. Augusztus 14. - 18:47:46 »
Köszönöm! Ezt még pihentetem egy kicsit. :)
Éles pengét, bő habot!

"Some snakes have venom but humans have guns, knives and bombs.. Think a while and decide which you should be afraid of..."

Nem elérhető magyar

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 955
Re:Stirling
« Válasz #10 Dátum: 2014. Szeptember 10. - 13:34:38 »
Sziasztok!

Ennek a folytatása:http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=3347.msg120778#msg120778

Ha lehet külön topikot nyitni és átteni, mivel már javasolták azt megköszönném.

A második adag tesztelése is megvolt, be fogom ugyan így másolni az előzö kezdeti hozzászólásomba is.

Tuscany
Start with Tuscan Cypress fragrance oil, add in some Calabrian Bergamot and Violet, and sprinkle with an array of spices. Another fantastic scent for both men and women. (Fragrance Oil)
Akkor kezdtem el teljesen véletlenül próbálni amikor valaki felrakta az elad topikba.Az illata egyben van, ezalatt azt értem, hogy az összetevői közül egyik sem uralkodik, nem érződik ki.
kellemes halván fűszeres, jó érezni borotválkozás közben abszolult jó bármely évszakban, nem tolakszik. Olyasmi kellemes érzést kelt, mint amikor kint ülök a lesen késő délután kellemes az idő  megy le a nap, érzem az olajfüzek illatát, látom a szőlőtőkéket és állati nagy nyugalom tölt el. Ehhez jön egy rendkívül jó, dús lágy hab ami hihetetlen krémes és jól síkosít. Az eddigi tapasztalatom, az, hogy ezek a szappanok szeretik a borzokat, nagyon felkúsznak a kötegbe, "megkeményítik" és így kellemesen maszíroznak pamacsolás közben. Biztos vagyok benne, hogy aki megvette a nagyszappant nem fog csalódni benne.
A hab színe enyhe rózsaszín, de ez most divat.
Az első szappan amire azt mondanám , hogy hosszútávon kell.
Borotválkozás: 10/10

     
Bonaparte
You will never be the Emperor. The proletariat will never tremble in your presence. Nobility won’t acquiesce to your every demand. Kings will not offer you their daughters. Don’t let that stop you from smelling like royalty. Historically based on the tastes of Napoleon, this is the strongest essential oil soap we offer. Starts with a base of Thyme, Rosemary, Bergamot, Lavender, and Petitgrain. Followed with citrus notes of Lime, Lemon, Orange, Grapefruit, and Tangerine. Finished with robust notes of Ylang Ylang. (Essential Oil)
Kellemes enyhe citrusos illat és még valami ami nagyon jól kiegészíti.Azt a sok fűszernövényt én nem éreztem.
A működése ugyan az mint a többié.
A habja fehéres.
Borotválkozás 10/10

 

Bay Rum
Our take on the classic Bay Rum scent. Bay West Indies (Pimenta Racemosa) essential oil is blended with Orange, Nutmeg, Cinnamon, and a hint of Clove to provide a very complex and masculine aroma. (Essential Oil)
Aki ismeri ezt az illatot az tudja, hogy milyen, aki nem, az vegyen valamilyen készítményt. Én 2 csoportba osztom ezeket.
1 - az amelyik inkább rumos mint fűszeres pl.: Taylor of Old Bond Street
2 - amelyik inkább parfümös mintrumos pl.: Bay Rum Cologne Geo. F. Trumper
Ez az illat nekem inkább az utobbi kategóriára hajaz. A harmadik körre be lehet sokallni egy kicsit, de egy pitralonnal(szigorúan svájci) vagy zöld prorasoval jól szét lehet csapatni.
Habja fehér, a 10/10

     
       
Electric Sheep   ? erre azért kíváncsi leszek
This soap of android dreams. The wonderfully slick and comfortable shave of our Scots Pine Sheep Soap now has a cousin. Citronella and Lemon essential oil blend well with the mutton tallow to provide an invigorating and supremely clean scent with this soap. (Essential Oil)
Ez az a szappan ami kíváncsivá tett mivel birka faggyús.Valamiért nagyon bejönnek a faggyúsok, és ez sem kivétel. Ráadásul nagyon egyensúlyba van a citrusossága, a fenyővel és a kellemes enye bizsergető csípösségével.A Tuscany-nál azt gondoltam nincs jobb, de tévedtem.Ez sokkal tömörebb, krémesebb vastagabb habot produkál. Egyszerűen jobb mint az eddig használt faggyúsok.Bárki aki szereti afaggyúsat nyugodtam rendeljen, mert nem bánja meg, ha mégsem jó neki azonnal átveszem.
habja fehér
Borotválkozás 10+/10+
« Utoljára szerkesztve: 2014. Szeptember 10. - 14:21:00 írta SicTransit »

Nem elérhető SicTransit

 • Moderátor
 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 7810
 • lelkes kezdő
Re:Stirling
« Válasz #11 Dátum: 2014. Szeptember 10. - 14:22:19 »
Valóban megérdemli ez a jó szappan és a nem kevésbé alapos bemutató az önálló szálat!  :thumbup:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető bgakos

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 5276
 • 7/8"-os kést keresek
Re:Stirling
« Válasz #12 Dátum: 2014. Szeptember 10. - 17:35:51 »
Egyetértek  :sör:
HW: Razorock Game Changer .084, Ap Shave Co. pamacsok
SW: B&M, Stirling, Tabac

Nem elérhető Narakh

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1139
Re:Stirling
« Válasz #13 Dátum: 2018. Január 03. - 12:43:16 »
Mostanában a Phoenixek mennek itt nagyon, szerencsétlen Stirlingék viszont eléggé alul vannak reprezentálva. Épp a születésnapomon értek ide a szappanok, meglátjuk, mit tudnak.

"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."

Nem elérhető astra501

 • Törzstag
 • *****
 • Hozzászólások: 1238
Re:Stirling
« Válasz #14 Dátum: 2018. Január 03. - 17:51:19 »
Boldog születésnapot! :)

Jól néznek ki, a holnapon találtam érdekes kompozíciókat. Ezeknél is aranyáron volt a szállítás, vám, áfa, mittoménmi?

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

 

iddaa net geciktirici