Kedves Urak!
Csak most találtam ide, nagyon-nagyon köszönöm a sok véleményt!
Nagyön örülök, hogy összességében elégedettek vagytok a szappanokkal. (maradjunk a tegeződésnél, mindenkinek egyszerűbb

)
Időközben elkészült a szantálos változat is, jövő héttől lesz elérhető.
Az illatokról általában: ez egy nagyon nehéz téma, és az illatkompozíciók összeállítása még ennél is nehezebb. De nyitott vagyok a "feladatra", lehetnek más illatok, de ehhez még sok kutatómunkára van szükségem, ugyanis nem ismerem a többi borotvaszappant, és azt sem tudom, melyek a legkedveltebb illatok. Ha ebben segítenétek, az megkönnyítené a dolg
Csípősség: erre nem igazán tudok mit mondani, elméletileg nem csíphet, egyéni érzékenységek lehetnek (pl. a lanolinra, úgy emlékszem, egy lanolinos verzió volt, ami csípett).
Időközben egy érdekes dolog is történt. Lehet, hogy ez csak számomra volt meglepő, de a fórumotokat ill. a a Pamacs és pengét nem csak borotválkozók olvassák, hanem szakállasok is. Így jutott el hozzám egy úriember, aki szakállápoló termékeket kért, mert az aztán gyakorlatilag egyáltalán nincs a hazai piacon. A termékek készen vannak, már csak be kell fotóznom őket, és kerülnek is fel az oldalamra. (szakállápoló olaj, wax és szappan)
Urak, még egyszer nagyon köszönöm, nagy élmény volt olvasni!
Üdv, Erika